Η-Γη-της-Ελιάς-Λυκούργος-Δημοσθένης

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως νέα εντολή θανάτου απο τον Δημοσθένη.

Ε καλά τι άλλο να περιμέναμε;;

Από τότε που μετακόμισε στην Μάνη, κινεί σχεδόν όλα τα νήματα και έχει σκορπίσει τον θάνατο σε όλη την περιοχή. Ο λόγος για τον ύπουλο και σκοτεινό Δημοσθένη, ο οποίος παρά τις προειδοποιήσεις του Κωνσταντίνου πως η αστυνομία είναι στο κατόπι τους, συνεχίζει τις δουλειές του ανενόχλητος στην Γη της Ελιάς.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Κατερίνα μπαίνει στο δωμάτιο του Φίλιππου και του την πέφτει

Η-Γη-της-Ελιάς-Δημοσθένης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: O Κουράκος τρέχει πίσω απο την Ευτυχία

Ένα άτομο όμως, θα εισχωρήσει στο μαγαζί του παριστάνοντας πως είναι άτομο της νύχτας και του συναφιού του, και θα καταφέρει να φτάσει στα άδυτα του κυκλώματος του οποίοι είναι μέρος ο Δημοσθένης. Για κακή του τύχη όμως θα το αντιληφθούν, και θα ζητήσουν άμεσα να βγει μία και καλή από τη μέση!

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Το αφεντικό ακυρώνει την εντολή θανάτου

Η-Γη-της-Ελιάς-Δημοσθένης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης ερωτεύεται την Αθηνά

Η κοπέλα, πείθει τους πάντες για το ποιόν και το ρόλο της, και αμέσως ενθουσιάζονται μαζί της και την θεωρούν μια καλή επένδυση για το στριπτιτζάδικο καθώς διαθέτει δύο βασικά χαρακτηριστικά, αρέσει στους πελάτες και φέρνει χρήματα με το τσουβάλι στην επιχείρηση.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος απατά την Ιουλία

Η-Γη-της-Ελιάς-Ράινα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ασπασία θα κάνει την ανατροπή με τον Δημοσθένη

Αυτό όμως που δεν ξέρει κανείς, είναι πως είναι και το καρφί του αστυνόμου Κουράκου, που θέλει να βάλει στο χέρι το κύκλωμα, με τις πληροφορίες που συλλέγει, και έχει φτάσει αρκετά κοντά. Για κακή της τύχη όμως, το αφεντικό, του οποίου την ταυτότητα δεν γνωρίζουμε θα τα μάθει όλα, και θα δώσει εντολή στον Δημοσθένη να την βγάλουν από την μέση.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Σωκράτης έρχεται αντιμέτωπος με Μάνο και Μαρίνα

Η-Γη-της-Ελιάς-Αφεντικό

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ξεκινούν τα προβλήματα στον γάμο τους

Πολύ σύντομα θα γίνει μεγάλος χαμός στα επεισόδια της σειράς Γη της Ελιάς και το ενδιαφέρον θα στραφεί και στο Αφεντικό, το οποίο αν και δεν έχει αποκαλύψει το πραγματικό του όνομα, έχει δείξει το πρόσωπό του και φαίνεται πως ο ρόλος του θα είναι καθοριστικός για τις εξελίξεις.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Έτσι θα σωθεί το μωρό της Βασιλικής και του Φίλιππου

Η-Γη-της-Ελιάς-Αφεντικό

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Το πάθος έχει σβήσει για πάντα

Ο ίδιος συνεργάζεται με τον Δημοσθένη και τον Κωνσταντίνο και εκτελεί τις βρόμικες οδηγίες των “από πάνω”. Το κύκλωμα για αυτόν είναι η ίδια η ζωή του. Δεν είναι απλά ιδιοκτήτης ενός στριπτιζάδικου, αλλά αντιθέτως υπάρχει πολύ σκοτάδι γύρω του και οι πράξεις του κάνουν πραγματικά κακό στα θύματά του.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Το μωρό της Βασιλικής και του Φίλιππου σε θανάσιμο κίνδυνο-Το σκοτώνουν;

Η-Γη-της-Ελιάς-Ράινα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 20 , 21 , 22 , 23 , 24 , 25 , 26

Το Αφεντικό, λοιπόν, να δίνει εντολή να μην πεθάνει ακόμα η Ράινα που δουλεύει ως χορεύτρια στο στριπτιτζάδικο, με την οποία διατηρεί μία σχέση πέρα από επαγγελματική, καθώς υποστηρίζει πως μπορεί ακόμα να τους χρησιμεύσει για τα σχέδιά τους, σύμφωνα με το tv24, ενώ βοηθάει παράλληλα στο να γεμίζει το μαγαζί με κόσμο και χρήμα.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close