Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης αποφασίζει να κάνει παιδί με την Ιουλία

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι ευχάριστες καθώς ο Στάθης αποφασίζει να κάνει παιδί με την Ιουλία

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!! Και ένα καλό νεόοοοοοο

Ο αναπάντεχος θάνατος του Γεράσιμου έχει συγκλονίσει την Μαργαρίτα η οποία αρνείται να πιστέψει πως οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια. Στο πλευρό της βρίσκεται πάντα η Αθηνά, που την φιλοξενεί για λίγες μέρες στο σπίτι της μέχρι να συνέλθει.

Μαζί με την Χάιδω την συνοδεύουν στην κηδεία του Γεράσιμου η οποία πραγματοποιείται σε κλίμα οδύνης. Ο Αλέξης που έβγαλε από την μέση τον σύντροφό της μητέρας του βάζει χωρίς να το θέλει σε σκέψεις την Μυρτάλη αφού της μιλάει απαξιωτικά για το θάνατο του Γεράσιμου. Έτσι, εκείνη αρχίζει να τον υποψιάζεται.

Στο μεταξύ η αγωνία για την προφυλάκιση του Χρήστου κορυφώνεται με την Εύα και την Ισμήνη να δίνουν κουράγιο η μία στην άλλη. Λίγο αργότερα ο Λυκούργος τους μεταφέρει τα δυσάρεστα νέα.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος θρηνεί για τη Μαρίνα

Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης αποφασίζει να κάνει παιδί με την Ιουλία

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Έτσι ξαναενώνονται Φίλιππος και Βασιλική

Η Αρετή προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την απομάκρυνση της Βασιλικής από το Φίλιππο αλλά πέφτει σε τοίχο καθώς η Βασιλική δεν πείθεται για τις καλές προθέσεις της μητέρας της. Η Αθηνά επισκέπτεται τον ελαιώνα του Μιχάλη και εκείνος δεν μπορεί να πάρει τα μάτια του από πάνω της.

Μία λιποθυμία της Μαρίνας προκαλεί ανησυχία σε όλους και ο Μάνος με τον Ισίδωρο την αναγκάζουν να κλείσει ραντεβού για αξονική. Την ίδια στιγμή ο Χρήστος κρίνεται προφυλακιστέος και ο Λυκούργος προσπαθεί να τον βοηθήσει. Ο Αλέξης βρήκε την αφορμή που έψαχνε και απολύει τη Χρυσούλα πιστεύοντας ότι αυτός κάνει πια κουμάντο στην ταβέρνα.

Η Μαργαρίτα και η Χάιδω δίνουν κατάθεση για να βοηθήσουν την αστυνομία να εξιχνιάσει τον άδικο θάνατο του Γεράσιμου. Η Αλκμήνη γίνεται έξαλλη όταν μαθαίνει από την Μυρτάλη ότι η Αντωνία προσπαθεί να βρει δουλειά στο εργαστήριο.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος πέφτει σε μια καλοστημένη παγίδα

Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης αποφασίζει να κάνει παιδί με την Ιουλία

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη θα εξοντώσει τον Αλέξη

Η Μαργαρίτα είναι συντετριμμένη από το θάνατο του Γεράσιμου και μένει ακόμα στο σπίτι της Αθηνάς. Ο Αλέξης φροντίζει να της δείχνει το πιο γλυκό του πρόσωπο και παριστάνει ότι νοιάζεται και ότι ανησυχεί για το πένθος που βιώνει.

Όσο η Βασιλική αρνείται να τον συγχωρέσει ο Φίλιππος το ρίχνει στο ποτό. Μάλιστα μεθάει άσχημα και ο Λεωνίδας αναγκάζεται να τηλεφωνήσει στον Στάθη για να τον γυρίσουν στο σπίτι.

Η Άννα μιλάει στο Λυκούργο για το κύκλωμα προστασίας στο καφενείο του. Καταφέρνει να αναγνωρίσει από φωτογραφίες τους δύο δράστες που εισέβαλαν στην ταβέρνα του Χρήστου.

Ο Λυκούργος είναι αποφασισμένος να βγάλει τον Χρήστο απ’ τη φυλακή και σκοπεύει να κάνει προσωπική έρευνα για το κύκλωμα προστασίας γεγονός που ανησυχεί πολύ την Χάιδω.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ιουλία και Ευτυχία ξανά απέναντι

Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης αποφασίζει να κάνει παιδί με την Ιουλία

Η Δήμητρα μαθαίνει ότι ο τύπος που είχε ρίξει το χάπι βιασμού στο ποτό της Βασιλικής κυκλοφορεί πάλι στο μπαρ και συνεχίζει την δράση του. Αποφασίζει να υποδυθεί ξανά την Ράινα, για να τον πιάσει στα πράσα και οργανώνει την επιχείρηση μαζί με το Στράτο και το Βαγκάκο.

