Η-Γη-της-Ελιάς-Κουράκος-Στάθη

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο Κουράκος σώζει την ζωή του Στάθη.

Τους ενώνει η Ιουλία για αυτό 😂😂

Ο Στάθης βρίσκεται αντιμέτωπος με τον απαγωγέα Ρουφουλέα, απαιτώντας να του δώσει πίσω το αγόρι. Πέφτουν πυροβολισμοί αλλά η αστυνομία και ο Κουράκος είναι παρόντες, σώζοντας το παιδί και Στάθη.

Ο Στάθης δεν μπορεί να απαλλαγεί από τις τύψεις που νιώθει για το αγοράκι που άρπαξαν μπροστά στα μάτια του χωρίς να αντιδράσει. Θέλοντας να επανορθώσει, στήνεται για ώρες στην παιδική χαρά και προσπαθεί να αποκτήσει επαφές με τους δράστες.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ειρήνη εκδικείται τον Φίλιππο με σύμμαχο την Αρετή

Η-Γη-της-Ελιάς-Στάθης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 58 , 59 , 60 , 61 , 62

Ο απαγωγέας είναι ένα βήμα μπροστά και τον προσκαλεί να μιλήσουν, ενώ είχε σκοπό να τον βγάλει από την μέση. Η αστυνομία παρακολουθεί στενά τον Ρουφουλέα και ο εισαγγελέας, Μιχάλης Οικονομέας, δίνει εντολή να στηθεί μία επιχείρηση αιφνιδιασμού, αγνοώντας πως ο Στάθης έχει καταστρώσει το δικό του σχέδιο, προκειμένου να εντοπίσει το μικρό αγόρι.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη κρατάει όμηρο και βασανίζει τον Αλέξη

Η-Γη-της-Ελιάς-Κουράκος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αποκλειστικό – Η Αθηνά γίνεται ζευγάρι με τον εισαγγελέα

Παρακούοντας τη συμβουλή του Κουράκου συνεχίζει να παρακολουθεί το κύκλωμα των απαγωγέων ανηλίκων. Αυτονομείται και με την απειλή του όπλου απαιτεί από τον Ρουφουλέα να του δώσει πίσω το μικρό αγόρι. Η κατάσταση όμως θα ξεφύγει από τον έλεγχο και θα κινδενεύσει θανάσιμα.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Θρίλερ με την μικρή Αγγελική

Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης γίνεται εκτελεστής του Δημοσθένη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη αλλάζει και φέρνει την έκρηξη

Παράλληλα ο Κωνσταντίνος με τον Δημοσθένη οργανώνουν μία ληστεία γιατί η σπείρα χρειάζεται επειγόντως μετρητά. Η Ειρήνη συνεχίζει να φλερτάρει τον Φίλιππο και τον φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση μπροστά στην Βασιλική.

Η Βασιλική ρώτα τον Στάθη αν έχει κάποια σχέση με την αστυνόμο Δήμητρα. Στο μεταξύ η Αρετή συνεχίσει την εκστρατεία καλοσύνης και πηγαίνει σπιτική πίτα στον Κουράκο για να τον καλοπιάσει.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος κατηγορείται για βιασμό

Η-Γη-της-Ελιάς-Κουράκος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης χαροπαλεύει μετά απο πυροβολισμό

Αργότερα πηγαίνει και από το σπίτι του Δημοσθένη όπου για πρώτη φορά δείχνει ένα καινούριο πρόσωπο. Η Ευτυχία βρίσκει το κόκκινο τριαντάφυλλο που της έχει αφήσει ο Κουράκος και το πάθος της για εκείνον μεγαλώνει.

Η Αντιγόνη από την άλλη παρακαλεί τον Σωκράτη να σκεφτούν το καλό της Αγγελικής και να τον προτρέψει να μιλήσει σε παιδοψυχολόγο. Μία περίεργη η πτυχή του χαρακτήρα της Ειρήνης ανακαλύπτετε τη στιγμή που μπαίνει σε ένα κατάστημα και κλέβει ένα προϊόν πολύ μικρής αξίας.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αποκαλύπτει τα πάντα η Βαγγελιώ

Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης προσπαθεί να ξεδιαλύνει το μυστήριο

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Στάθης και Κουράκος συνεργάζονται

Ο Κωνσταντίνος και η Ισμήνη φεύγουν για την Μάλτα ενώ ο Δημοσθένης ζητά από τον Κωσταντίνο να επιστρέψει άμεσα γιατί το άνοιγμα της δουλειάς στην Αθήνα έχει μεγάλο ρίσκο και θα πρέπει να έχουν το νου τους.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close