Η Γη της Ελιάς-Στέφανος-Αρετή-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού Στάθης και Βασιλική συγχωρούν δακρυσμένοι τον Στέφανο. 

Αρετή κάτσε μόνη σου εσύ να μαραζώσεις…Ε ΜΑ ΠΙΑ!

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Το φινάλε βάφεται κόκκινο

Η μεγάλη επανένωση που όλοι περιμένατε ήρθε! Ο Στέφανος άργησε μερικά επεισόδια όμως κατάλαβε πόσο χειριστική ήταν η μητέρα του και πόσο κακό έκανε στην ζωή του. Όλα άλλαξαν όταν η Αρετή ξεκίνησε να φέρνει τις αντιρρήσεις της και με την σχέση του Στέφανου με την Ελένη.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης δίνει ένα σκληρό μάθημα στον Κωνσταντίνο

Ο Στέφανος έκανε τις επιλογές του και κατάλαβε ότι μακριά από την μητέρα του θα ήταν καλύτερα. Η στάση της Αρετής μετά από την ανακοίνωσή του, του το έκανε ακόμη πιο εύκολο. Ο Στέφανος πήρε την απόφαση να φύγει για την Ισπανία με την Ελένη.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική έρχεται κοντά με τον Κουράκο

Όμως προτού φύγει θέλει να τα ξαναβρεί  με τον πατέρα και την αδερφή του, αφού τώρα είναι σε θέση να καταλάβει ότι τους αδίκησε. Ο Στέφανος λοιπόν βρίσκει τον Στάθη και του ζητάει συγγνώμη. Ο Στάθης τον παίρνει αμέσως αγκαλιά δακρυσμένος.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η στιγμή της κρίσης έφτασε για την Χάιδω

Η Γη της Ελιάς-Στάθης-

Του λέει πως ό,τι έγινε μεταξύ τους ανήκει στο παρελθόν και να φύγει γρήγορα για Ισπανία να κυνηγήσει τα όνειρά του. Ο Στέφανος όμως ζητάει από τον Στάθη να μεσολαβήσει να μιλήσουν και με την Βασιλική προτού φύγει για Ισπανία.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Πότης ανακαλύπτει πως είναι άρρωστος

Η Βασιλική αρχικά είναι κάθετη όμως στην συνέχεια δέχεται να ακούσει τον αδερφό της. Το αίμα νερό δεν γίνεται κι αν γίνεται δεν πίνεται, λέει ο σοφός λαός κι έτσι Βασιλική και Στέφανος δεν αργούν να πέσουν ο ένας στην αγκαλιά του άλλου δακρυσμένοι.

Η Γη της Ελιάς-Στέφανος-Βασιλική-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Άρης ερωτεύεται την Ευτυχία και τον απορρίπτει

Η οικογένεια είναι πιο ενωμένη από ποτέ αφήνοντας τις διαμάχες του παρελθόντος…στο παρελθόν. Με εξαίρεση την Αρετή που θυμωμένη με τον γιο της, μένει μόνη της, μακριά από όλους και από όλα να καταστρώνει σχέδια εξόντωσης όπως πάντα.

Η Γη της Ελιάς-Στέφανος-Αρετή-

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close