Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη κάνει πέρα την Μαρίνα για τον Αλέξη

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως η Μυρτάλη κάνει πέρα την Μαρίνα για τον Αλέξη.

Καλά Μυρτάλη το έχεις χάσει μου φαίνεται…

Τα πάνω κάτω έρχονται για τις δύο φίλες στην αγαπημένη σειρά του MEGA. Η Μαρίνα κι η Μυρτάλη εμπλέκονται σ’ έναν τεράστιο καυγά που θα έχει απρόσμενες συνέπειες στη «Γη της Ελιάς».

Όλα ξεκινούν όταν η Μαρίνα μαθαίνει για το παθιασμένο φιλί της Μυρτάλης και του Αλέξη στο γάμο της Βασιλικής και του Φίλιππου. Η Μαρίνα γίνεται έξω φρενών με τη φίλη της και προσπαθεί να τη συνεφέρει.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος ένα βήμα πριν το νοσοκομείο

Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη καταφέρνει να γίνει μισητή σε όλη την Μάνη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Τα spoilers του Β κύκλου

«Μυρτάλη τρελάθηκες; Κορίτσι μου τι ήταν αυτό που έκανες; Ξεχνάς τι σου έκανε ο Αλέξης;», της λέει χαρακτηριστικά, σύμφωνα με το youfly, αλλά εκείνη φαίνεται να μην καταλαβαίνει. Έχει αρχίσει και γοητεύεται από τον νεαρό παρά τα όσα της έχει κάνει.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ασπασία σκοτώνει τον Δημοσθένη

Η Γη της Ελιάς: Αυτή είναι η απόφαση του δικαστηρίου για την Μαρίνα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος μπλεγμένος με την μαφία

Η Μυρτάλη προσπαθεί, παρόλα αυτά, να καθησυχάσει τη Μαρίνα, στη «Γη της Ελιάς» τονίζοντάς της ότι έχει παρεξηγήσει τον Αλέξη. Της επισημαίνει ότι τον έβλεπε συνεχώς στα όνειρά της και πλέον δεν τον φοβάται, όπως στο παρελθόν.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή και η Ασπασία ανακαλύπτουν τον Δημοσθένη

Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη παίζει διπλό ταμπλό με Αλέξη και Χρήστο

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Τα δυο σκάνδαλα που θα συγκλονίσουν την Αρεόπολη

Η Μαρίνα ανησυχεί πως η φίλη της αλλάζει προς το χειρότερο. Η Μυρτάλη μέρα με τη μέρα μεταμορφώνεται σε μία άλλη κι αυτό εξοργίζει τη Μαρίνα.

Τα ψέματά της έρχονται στο φως, αφού συνεχίζει να βλέπει τον Αλέξη κρυφά, ενώ την ίδια στιγμή πολιορκεί και τον Χρήστο. Η κατάσταση δε θα αργήσει να ξεφύγει.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Λιαντού και Σκουρλέτης μιλούν για την σχέση τους

Η Γη της Ελιάς: Μαλλιά κουβάρια Μυρτάλη με Ιουλία

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης γίνεται εκτελεστής του Δημοσθένη

Η Μαρίνα θα γίνει έξω φρενών με τη Μυρτάλη. Δεν μπορεί πλέον να την εμπιστευτεί κι έτσι σιγά σιγά απομακρύνεται. Η Μυρτάλη, όμως, έχει αρχίσει και αποκτά εμμονή με τον Αλέξη με αποτέλεσμα να μην αντιληφθεί ότι η φίλη της πλέον είναι ψυχρή απέναντί της.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close