Η-Γη-της-Ελιάς-Φίλιππος

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε τον Φίλιππος στα δικαστήρια.

Αχ κακό που μας βρήκε αχ κακό που μας βρήκε…

Ο Φίλιππος έχει κάνει γνωστό σε όλους ότι μπορεί να φτάσει στα άκρα όταν πρόκειται για την γυναίκα του και το παιδί του. Έτσι, ένα περιστατικό θα τον βγάλει εκτός εαυτού και ο Φίλιππος θα αρπάξει την καραμπίνα και θα υπερασπιστεί την γυναίκα του.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης χαλάει τα σχέδια της Ισμήνης και του Κωνσταντίνου

Η Γη της Ελιάς-Φίλιππος-

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος σώζει την ζωή του Στάθη

Μέσα σε όλα και αφού ξεχάστηκε η Κατερίνα, θα έρθει η κόρη του Δημοσθένη η Ειρήνη να φέρει τα πάνω κάνω. Μάλιστα όπως έχει διαρρεύσει είναι και ετεροθαλή αδέρφια. Αυτό θα φέρει μία αναστάτωση σε όλους και οι ζωές τους θα αλλάξουν από εδώ και πέρα.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Σωκράτης πρέπει να αποφασίσει

Η-Γη-της-Ελιάς-Φίλιππος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ειρήνη εκδικείται τον Φίλιππο με σύμμαχο την Αρετή

Στο μεταξύ ένα ακόμα περιστατικό θα φέρει τον Φίλιππο αντιμέτωπο με μια κατηγορία. Ο Φίλιππος θα πέσει σε ένα καλοστημένο κόλπο της Ειρήνης και θα κατηγορηθεί για βιασμό.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 58 , 59 , 60 , 61 , 62

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη κρατάει όμηρο και βασανίζει τον Αλέξη

Θα έχει όμως μάρτυρες και καλό δικηγόρο, όπου δεν θα του δημιουργηθεί πρόβλημα με τις κατηγορίες της Ειρήνης. Η συνέχεια όμως θα αναγκάσει τον Φίλιππο να αρπάξει την καραμπίνα και να βγει στους δρόμους. Μήπως ο Φίλλιπος θα έχει πάλι μπλεξίματα και θα τρέχει στα δικαστήρια; Η συνέχεια στις οθόνες.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close