Η Γη της Ελιάς-Φίλιππος-Βασιλική-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού με αυτόν τον τρόπο ξαναενώνονται Φίλιππος και Βασιλική. 

Και πολύ άργησαν να τα βρουν…

Συγκλονιστικά γεγονότα συμβαίνουν στην αγαπημένη σειρά του τηλεοπτικού κοινού «Η Γη της Ελιάς» στο MEGA, ενώ ο Φίλιππος και η Βασιλική μετά την απόσταση που έχουν πάρει στη σχέση τους, τα ξαναβρίσκουν.

Μετά το ψέμα που είπε ο Φίλιππος στη Βασιλική η σχέση τους έρχεται σε ρήξη, αφού η εμπιστοσύνη στον άνθρωπό της κλονίζεται. Και ενώ μαζεύει τα πράγματά της και εγκαταλείπει το σπίτι μαζί με το μωρό, ο Φίλιππος της λέει την αλήθεια, αλλά εκείνη είναι ανένδοτη. Ο Φίλιππος, απελπισμένος, κάνει τα πάντα για φέρει πίσω τη Βασιλική.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος πέφτει σε μια καλοστημένη παγίδα

Η Γη της Ελιάς-Φίλιππος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη θα εξοντώσει τον Αλέξη

Ο Φίλιππος μην έχοντας άλλη διέξοδο… και αφού έχει κάνει τα πάντα για να πείσει τη Βασιλική να γυρίσει κοντά του με το παιδί, αρχίζει να βγαίνει και να πίνει.

Ένα βράδυ ο Φίλιππος έχει μεθύσει και ο Λεωνίδας τον βρίσκει σε κακά χάλια. Αμέσως τηλεφωνεί στον Στάθη: «Σε παρακαλώ, έλα να μαζέψουμε τον Φίλιππο, είναι σχεδόν λιπόθυμος από το ποτό», λέει στον Στάθη που τρέχει να το μαζέψει και μαζί με τον Λεωνίδα τον γυρίζουν στο σπίτι.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ιουλία και Ευτυχία ξανά απέναντι

Η Γη της Ελιάς-Φίλιππος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Δήμητρα ανακαλύπτει την αλήθεια

Η κατάσταση όμως έχει ξεφύγει και ο Φίλιππος κάθε βράδυ πίνει και κάθε βράδυ τον μαζεύουν τύφλα στο μεθύσι, ενώ ο Λεωνίδας με την Άννα τον βοηθούν να γυρίσει σπίτι: «Τι θα γίνει; Ρε συ Άννα, μίλα στη φίλη σου και κουμπάρα σου, όπως πάει θα πεθάνει», της τονίζει ο Λεωνίδας.

Και η κακιά στιγμή φτάνει. Ο Φίλιππος μεθά για μια ακόμη φορά, χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου, πέφτει πάνω σε ένα δέντρο και τραυματίζεται σοβαρά. Μόλις τον βρίσκουν τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο και τηλεφωνούν στη Βασιλική:

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Αμαλία μπαίνει στη ζωή του Ισίδωρου και φέρνει τα πάνω κάτω

Η Γη της Ελιάς-Φίλιππος-Βασιλική-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 93 , 94 , 95 , 96 , 97 , 98, 99, 100

«Ο Φίλιππος έχει τραυματιστεί σοβαρά με το αυτοκίνητο. Έπεσε μεθυσμένος πάνω σε ένα δέντρο», της λένε. Η είδηση του τροχαίου του Φίλιππου σοκάρει τη Βασιλική, η οποία κλαίγοντας και με τον φόβο για τη ζωή του τρέχει στο πλευρό του, ενώ η Ιουλία αναλαμβάνει χρέη νταντάς για το μωρό:

«Πήγαινε στον άντρα σου και μη νοιάζεσαι για τη μικρή, θα τη φροντίσω εγώ», την καθησυχάζει. Δίπλα του είναι και η Χάιδω, που τρέμει για την κατάσταση της υγείας του γιου της: «Παναγία μου, ας γίνει καλά το παιδί μου.

Θα τρελαθώ αν πάθει κάτι ο Φίλιππος», ψελλίζει κλαίγοντας, ενώ η Βασιλική τρέμει ακόμα και στην ιδέα ότι ο Φίλιππος μπορεί να μη γίνει καλά. Μετά από ώρες μεγάλης αγωνίας ο Φίλιππος συνέρχεται και η Βασιλική λυγίζει από τις τύψεις:

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης σκοτώνει τον Κεφάλα στο παιδικό πάρτι της κόρης του

Η Γη της Ελιάς-Φίλιππος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Μαρίνα χάνει τη μνήμη της

«Εγώ φταίω, εγώ τον έφερα σ’ αυτή την κατάσταση», μονολογεί και στέκεται στο πλευρό του συνέχεια. Όπως είναι αναμενόμενο, μετά από όλα αυτά ο Φίλιππος και η Βασιλική μονιάζουν, αλλά ο Φίλιππος παρουσιάζει μούδιασμα στα πόδια προκαλώντας ανησυχία σε όλους:

«Γιατρέ τι συμβαίνει; Γιατί μουδιάζουν τα πόδια του; Πείτε μας, υπάρχει πρόβλημα; Θα περπατήσει;», ρωτάνε η Χάιδω και η Βασιλική με αγωνία τον γιατρό. Ωστόσο ο γιατρός, συγκρατημένος μεν, τους καθησυχάζει:

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Σχέδιο δολοφονίας για Λυκούργο – Ισμήνη

Η Γη της Ελιάς-Βασιλική-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ραγίζουν καρδιές οι εξελίξεις

«Θεωρώ ότι με τον καιρό το οίδημα θα υποχωρήσει και με τη σωστή αγωγή θα επανέλθει. Βέβαια χρειάζεται χρόνο. Πρέπει να κάνετε υπομονή», τους συνιστά.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Αγγελική είναι παιδί μου – Η Αντιγόνη λυγίζει

Η Γη της Ελιάς-Βασιλική-Φίλιππος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά Απασφαλίζει-Είσαι αγνώμων και αχάριστη

Την ίδια ώρα ο Στάθης και η Ιουλία αναλαμβάνουν να κρατήσουν το μωρό της Βασιλικής όσο εκείνη βρίσκεται στο νοσοκομείο. Τότε, ο Στάθης συνειδητοποιεί πόσο τρυφερή μάνα θα μπορούσε να είχε γίνει η Ιουλία.

Λίγο αργότερα  σύμφωνα με το περιοδικό ΤVΣιΡΙΑΛ η Βασιλική επιστρέφει στο σπίτι μαζί με τον Φίλιππο και περιμένουν να πάνε όλα καλύτερα με την υγεία του, χωρίς να ξέρουν πόσο σοβαρή μπορεί να είναι η κατάστασή του. Θα ξαναπερπατήσει ο Φίλιππος ή θα μείνει καθηλωμένος σε καροτσάκι.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close