Η Γη της Ελιάς-Μαργαρίτα-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού η Μαργαρίτα λέει στην Μυρτάλη να μείνει μακριά. 

Όλοι προειδοποιούν την Μυρτάλη, αλλά εκείνη…τον χαβά της! Ήμαρτον πια με αυτή την κοπέλα!

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Παντρεύονται Ελένη και Στέφανος

Η Μυρτάλη έχει προχωρήσει την ζωή της για τα καλά και έχει αφήσει πίσω τις κακοτοπιές του παρελθόντος. Έχει καταπιαστεί από την οικογενειακή επιχείρηση αν και προς το παρόν φαίνεται να μην έχει βρει ακόμη την χρυσή τομή ανάμεσα στον επαγγελματισμό, την αυστηρότητα και την αλαζονεία.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Έτσι η Ευτυχία δολοφονεί τον Ανέστη

Παράλληλα ένα νέο φλερτ έχει ξεκινήσει με τον Χρήστο, τον νέο ιδιοκτήτη της ταβέρνας και αν και ο νεαρός φαίνεται ακόμη κάπως αδιάφορος απέναντι στην Μυρτάλη, η κοπέλα είναι πολύ ενθουσιασμένη. Προς το παρόν όμως ο Χρήστος ενδιαφέρεται περισσότερο για την ταβέρνα και για την προσαρμογή του στην Μάνη.

Η Γη της Ελιάς-Μυρτάλη-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η μικρή Αγγελική καταρρέει

Στα επόμενα επεισόδια, θα δούμε την Μαργαρίτα να συναντά τυχαία την Μυρτάλη στον δρόμο. Στην οικογένεια της Μαργαρίτας έχουν έρθει για ακόμη μία φορά τα πάνω κάτω αφού σε πρόσφατα επεισόδια, την είδαμε να ανακαλύπτει ότι ο Αλέξης δεν πηγαίνει στον ψυχίατρο, αλλά της λέει ψέματα.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά υιοθετεί την Αγγελική

Όταν η Μαργαρίτα ανακαλύπτει πως ο Αλέξης δεν παρακολουθεί τις συνεδρίες και δεν παίρνει τα φάρμακά του, αποφασίζει να πάρει μία σκληρή απόφαση που θα την πονέσει πολύ, για να του δώσει ένα μάθημα. Αποφασίζει να τον αφήσει μόνο του.

Η Γη της Ελιάς-Μυρτάλη-Αλέξης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη βρίσκεται για πρώτη φορά με την κoρη της

Όταν λοιπόν συναντάει την Μυρτάλη στον δρόμο σκέφτεται ότι καλό θα ήταν να την προειδοποιήσει. Ο Αλέξης δεν παίρνει τα φάρμακά του, δεν παρακολουθεί τις συνεδρίες και ταυτόχρονα έχει να διαχειριστεί την απόρριψη της μάνας του, για την ζωή που έχει επιλέξει να κάνει.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Αυτό είναι το τέλος της Ιουλίας

Αυτό μπορεί να τον κάνει επικίνδυνο. Την προειδοποιεί λοιπόν ότι δουλεύει στην ταβέρνα του Χρήστου και πως πρέπει να μείνει μακριά. Η Μυρτάλη σοκάρεται αλλά δεν την παίρνει και τόσο στα σοβαρά.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Ευτυχία φοβάται για τη ζωή του Αποστόλη

Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε την Μυρτάλη με αέρα, να μπαίνει στην ταβέρνα και να κάνει σπάσιμο νεύρων στον Αλέξη. Τί συνέπειες θα έχει αυτή η συμπεριφορά, στην ίδια, αν ο Αλέξης χάσει και πάλι τον έλεγχο;

Η Γη της Ελιάς-Μαργαρίτα-

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close