Στο μεταξύ η Δήμητρα και ο Κουράκος συναντιούνται με τον εισαγγελέα ο οποίος τους αναθέτει να αρχίσουν μεγάλη έρευνα για τα κυκλώματα που πουλάνε προστασία στα μαγαζιά. Ο Φίλιππος συνεχίζει να πίνει και ο Λεωνίδας με την Άννα τον βοηθούν να γυρίσει σπίτι.

Όταν όμως μεθάει για ακόμα μία φορά χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου και πέφτει πάνω σε ένα δέντρο. Η είδηση του τροχαίου σοκάρει την Βασιλική η οποία τρέχει στο πλευρό του με την Ιουλία να αναλαμβάνει χρέη νταντάς για το μωρό.

Η Χάιδω τρέμει για την κατάσταση υγείας του γιου της ενώ ο Λυκούργος έχει γίνει χίλια κομμάτια καθώς παράλληλα τρέχει την έρευνα για την υπόθεση του Χρήστου. Η συμμορία αντιλαμβάνεται τις κινήσεις του και και αρχίζει τις απειλές.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αμαλία μπαίνει στη ζωή του Ισίδωρου και φέρνει τα πάνω κάτω

Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης αποφασίζει να κάνει παιδί με την Ιουλία

Αλλά ο Λυκούργος είναι αποφασισμένος να το πάει μέχρι τέλους. Οι Βρεττάκοι κάνουν προσφορά στο Μιχάλη για την αγορά του ελαιώνα του αλλά εκείνος βρίσκει το πόσο χαμηλό. Η Αθηνά αναλαμβάνει να κάνει τις διαπραγματεύσεις.

Την ίδια ώρα η Μαργαρίτα την πιέζει να δώσει μια ευκαιρία στον εισαγγελέα. Η Μαρίνα συνεχίζει να επισκέπτεται γιατρούς αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει πάρει σαφείς απαντήσεις για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Ο Μάνος όμως συνδυάζει γεγονότα και συνειδητοποιεί πως ένα από τα συμπτώματα της είναι και η απώλεια μνήμης.

Ο Φίλιππος συνέρχεται και η Βασιλική λυγίζει από τις τύψεις. Τελικά καταφέρνουν να συμφιλιωθούν αλλά ο Φίλιππος παρουσιάζει μουδιάσματα στα πόδια προκαλώντας ανησυχία σε όλους. Ο γιατρός θεωρεί πως το οίδημα θα υποχωρήσει με τη σωστή αγωγή και συνιστά υπομονή.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης σκοτώνει τον Κεφάλα στο παιδικό πάρτι της κόρης του

Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης αποφασίζει να κάνει παιδί με την Ιουλία

Σύντομα η Βασιλική επιστρέφει στο σπίτι μαζί με το Φίλιππο. Ο Στάθης και η Ιουλία, αναλαμβάνουν να κρατήσουν το μωρό της Βασιλικής όσο εκείνη βρίσκεται στο νοσοκομείο. Τότε ο Στάθης συνειδητοποιεί πόσο τρυφερή μάνα θα μπορούσε να έχει γίνει η Ιουλία.

Σύντομα ο Στάθης αποφασίζει πως πρέπει να κάνει μητέρα την Ιουλία. θέλει πολύ να κάνει μαζί της ένα παιδί καθώς είναι ο έρωτας της ζωής του

Η Γη της Ελιάς: Τι θα δούμε στα επεισόδια αυτής της εβδομάδας από από Κυριακή 29/01/23 έως Παρασκευή  03/02/24

Επεισόδιο 89 (Κυριακή 29 Ιανουαρίου)

Ο Δημοσθένης προετοιμάζει την εκδίκηση που θα πάρει από τον Κεφάλα και τη συμμορία του για τον χαμό του Κίμωνα. Ο Χρήστος δέχεται στην ταβέρνα νέα επίσκεψη από τους μπράβους που θέλουν να του πουλήσουν προστασία, οι οποίοι αυτή τη φορά του σπάνε το μαγαζί. Η Ιουλία συναντά τη Βασιλική και, μέσα από τα δικά της βιώματα, την κάνει να δει την πραγματική διάσταση της κατάστασης με τον Φίλιππο. Ο Γεράσιμος έχει καταλάβει ότι ο Αλέξης κρύβει τα πραγματικά του συναισθήματα και του κλείνει ραντεβού προκειμένου να βρεθούν και να μιλήσουν οι δυο τους. Η Δήμητρα αρνείται να πιστέψει ότι ο Κίμωνας αυτοκτόνησε και επικοινωνεί με έναν συνάδελφό της στην Αθήνα ζητώντας του να ψάξει στοιχεία για την εταιρεία του Δημοσθένη.

