Η Γη της Ελιάς-Μαρίνα-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού η Μαρίνα παραιτείται από τη ζωή. 

Βάνα, δεν θέλουμε να πειράξεις ούτε τρίχα της Μαρίνας!!!

Δύσκολη προβλέπεται η κατάσταση της Μαρίνας. Η νεαρή ηρωίδα θα αρχίσει να αντιμετωπίζει κάποια έντονα προβλήματα, τα οποία δε θα περάσουν απαρατήρητα από την οικογένειά της.

Μουδιάσματα, λιποθυμίες και απώλεια μνήμης θα τρομάξουν τόσο τον Μάνο, όσο και τον Ισίδωρο.. Η οικογένεια Βρεττάκου θα πιέσει την Μαρίνα να κάνει εξετάσεις, ενώ η Αντιγόνη θα βρίσκεται διαρκώς από πάνω της.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Γιώργος Χρανιώτης εισβάλουν στη σειρά

Η Γη της Ελιάς-Μαρίνα-Μάνος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Έρχονται σκληρές ανατροπές

Η Μαρίνα συνεχίζει να επισκέπτεται γιατρούς, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει πάρει σαφείς απαντήσεις για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Ο Μάνος, όμως, συνδυάζει γεγονότα και συνειδητοποιεί πως ένα από τα συμπτώματά της είναι και η απώλεια μνήμης.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω ξαναζεί ένα δράμα

Η Γη της Ελιάς-Μαρίνα-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης αποφασίζει να κάνει παιδί με την Ιουλία

Προβληματισμένη όμως παραμένει και η Μαρίνα, η οποία συνεχίζει να πηγαίνει στους γιατρούς, χωρίς ωστόσο να βρίσκει τη λύση στο πρόβλημά της, καθώς οι εξετάσεις της βγαίνουν καθαρές.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος θρηνεί για τη Μαρίνα

Η Γη της Ελιάς-Μαρίνα-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Έτσι ξαναενώνονται Φίλιππος και Βασιλική

Η Μαρίνα, σίγουρη πως η ασθένειά της είναι ανίατη, παράτα τον εαυτό της και περιμένει απλώς να πεθάνει, στην γη της ελιάς. Η στάση της αυτή εξοργίζει τον Μάνο, ο οποίος τσακώνεται τόσο με την ίδια, όσο και με τους γιατρούς.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close