Η Γη της Ελιάς-Μαρίνα-Μάνος-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι δραματικές αφού ο Μάνος θρηνεί για τη Μαρίνα.

Μην μας το κάνετε αυτό ρε παιδιά…

Τα απροσδόκητα γεγονότα, διαδέχονται το ένα το άλλο στη σειρά «Η Γη της Ελιάς» και το βαρύ κλίμα μετά τον θάνατο του Κίμωνα, δεν θα είναι το μόνο που θα μας απασχολήσει στη συνέχεια, καθώς ο Μάνος χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του με την ασθένεια της Μαρίνας.

Την ίδια στιγμή που η οικογένεια του Δημοσθένη, θρηνεί για τον ξαφνικό θάνατο του Κίμωνα, ο Μάνος και η Μαρίνα είναι χαρούμενοι γιατί οι διαδικασίες για την υιοθεσία της Αγγελικούλας προχωράνε και έτσι η επιθυμία τους επιτέλους θα πραγματοποιηθεί.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Έτσι ξαναενώνονται Φίλιππος και Βασιλική

Η Γη της Ελιάς-Μαρίνα-Μάνος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος πέφτει σε μια καλοστημένη παγίδα

Όλα προχωράνε και μάλιστα κοινωνικοί λειτουργοί τους επισκέπτονται για να δουν σε ποιες συνθήκες ζει η μικρή και όπως όλα δείχνουν φαίνονται ικανοποιημένοι από όσα βλέπουν.

Όμως μια αδιαθεσία της Μαρίνας, έρχεται να ταράξει την ευτυχία του ζευγαριού. Η Μαρίνα ζαλίζεται και δεν νιώθει καλά και αν και ο Μάνος ανήσυχος της λέει να πάνε στο γιατρό, εκείνη του λέει ότι δεν χρειάζεται και ότι θα της περάσει.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη θα εξοντώσει τον Αλέξη

Η Γη της Ελιάς-Μαρίνα-Μάνος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ιουλία και Ευτυχία ξανά απέναντι

Η κατάστασή της αρχίζει και επιδεινώνεται όμως, αφού η αδιαθεσία της συνεχίζεται και τα συμπτώματα που νιώθει γίνονται συνεχόμενα και είναι πιο έντονα. Τα μουδιάσματα που νιώθει στα χέρια της ανησυχούν την ίδια αλλά και τον Μάνο, ο οποίος τηλεφωνεί στην Αντιγόνη λέγοντας της την κατάσταση της Μαρίνας.

Η Αντιγόνη πηγαίνει στο σπίτι και μετά την εξέταση που της κάνει, λέει στον Μάνο αρκετά προβληματισμένη ότι πρέπει να γίνουν εξειδικευμένες νευρολογικές και ογκολογικές εξετάσεις.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Δήμητρα ανακαλύπτει την αλήθεια

Η Γη της Ελιάς-Μαρίνα-Μάνος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Αμαλία μπαίνει στη ζωή του Ισίδωρου και φέρνει τα πάνω κάτω

Ο Μάνος στη σειρά «Η Γη της Ελιάς» δεν πιστεύει σε όσα ακούει και σοκαρισμένος, προσπαθεί να δείχνει στην Μαρίνα ότι δεν χρειάζεται να φοβάται και ότι όλα θα πάνε καλά.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 93 , 94 , 95 , 96 , 97 , 98, 99, 100

Η Γη της Ελιάς-Μαρίνα-Μάνος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης σκοτώνει τον Κεφάλα στο παιδικό πάρτι της κόρης του

Και έτσι ενώ όλα κυλούσαν ευχάριστα, η υγεία της Μαρίνας θα τους ταλαιπωρήσει, αφού εκείνη θα πρέπει να παλέψει για τη ζωή της σύμφωνα με το youfly.com.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close