Επεισόδιο 90 (Δευτέρα 30 Ιανουαρίου)

O Κωνσταντίνος αναφέρει στον Δημοσθένη ότι θέλει να μετακομίσει στην Αθήνα μαζί με την Ισμήνη, πέφτει όμως σε τοίχο. Τα μουδιάσματα στα χέρια της Μαρίνας συνεχίζονται κι ο Μάνος ανησυχεί ότι πρόκειται για κάτι σοβαρό. Η Αρετή κάνει τα «μάγια» της έξω από το σπίτι της Ιουλίας, για κακή της τύχη όμως η Ιουλία έρχεται εκείνη την ώρα και την πιάνει επ’ αυτοφώρω.

Ο εισαγγελέας Μιχάλης Οικονομέας οργανώνει μεγάλο τραπέζι στο σπίτι του με καλεσμένη, μεταξύ άλλων, την Αθηνά. Ο Φίλιππος συναντά την Ειρήνη στο δρόμο και η Χάιδω αγχώνεται ότι μπορεί να του ξεφύγει η αλήθεια για τη συγγένειά τους. Η Αντιγόνη μιλά στον Άρη για την κόρη της και το δράμα που ζει εδώ και καιρό. Ο Δημοσθένης παραιτείται από Δημοτικός σύμβουλος αλλά και από επικεφαλής τής παράταξής του, και προτείνει στον Κωνσταντίνο να αναλάβει την αρχηγία.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μαρίνα χάνει τη μνήμη της

Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης αποφασίζει να κάνει παιδί με την Ιουλία

Ο Φίλιππος στέλνει οικονομική βοήθεια στη Βασιλική, καθώς οι τύψεις τον έχουν κυριέψει. Οι μπράβοι πηγαίνουν πάλι στην ταβέρνα και ο Χρήστος πιάνεται στα χέρια μαζί τους. Ο Αλέξης έρχεται σε αντιπαράθεση με τον Γεράσιμο και, σε μια στιγμή όπου χάνει τον έλεγχο, τον πατάει με το αυτοκίνητο. Ο Γεράσιμος μένει κάτω στο δρόμο νεκρός και ο Αλέξης πατάει γκάζι και εξαφανίζεται.

Επεισόδιο 91 (Τρίτη 31 Ιανουαρίου)

Ο Αλέξης κάνει στο αυτοκίνητό του βιολογικό καθαρισμό και συνεχίζει τις δραστηριότητές του σαν να μην έχει συμβεί τίποτα. Την ίδια στιγμή, η Μαργαρίτα τηλεφωνεί στον Γεράσιμο και ψάχνει να τον βρει, χωρίς να πηγαίνει το μυαλό της στο κακό.

Η αστυνομία συλλαμβάνει τον Χρήστο και τον ανακρίνει. Η θέση του φαίνεται πως είναι πολύ δύσκολη, καθώς δεν υπάρχουν αποδείξεις για τους ισχυρισμούς του. Ο Λυκούργος, αναλαμβάνει να τον καθοδηγήσει πριν βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα και του ανακριτή.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Σχέδιο δολοφονίας για Λυκούργο & Ισμήνη

Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης αποφασίζει να κάνει παιδί με την Ιουλία

Ο Φίλιππος προσπαθεί για μία ακόμα φορά να πείσει τη Βασιλική να τον συγχωρέσει, αλλά αυτή παραμένει ανένδοτη, μέχρι που ο Στάθης, εσκεμμένα, της βάζει μια ιδέα που δεν είχε περάσει καν από το μυαλό της. Ο Δημοσθένης έχει πάει στην Αθήνα και προετοιμάζει εκδικητικό «χτύπημα» στο σπίτι του Κεφάλα. Η Μαργαρίτα μαθαίνει από τον Λυκούργο και τη Χάιδω το τραγικό νέο για τον χαμό του Γεράσιμου.

