Η-Γη-της-Ελιάς-Δημοσθένης-Ισμήνη-Κωνσταντίνος

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο Δημοσθένης χαλάει τα σχέδια της Ισμήνης και του Κωνσταντίνου.

Θα τον χτυπήσω αλήθεια…

Ο Κωνσταντίνος ετοιμάζει το ιδανικό ταξίδι του μέλιτος, για να ικανοποιήσει την αγαπημένη του, στη γη της ελιάς. Το ζευγάρι, μετά τον παραμυθένιο αυτόν γάμο, φτιάχνει βαλίτσες για έναν μαγικό προορισμό: Την Ελβετία.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος σώζει την ζωή του Στάθη

Η-Γη-της-Ελιάς-Ισμήνη-Κωνσταντίνος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Σωκράτης πρέπει να αποφασίσει

Η χαρά τους είναι απερίγραπτη.. Η Ισμήνη κάνει όνειρα πως ήρθαν, επιτέλους, χαρούμενες μέρες για εκείνη και τον αγαπημένο της. Αυτό που αγνοεί είναι πως ο Δημοσθένης δεν έχει πει ακόμη την τελευταία του λέξη.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ειρήνη εκδικείται τον Φίλιππο με σύμμαχο την Αρετή

Η-Γη-της-Ελιάς-Κωνσταντίνος-Ισμήνη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 58 , 59 , 60 , 61 , 62

Ο Δημοσθένης κάνει τα πάντα για να υπενθυμίζει στον Κωνσταντίνο πως η θέση του είναι στο κύκλωμα! Για να το καταφέρει, ανατρέπει το ταξίδι του μέλιτος και στέλνει το ζευγάρι στην… Μάλτα!

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη κρατάει όμηρο και βασανίζει τον Αλέξη

Η Γη της Ελιάς: Η Ισμήνη θα τα βρει με τον Κωνσταντίνο αλλά θα ξαναχωρίσουν

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αποκλειστικό – Η Αθηνά γίνεται ζευγάρι με τον εισαγγελέα

Όσο ο Κωνσταντίνος και η Ισμήνη προσπαθούν να απολαύσουν το ταξίδι του μέλιτος, ακόμη και σε διαφορετικό προορισμό από αυτόν που επέλεξαν, τόσο οι δουλειές του Δημοσθένη δεν αφήνουν το ζευγάρι σε ησυχία.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Θρίλερ με την μικρή Αγγελική

Η-Γη-της-Ελιάς-Δημοσθένης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη αλλάζει και φέρνει την έκρηξη

Ο Κωνσταντίνος μπλέκεται σε σκοτεινά μονοπάτια και η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου. Οι μέρες αυτές μετατρέπονται σε εφιάλτη. Κανείς δε θα μπορέσει να κοιμηθεί ήσυχος πια. Θα καταφέρει το ζευγάρι να παραμείνει ενωμένο, ή έρχεται το τέλος;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close