Η Γη της Ελιάς-Ιουλία-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού αυτό θα είναι το τέλος της Ιουλίας στο Β’ κύκλο.

Το καλύτερο ελπίζουμεεε!

Εκρηκτικό και γεμάτο ανατροπές προβλέπεται να είναι το μέλλον της Ιουλίας Βρεττάκου, στην δραματική σειρά του MEGA, Η Γη της Ελιάς! Δύσκολες ώρες πρόκειται να βιώσει η Ιουλία, καθώς ο Στάθης ανακαλύπτει την αλήθεια για τον ελαιώνα και αποφασίζει να την εγκαταλείψει.

Στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς “Η Γη Της Ελιάς”, θα δούμε τη γυναίκα να πιέζει το σύντροφό της, να δουλεύει μόνο στον ελαιώνα του Δημοσθένη, που έχει αγοράσει ίδια στα κρυφά.

Τονίζοντας ότι δεν πρέπει να ταλαιπωρείται δουλεύοντας κι αλλού. Όμως εκείνος αρνείται και το ζευγάρι αρχίζει να έχει καυγάδες. Η Ιουλία νιώθει παραμελημένη από τον φόρτο εργασίας του Στάθη και παραπονιέται συνεχώς, στριμώχνοντας τον πολύ.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Τα αποτυπώματα πάνω στο πακέτο λύνουν το γρίφο

Η Γη της Ελιάς-Ιουλία-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Καρέ καρέ ο φόνος του Μιχάλη

Η αντίστροφη μέτρηση για το τέλος του δεσμό τους έρχεται, όταν Στάθης μαθαίνει για τις κρυφές κινήσεις της και τα ψέματα της. Ανακαλύπτει πως αγόρασε το κτήμα του Δημοσθένη, ζητώντας του μάλιστα να μην πει λέξη. Ο Στάθης γίνεται έξαλλος μαζί της.

Τι και αν η  Ιουλία προέβη σε αυτή την κίνηση από αγάπη και αναγκάστηκε να προσποιηθεί, προκειμένου να με πληγώσει τα αισθήματα του, ο Στάθης δεν υπολογίζει τίποτα.

Θεωρεί ψεύτρα την σύντροφό του που ενήργησε πίσω απ’ την πλάτη του και αποφασίζει να της δείξει πόσο υπερήφανος και αμερόληπτος χαρακτήρας είναι, εγκαταλείποντας την. Δυστυχώς δεν μπορεί να καταλάβει ότι έκανε αυτή την κίνηση προκειμένου να μη μείνει χωρίς δουλειά και έτσι η Ιουλία πληρώνει τα λάθη της με το χειρότερο τρόπο.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή δείχνει το πραγματικό της πρόσωπο και σοκάρει

Η Γη της Ελιάς-Ιουλία-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Τί θα κρατήσει πίσω τελικά την Αντιγόνη;

Τόσο η σχέση της με τον Στάθη, όσο και και με τον αδερφό της, Ισίδωρο, θα περάσει από σαράντα κύματα. Οι εντάσεις μέχρι το ζευγάρι να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, θα είναι πολλές. Οι τσακωμοί, οι γκρίνιες και οι άσχημοι καυγάδες θα δίνουν και θα παίρνουν, στο τέλος όμως η αγάπη θα νικήσει.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Την σκοτώνει και μετά βάζει τέλος στη ζωή του με ένα τρόπο άρρωστο

Η Γη της Ελιάς-Ιουλία-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Μυρτάλη και Αντιγόνη μαζί στην Αγγλία;

Παρά τις ενστάσεις του Ισίδωρου, με τον οποίο ουκ ολίγες φορές θα τσακωθεί στο μέλλον, ο Στάθης και η Ιουλία, στο τέλος του β΄ κύκλου σύμφωνα με το youfly.com , θα καταφέρουν να παντρευτούν με πολιτικό γάμο.

Δείτε ακόμα Σασμός, Η Γη της Ελιάς, Μαύρο Ρόδο και Παγιδευμένοι: Πότε επιστρέφουν μετά το Πάσχα

Η Γη της Ελιάς-Ιουλία-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη απελπισμένη κάνει στροφή 360 μοιρών

Κουμπάρα η Βασιλική, η οποία θα σταθεί στο πλευρό του πατέρα της, τις χαρμόσυνες αυτές στιγμές. Η Ιουλία θα περάσει πολλά στην σειρά, Η Γη της Ελιάς, στο τέλος όμως, η αγάπη θα νικήσει…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close