Επεισόδιο 92 (Τετάρτη 1η Φεβρουαρίου)

Η είδηση του θανάτου του Γεράσιμου συγκλονίζει τη Μαργαρίτα, η οποία δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει πως ο σύντροφός της έφυγε τόσο άδικα. Νέα στοιχεία όμως στην υπόθεση ανατρέπουν τη θεωρία του ατυχήματος και η Δήμητρα αρχίζει να υποψιάζεται ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Ο Μιχάλης αναλαμβάνει να το διερευνήσει.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αγγελική είναι παιδί μου Η Αντιγόνη λυγίζει

Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης αποφασίζει να κάνει παιδί με την Ιουλία

Την ίδια ώρα, ο Χρήστος περνάει από ανακριτή και εισαγγελέα για τον θάνατο του Ηλία, και η Εύα αγωνιά αν θα προφυλακιστεί ή όχι. Η Βασιλική εξακολουθεί να κρατά ψυχρή στάση απέναντι στον Φίλιππο, ενώ εκείνος έχει εξαφανιστεί μετά από συμβουλή του Στάθη για να της ξυπνήσει το αίσθημα της ανασφάλειας. Ο Ισίδωρος αναλαμβάνει και επίσημα καθήκοντα στο Δημαρχείο. Η Δήμητρα κάνει διάρρηξη στο σπίτι του Δημοσθένη και βρίσκει ένα βιβλιάριο τραπέζης το οποίο της κινεί την περιέργεια.

Επεισόδιο 93 (Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου)

Η Μαργαρίτα αρνείται να πιστέψει πως ο θάνατος του Γεράσιμου οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια και η Αθηνά αναλαμβάνει να τη φιλοξενήσει για λίγες ημέρες στο σπίτι της, μέχρι να συνέλθει. Παράλληλα, τη συνοδεύει, μαζί με τη Χάιδω, στην κηδεία του Γεράσιμου. Την ίδια ώρα, ο Αλέξης, άθελά του, βάζει τη Μυρτάλη σε υποψίες, καθώς μιλά με μεγάλη απαξίωση για τον θάνατο του Γεράσιμου.

Η αγωνία για την προφυλάκιση του Χρήστου εντείνεται, με την Εύα και την Ισμήνη να δίνουν κουράγιο η μία στην άλλη. Λίγο αργότερα, ο Λυκούργος τούς μεταφέρει τα δυσάρεστα νέα… Η Αρετή προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την απομάκρυνση της Βασιλικής από τον Φίλιππο, αλλά πέφτει σε τοίχο, καθώς η Βασιλική δεν πείθεται από τις «καλές» προθέσεις της μητέρας της.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ραγίζουν καρδιές οι εξελίξεις

Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης αποφασίζει να κάνει παιδί με την Ιουλία

Η Αθηνά επισκέπτεται τον ελαιώνα του Μιχάλη κι εκείνος δεν μπορεί να πάρει τα μάτια του από πάνω της. Μια ξαφνική λιποθυμία της Μαρίνας δημιουργεί περαιτέρω ανησυχία στον Μάνο και τον Ισίδωρο. Ο Δημοσθένης και η ομάδα του εισβάλλουν με μαφιόζικο τρόπο στο σπίτι του Κεφάλα με σκοπό να πάρουν εκδίκηση για τον θάνατο του Κίμωνα. Εκείνη την ώρα, ο Κεφάλας γιορτάζει τα γενέθλια της κόρης του παρέα με 20 προσκεκλημένους…

Επεισόδιο 94 (Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου)

H αστυνομία καταφθάνει στο σπίτι του Κεφάλα και η Σήμανση συγκεντρώνει στοιχεία από τον τόπο του εγκλήματος. Η λιποθυμία της Μαρίνας προκαλεί αναστάτωση και ο Μάνος με τον Ισίδωρο την αναγκάζουν να κλείσει ραντεβού για αξονική αυχένα. Ο Χρήστος κρίνεται προφυλακιστέος και ο Λυκούργος προσπαθεί να τον βοηθήσει. Ο Αλέξης βρίσκει την αφορμή που έψαχνε και απολύει τη Χρυσούλα, πιστεύοντας ότι αυτός κάνει πια κουμάντο στην ταβέρνα.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική προσεύχεται για το Φίλιππο

Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης αποφασίζει να κάνει παιδί με την Ιουλία

Ο Χρήστος μεταφέρεται στις φυλακές. Η Δήμητρα μπαίνει κρυφά στο σπίτι του Δημοσθένη και συνεχίζει την έρευνά της, για κακή της τύχη όμως ο Δημοσθένης επιστρέφει την ώρα που είναι εκείνη μέσα. Η Μαργαρίτα και η Χάιδω δίνουν κατάθεση, θέλοντας να βοηθήσουν την αστυνομία να εξιχνιάσει τον άδικο θάνατο του Γεράσιμου. Η Αλκμήνη γίνεται έξαλλη όταν μαθαίνει από τη Μυρτάλη ότι η Αντωνία προσπαθεί να βρει δουλειά στο εργαστήριο. Ένα φίλος του Κίμωνα έρχεται σε επαφή με τη Δήμητρα και της λέει ότι είναι σίγουρος πως ο Κίμωνας δεν αυτοκτόνησε.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

 

Close