Η Γη της Ελιάς-Αρετή-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού o Στέφανος εκβιάζεται από την μητέρα του

Παιδιά η Αρετή σε λίγο θα ξεκινήσει να τσακώνεται και με τους σκηνοθέτες.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Άρης μαθαίνει όλη την αλήθεια για την Ευτυχία

Ο Στέφανος έχει πάρει την απόφαση να φύγει οριστικά από την Μάνη με την σύντροφό του την Ελένη και να χτίσουν την ζωή τους από το μηδέν στο εξωτερικό. Μάλιστα πριν φύγει συμφιλιώνεται με τον Στάθη και την Βασιλική ενώ θέτει τα όριά του στην Αρετή.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Αυτή είναι η απόφαση του δικαστηρίου για την Μαρίνα

Η Γη της Ελιάς-Στέφανος-

Η Αρετή όμως έχει γίνει έξαλλη με την απόφαση του γιου της και δεν είναι από τις γυναίκες που δεν περνάει εύκολα το δικό της. Στο μεταξύ ο Στέφανος προσλαμβάνει έναν επιστάτη για τα χωράφια. Τώρα που θα φύγει πρέπει κάποιος να είναι εκεί να τα προσέχει.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Το δραματικό φινάλε και τι θα δούμε στην δεύτερη σεζόν

Η Γη της Ελιάς-Στέφανος-Αρετή-

Η Αρετή φυσικά και δεν συμφωνεί με την απόφαση του γιου τους. Του φωνάζει πως δεν είναι δυνατόν να αφήσει κάποιον άλλον στην θέση του για χωράφια που ανήκουν σε εκείνον αλλά εκείνος είναι ανένδοτος. Έτσι η Αρετή προσποιείτε ότι παθαίνει κάτι σαν έμφραγμα.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Τα μυστικά του Θανάση αναστατώνουν τη Μάνη

Η Γη της Ελιάς-Αρετή-

Ο Στέφανος αρχικά ανησυχεί πάρα πολύ όμως οι γιατροί τον ενημερώνουν πως δεν ήταν κάτι σημαντικό οπότε κι εκείνος συνεχίζει να κανονίζει τις υποχρεώσεις του, μέχρι να φύγει. Η Αρετή όμως γίνεται έξαλλη και εξαιτίας του επιστάτη, ξεκινάει να καυγαδίζει συνεχώς με τον γιο της.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close