Η-Γη-της-Ελιάς-Μωρό-Βασιλικής-Φίλιππος

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια θα είναι συνταρακτικές καθώς θα δούμε τον αισχρό εκβιασμό της Βασιλικής και του Φίλιππου

Ρε πάμε καλά;; Κάθε καινούργιος θα κάνει κακό στον παλιό;;

Στη Γη της Ελιάς, η Κατερίνα πείθει τη Χάιδω για τη σοβαρή ασθένεια που αντιμετωπίζει και ότι πρέπει να μαζέψει ένα τεράστιο ποσό, ώστε να πάει στην Ιαπωνία για θεραπεία.

Οι προθέσεις της βέβαια δεν είναι καλές και αυτό που την ενδιαφέρει είναι να κλέψει όσα πιο πολλά μπορεί, χωρίς δισταγμούς και συναισθηματισμούς, που θα τη φτάσουν στα άκρα.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η μικρή Αγγελική νιώθει τον Μάνο σαν πατέρα της;

Η-Γη-της-Ελιάς-Βασιλική-Φίλιππος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η συγκινητική κατάθεση της Μαργαρίτας υπέρ της Αθηνάς

Όλοι στην Αρεόπολη ξέρουν για το μεγάλο πρόβλημα υγείας που έχει η Κατερίνα και γι’ αυτό έχει φροντίσει η Χάιδω, η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ έχει επιστρατεύσει τους πάντες για να βοηθήσουν την κοπέλα.

Ανάμεσα σ’ αυτούς και η Ασπασία, που πιάνει τον καχύποπτο Δημοσθένη και του λέει: «Έλα Δημοσθένη μου, τι ψυχή έχουν λίγα χρήματα να σωθεί το κορίτσι; Ψυχικό θα κάνεις, σε παρακαλώ», τον παρακαλεί και τελικά τον πείθει να δωρίσει 5.000€ για τη θεραπεία της Κατερίνας.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Το πρόσωπο απο το παρελθόν που θα ταράξει την Χάιδω

Η-Γη-της-Ελιάς-Χάιδω

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Ιάκωβος αφήνει την τελευταία του πνοή και η Αθηνά λυγίζει

Στο μεταξύ εκείνη συνεχίζει τον άσωτο βίο και σε μια νυχτερινή της έξοδο γνωρίζει τον Άρη. Τον πλησιάζει, κάνουν παρέα όλο το βράδυ, πίνουν και καταλήγει και κάνει έρωτα μαζί του.

Ωστόσο, χωρίς ίχνος ντροπής, η Κατερίνα συνεχίζει να παριστάνει το «θύμα» στην οικογένεια Στεφανέα και να κλαίγεται για το πόσο άτυχη είναι και πως κινδυνεύει να πεθάνει αν δεν πάει στην Ιαπωνία:

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Κατερινά οργανώνει την απαγωγή του μωρού της Βασιλικής και του Φίλιππου

Η Γη της Ελιάς: Αυτή οργανώνει την απαγωγή του μωρού της Βασιλικής και του Φίλιππου

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 18, 19

«Δεν έχω κανέναν άλλον. Μόνο εσείς είστε η τελευταία μου ελπίδα», τους λέει. Κι ενώ η Χάιδω, η Βασιλική και Φίλιππος τη λυπούνται και παράλληλα της δίνουν κουράγιο, αυτή συνεχίζει τις καταχρήσεις και τα ναρκωτικά.

Την ίδια στιγμή όμως η Χάιδω συνεχίζει τον αγώνα για την Κατερίνα, ενώ ο Λυκούργος, πιο υποψιασμένος, της εφιστά την προσοχή: «Κοίτα, Χάιδω, καλά κάνεις και θέλεις να βοηθήσεις, αλλά κράτα και μια πισινή, ποτέ δεν ξέρεις», υποστηρίζει με νόημα.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης βάζει μπροστά ένα καινούργιο σχέδιο

Η Γη της Ελιάς: Χάιδω και Στάθης μαζί και η Αρετή μόνη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ανατροπή με την μικρή Αγγελική και τον πατέρα της

Λίγο αργότερα ο Άρης πετυχαίνει την Κατερίνα στο καφενείο και της μιλά, εκείνη όμως προσποιείται ότι δεν τον γνωρίζει και στον Άρη αρχίζει κάτι να μην του αρέσει.

Στο μεταξύ η Κατερίνα δεν βάζει φρένο πουθενά και παίρνει τηλέφωνο έναν συνεργάτη της: «Έλα, καλά πάει εδώ, αλλά εμείς βιαζόμαστε και θέλουμε γερή μπάζα. Θα απάγουμε το μωρό της Βασιλικής και θα ζητήσουμε λύτρα.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Καρέ καρέ οι καταθέσεις κατά της Αθηνάς

Η-Γη-της-Ελιάς-Χάιδω

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Θανάσης παίρνει τα λεφτά του Δημοσθένη

Άσε με να το σκεφτώ πώς θα γίνει και θα σε ειδοποιήσω», του λέει. Την ίδια στιγμή η Χάιδω ανοίγει στην τράπεζα ειδικό λογαριασμό για την Κατερίνα και τις πρώτες καταθέσεις κάνουν ο Ισίδωρος και ο Μάνος.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά θα πάρει το αίμα της πίσω μέσα στις φυλακές

Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης ξανακυλά

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη δίνει στεγνά την Ευτυχία

Όμως όλο και περισσότεροι πολίτες καταθέτουν χρήματα για να βοηθήσουν την Κατερίνα, αγνοώντας πως πρόκειται για μια καλοστημένη παγίδα. Ο Άρης, ο οποίος είχε αυτή την εμπειρία μαζί της, είναι ο μόνος που έχει υποψίες, ενώ ταυτόχρονα η Μαρίνα παρατηρεί πως η Κατερίνα φέρεται περίεργα και φλερτάρει με τον Αλέξη.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Εύα πιάνει στα πράσα τον Στάθη με την Ράινα

Η-Γη-της-Ελιάς-Βασιλική

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Έτσι απαγάγουν το μωρό της Βασιλικής και του Φίλιππου

Στο μεταξύ η Κατερίνα προχωράει με το σχέδιό της και διατάζει να απάγουν το μωρό της Βασιλικής και του Φίλιππου. Ο κίνδυνος είναι μεγάλος, σύμφωνα με το περιοδικό tv24, αλλά και οι υποψίες που αρχίζουν να έχουν κάποιοι γι’ αυτήν. Θα προλάβει να αρπάξει το μωρό και να φύγει ή θα την προλάβουν;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close