Η-Γη-της-Ελιάς-Εύα-Στάθης

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως η Εύα στέλνει τον Στάθη στα τσακίδια.

Όπα της η Εύα…

Η κρίση στη σχέση της Εύας και του στάθη μεγαλώνει. Και αυτό θα είναι το κερασάκι στη τούρτα. Όλα θα ξεκινήσουν στο καφενείο του Πότη όταν η Ράινα  πάει στο καφενείο του Πότη. Ο Πότης την είχε γνωρίσει στο club που δουλεύει και εντυπωσιάσθηκε μαζί της. Ετσί την κάλεσε να έρθει στο καφενείο. Λίγο αργότερα φτάνει και ο Στάθης εκεί καιο Πότης επιχειρεί να κάνει τους γνωρίσει, αλλά οι δυο τους έχουν ήδη γνωριστεί.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αισχρός Εκβιασμός της Βασιλικής και του Φίλιππου

Η Γη της Ελιάς: Ο Πότης ανακαλύπτει πως είναι άρρωστος

 

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η μικρή Αγγελική νιώθει τον Μάνο σαν πατέρα της;

Η Ράινα τον πειράζει και τελικά κάθονται μαζί για να παίξουν τάβλι. Για κακή του τύχη του Στάθη,την ώρα που τελειώνει το παιχνίδι μπαίνει μέσα η Εύα την ώρα που η Ράινα ετοιμάζετε να κεράσει τον καφέ του Στάθη.

Και ακούει τη Ράινα να προσκαλεί το Στάθη να πάει στο club.

«Εγώ όπως βλέπεις περνάω από το κονάκι σου.. Ψήσε τον παλληκαρά από δω να έρθετε κι εσείς από το δικό μου! Θα περάσουμε φίνα!», κλείνει το μάτι πονηρά στον Στάθη και φεύγει ενώ η Εύα αμήχανη παρακολουθεί…

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η συγκινητική κατάθεση της Μαργαρίτας υπέρ της Αθηνάς

Τεράστια αλλαγή για τη Χρύσα Παππά: Αγνώριστη η «Εύα» από τη Γη της Ελιάς! (εικόνες)

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Το πρόσωπο απο το παρελθόν που θα ταράξει την Χάιδω

H Εύα λυσσάει κα ιο  Στάθης προσπαθεί να της εξηγήσει πως την γνώρισε τις προάλλες στο μανάβικο αλλά ο Πότης προλαβαίνει να πει πως η Ράινα κάνει και στριπτίζ.

Η Εύα ξεσπαθώνει και αρχίζει να τον ειρωνεύεται«Σκοπός είναι να περνάς καλά και να κάνεις καινούργιες παρέες! Συνέχισε έτσι, μη στο χαλάω!»

Ο Στάθης είναι αμήχανος και φεύγουν για το σπίτι, που ο καυγάς θα συνεχιστεί με τον Στάθη να λέει στην Εύα  πως δεν τις έχει δώσει ποτέ δικαίωμα μέχρι τώρα.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Κωνσταντίνος θα έρθει κοντά με την Αλκμήνη

Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης προσπαθεί να ξεδιαλύνει το μυστήριο

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Ιάκωβος αφήνει την τελευταία του πνοή και η Αθηνά λυγίζει

Η Εύα όμως είναι έξω φρενών: «Μέχρι σήμερα όχι! Τουλάχιστον όχι από όσο ξέρω! Αλλά τα σημάδια ήταν εκεί! Στο είπα και χτες βράδυ! Κάτι δεν πάει καλά μαζί σου τελευταία! Γκρίνιες, ξεσπάσματα, ψιλοειρωνείες! Βρήκαμε καινούργιο κοσκινάκι, παλληκάρι;»

Ο Στάθης της απαντάει ότι η Ράινα έκατσε μαζί του για πλάκα και πως παίξανε μόνο τάβλι: «Η κοπέλα ψάρευε πελάτες κι εγώ έκανα λίγο χαβαλέ για να περάσει η ώρα! Δεν θα σου πάρω και την άδεια για να κάνω λίγη πλάκα!» Η Εύα όμως δεν τον πιστεύει και συνεχίζει:

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Κατερινά οργανώνει την απαγωγή του μωρού της Βασιλικής και του Φίλιππου

Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης παρατά την Εύα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 18, 19

«Από που κι ως που να πιάσεις ψιλή κουβέντα με μια κοπέλα που δουλεύει στο κλαμπ; Και μη μου πεις ότι λέγατε για αθλητικά κι ελιές! Φλέρταρες Στάθη! Σε είδα πως την κοιτούσες! Όλα τα κέρατα με πλάκα ξεκινάνε!

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία θα μείνει έγκυος απο τον Στάθη

Η Γη της Ελιάς: Θα δούμε έγκυο την Εύα στον δεύτερο κύκλο;

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης βάζει μπροστά ένα καινούργιο σχέδιο

Τα 25 χρόνια σκατένιου γάμου σου δεν μπορούν να είναι δικαιολογία για όλα! Κόφτη λοιπόν αυτή τη καραμέλα! Παραδέξου ότι φλέρταρες και το ράβω!»…

Ο Στάθης γίνεται έξαλλος και αρχίζει και φωνάζει στην Εύα. Χτυπάει την πόρτα και φεύγει. Η Εύα αρχίζει να σπάει πράγματα και του φωνάζει «Στα τσακίδια!» 

Ο Στάθης μην μπορώντας άλλο αυτή τη κατάσταση, πάει για καφέ στο σπίτι της Ιουλίας…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close