Η-Γη-της-Ελιάς-Αρετή-Ντάρνα

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς δεν θα είναι ευχάριστες καθώς η Αρετή εμφανίζεται στο εγγόνι της και η Ντάρνα καλεί την αστυνομία 

Ωχ με την Αρετή έμπλεξε;;;; Καλά ξεμπερδέματααααααα

Ένας άγριος καυγάς ξεσπά στη μέση του δρόμου. Η Ντάρνα και η Αρετή ξεσπούν έντονα στην γη της ελιάς, με αποτέλεσμα να επεμβαίνει η αστυνομία για να απομακρύνει την Αρετή!

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Σωκράτης θέλει συνεργασία με τους Βρεττάκους

Η Γη της Ελιάς: Έρχονται στα χέρια Αρετή και Ντάρνα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Το δαχτυλίδι των Βρεττάκων στα χέρια του Μάνου

Όλα ξεκινούν, όταν η Ντάρνα παίρνει την μικρή Αγγελική και την κόρη της Βασιλικής, για να τις πάει μία βόλτα. Η Αρετή καραδοκεί και ετοιμάζεται να πάει να δει από κοντά την εγγονή της, να την αγκαλιάσει..

Η Βασιλική της έχει απαγορεύσει να πλησιάζει τόσο την ίδια, όσο και την οικογένειά της. Δε θέλει καμία επαφή με τη γυναίκα που ποτέ δεν μπόρεσε να αποδεχτεί τον σύζυγό της!

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Με αυτόν είναι ερωτευμένη η Αντιγόνη Νεοφύτου μέσα από τη σειρά(Φωτογραφία)

Η Γη της Ελιάς: Έρχονται στα χέρια Αρετή και Ντάρνα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Σοκ ο Κουράκος συλλαμβάνει το Φίλιππο

Η Αρετή προσπαθεί να πλησιάσει την εγγονή της, όμως η Ντάρνα την βλέπει, στην γη της ελιάς. Για να μη γίνει χειρότερη η κατάσταση, καλεί την αστυνομία, για να προλάβει τα χειρότερα.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Το βίντεο από τις κάμερες φανερώνει την αλήθεια

Η Γη της Ελιάς: Έρχονται στα χέρια Αρετή και Ντάρνα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Έτσι θα πληρώσει την αμαρτία της η Ηρώ

Έτσι, η Αρετή έρχεται αντιμέτωπη με τις αρχές σύμφωνα με το youfly.com , κατηγορώντας για ακόμη μια φορά την κόρη της για το κακό που της έχει κάνει! Απαιτεί να δει την εγγονή της, αδιαφορώντας για τα περιοριστικά μέτρα..

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close