Η-Γη-της-Ελιάς-Αγγελική-Μάνο-Μαρίνα

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως η  μικρή Αγγελική νιώθει τον Μάνο σαν πατέρα της.

Να και ένα καλό νέο…

Η επιτυχημένη σειρά του MEGA, Η Γη της Ελιάς συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά και οι ήρωες μπαίνουν σε νέες περιπέτειες αφού οι καταιγιστικές εξελίξεις δεν αφήνουν κανέναν εκτός παιχνιδιού!

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η συγκινητική κατάθεση της Μαργαρίτας υπέρ της Αθηνάς

Η-Γη-της-Ελιάς-Μαρίνα-Μάνος-Αγγελική

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Το πρόσωπο απο το παρελθόν που θα ταράξει την Χάιδω

Στο προηγούμενο επεισόδιο η Ράινα μετακόμισε στο σπίτι της Αλκμήνης που δέχτηκε να συγκατοικήσει μαζί της. Εντωμεταξύ η Αρετή έχει αρχίσει να γλυκαίνεται από τη μελλοντική της συνεργασία με τον Θανάση και τη σχέση της μαζί του, ωστόσο αυτός έχει κρυφή ατζέντα και παράλληλα πλευρίζει και την Αναστασία.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Κωνσταντίνος θα έρθει κοντά με την Αλκμήνη

Η Γη της Ελιάς: Το φρικτό θέαμα που κόβει την ανάσα στην Αναστασία

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Ιάκωβος αφήνει την τελευταία του πνοή και η Αθηνά λυγίζει

Η Μαργαρίτα, η οποία ενημερώνεται γι’ αυτή την εξέλιξη, τη συμβουλεύει να προσέχει. Ο Κωνσταντίνος παραξενεύεται από την εμμονή του Δημοσθένη να καταθέσει υπέρ της Αθηνάς και σύντομα καταλαβαίνει πως λειτουργεί βάσει κάποιου σχεδίου.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Κατερινά οργανώνει την απαγωγή του μωρού της Βασιλικής και του Φίλιππου

Η Γη της Ελιάς: Η Μαργαρίτα βρίσκει το πτώμα του Ανέστη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 18, 19

Στο επόμενο επεισόδιο η Ράινα με τον τρόπο της ξεκινά και κάνει αισθητή την παρουσία της στο χωριό και συστήνεται στον Στάθη και την Αρετή. Η Αντιγόνη παραδέχεται στην Ισμήνη ότι δεν μπορεί να ελέγξει τη ζήλια που νιώθει για τη Μαρίνα και τη σχέση που έχει δημιουργήσει με τη μικρή Αγγελική.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία θα μείνει έγκυος απο τον Στάθη

Η-Γη-της-Ελιάς-Μικρή-Αγγελική

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης βάζει μπροστά ένα καινούργιο σχέδιο

Στο μεταξύ κι εκεί που κανείς δεν το περιμένει, η μικρή Αγγελική εκφράζει την αγάπη της στον Μάνο. Το παιδί αρχίζει με αργά αλλά σταθερά βήματα να νιώθει μέλος της οικογένειας.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ανατροπή με την μικρή Αγγελική και τον πατέρα της

Η Γη της Ελιάς: Καρέ καρέ οι καταθέσεις κατά της Αθηνάς

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Καρέ καρέ οι καταθέσεις κατά της Αθηνάς

Η Αθηνά αλλά και όλο το ακροατήριο στο δικαστήριο, φαίνονται να συγκινούνται από τις καταθέσεις της Μαργαρίτας και της Μαρίας. Η Άννα και ο Λεωνίδας καταφέρνουν να απομονωθούν στο σπίτι της Ευτυχίας, αλλά η βραδιά δεν θα κυλήσει όπως σχεδίαζαν. Την ίδια απογοήτευση νιώθει και η Μυρτάλη, η οποία συνεχίζει να αισθάνεται παραμελημένη από τον Χρήστο.

Close