Η Γη της Ελιάς-Μάνος-Μαρίνα-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού η Μαρίνα χάνει την μνήμη της.

κανονίστε να μας κάνετε την ΜΑΡΙΝΑ σαν την ΣΕΛΗΝΗ από τη Λάμψη

Η Μαρίνα αισθάνεται αδιαθεσία. Η κοπέλα αρχίζει να ζαλίζεται και να έχει αστάθεια: «Μάνο, δεν είμαι καλά», λέει και ο Μάνος θορυβείται: «Μαρινάκι μου, μη φοβάσαι, δεν είναι τίποτα, αλλά καλύτερα να πάμε στο γιατρό να σε δει», της λέει, με τη Μαρίνα αρχικά να αρνείται:

«Θα μου περάσει», ισχυρίζεται. Η κατάσταση της κοπέλας όμως όσο πάει και χειροτερεύει, τα συμπτώματα γίνονται όλο και πιο συχνά και έντονα.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Σχέδιο δολοφονίας για Λυκούργο – Ισμήνη

Η Γη της Ελιάς-Μαρίνα-Μάνος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππός μένει καθηλωμένος σε καροτσάκι;

Λίγο αργότερα η Μαρίνα αρχίζει να έχει μουδιάσματα στα χέρια: «Αγάπη μου, μούδιασαν τα χέρια μου, δεν τα καταλαβαίνω», του επισημαίνει και ο Μάνος ανησυχεί ότι πρόκειται για κάτι σοβαρό, έτσι τηλεφωνεί στην Αντιγόνη και της εξηγεί τι συμβαίνει.

Η Αντιγόνη τρέχει αμέσως και κάνει μια πρώτη εξέταση στη Μαρίνα και το βλέμμα της σκοτεινιάζει: «Μάνο, πρέπει να κάνει άμεσα κάποιες εξειδικευμένες εξετάσεις νευρολογικής και ογκολογικής φύσης». Ο Μάνος καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά και προσπαθεί να κρύψει τον φόβο του από τη Μαρίνα.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ραγίζουν καρδιές οι εξελίξεις

Η Γη της Ελιάς-Μαρίνα-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Αγγελική είναι παιδί μου – Η Αντιγόνη λυγίζει

Η Μαρίνα συνεχίζει να επισκέπτεται γιατρούς, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει πάρει σαφείς απαντήσεις για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Ο Μάνος, όμως, συνδυάζει γεγονότα και συνειδητοποιεί πως ένα από τα συμπτώματά της είναι και η απώλεια μνήμης.

Προβληματισμένη όμως παραμένει και η Μαρίνα, η οποία συνεχίζει να πηγαίνει στους γιατρούς, χωρίς ωστόσο να βρίσκει τη λύση στο πρόβλημά της, καθώς οι εξετάσεις της βγαίνουν καθαρές.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά Απασφαλίζει-Είσαι αγνώμων και αχάριστη

Η Γη της Ελιάς-Μαρίνα-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική προσεύχεται για το Φίλιππο

Την ίδια ώρα τα συμπτώματα της Μαρίνας συνεχίζονται προκαλώντας την ανησυχία της Μυρτάλης, η οποία δείχνει μια πιο ανθρώπινη πλευρά στον Μάνο, ενώ η Αντιγόνη συμβουλεύει τον Μάνο να πάει τη Μαρίνα για μαγνητική εγκεφάλου ώστε να διερευνήσουν κάθε πιθανή αιτία για το πρόβλημά της.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος προσπαθεί να τον σώσει μα μάταια

Η Γη της Ελιάς-Μάνος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η νέα ζωή της Δήμητρας

Ωστόσο το ζευγάρι, όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς, έχει να περάσει ένα μακρύ και επίπονο μεγάλο διάστημα, με νοσοκομεία, εξετάσεις και χειρουργεία και με τη Μαρίνα στην κυριολεξία να παλεύει για τη ζωή της!

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close