Η-Γη-της-Ελιάς-Αθηνά-Λυκούργος

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως όλοι πρέπει να μάθουν τι περνούσε η Αθηνά απο αυτόν.

Ωχ ωχ ωχ τι θα μάθουμε πάλι;;;

Ο Ισίδωρος, ο Μάνος και Ιουλία καλούνται ως μάρτυρες κατηγορίας στη δική της Αθήνας. Ωστόσο, αποφασίζουν να κρατήσουν δεύτερη στάση. Ο Λυκούργος δίνει στον αστυνόμο μία εξήγηση για το δαχτυλίδι με το οικόσημο των Βρεττάκων, που φοράει δολοφόνος στο βίντεο: Μπορεί να το έχει κλέψει από το σπίτι του Ιάκωβου.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η σειρά μεταφέρεται 3 μήνες μετά

Η-Γη-της-Ελιάς-Λυκούργος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μαργαρίτα βρίσκει το πτώμα του Ανέστη

Οι ημέρες της Αθήνας στη φυλακή περνούν δύσκολα και την κάνουν να καταλάβει ότι ο μόνος τρόπος για να μην κινδυνεύει εκεί μέσα είναι να κάνει συμμαχίες.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία καλεί τον Στάθη στο σπίτι της

Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος αποφασισμένος να αποτελειώσει την Αθηνά

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ποιος Δημοσθένης; Ο γιος και η κόρη του τον ξεπερνάνε

Παράλληλα, η Μαρία κάνει τις δικές τις κινήσεις για να βοηθήσει την κόρη της. Πληροφορεί τον Λυκούργο για την άσχημη συμπεριφορά που είχε ο Ιπποκράτης Βρεττάκος απέναντι στην Αθηνά: Αυτά που σου λέω πρέπει να τα χρησιμοποιήσεις στη δική. Όλοι πρέπει να μάθουν τι περνούσε το παιδί από αυτόν.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Δήμιος ο Ιπποκράτης και η Αθηνά μαρτύρησε στα χέρια του

Η Γη της Ελιάς-Αθηνά-

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ισμήνη μαθαίνει τα πάντα για τον Κωνσταντίνο και τον χωρίζει πριν τον γάμο

Ταυτόχρονο, ο Λυκούργος προειδοποιεί τον Ισίδωρο και τη Μυρτάλη: Κοιτάξτε να είστε προετοιμασμένοι, γιατί στο δικαστήριο θα ακουστούν πράγματα που θα σπιλώσουν τη μνήμη του Ιπποκράτη τους λέει, αδιαφορώντας για τις αντιδράσεις τους.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αρετή και Ασπασία γεμίζουν αφίσες τη Μάνη και ξεφτιλίζουν την Εύα

Η Γη της Ελιάς: Θα βασανίζω την Αθήνα μέχρι να πεθάνει

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Χάιδω και Ισίδωρος απέναντι απο τον Δημοσθένη

Την ίδια ώρα η Βασιλική ξεκινάει και πάλι τα μαθήματα στη σχολή της, ενώ ο Μάνος και η Μαρίνα γράφουν την μικρή Αγγελική στην πρώτη δημοτικού της Αρεόπολης. Ωστόσο ο Φίλιππος και η Βασιλική πέφτουν θύματα απαγωγής και μπλέκουν σε μια ιστορία που θα βάλει τις ζωές τους σε κίνδυνο.

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close