Κόκκινο Ποτάμι: Από το Διαφάνι στη Σμύρνη

Κόκκινο Ποτάμι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως αυτοί απο το Διαφάνι πάνε Σμύρνη.

Θα πάει και θα έρθει το το κλάμα…

Στη σειρά Κόκκινο Ποτάμι θα εμφανιστούν πολλά γνωστά μας πρόσωπα από τη σειρά Άγριες Μέλισσες. Η Άννα Μάγκου

Κόκκινο Ποτάμι: Από το Διαφάνι στη Σμύρνη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Από εχθροί φίλοι- Το ένοχο μυστικό που ενώνει Αλέξη και Χρήστο

που γνωρίσαμε ως σερβιτόρα Τούλα στην μπουάτ των Σεβαστών, όπου είχε και μία περιπετειούλα με τον Νικηφόρο, θα ενσαρκώσει την Ανθή Σεμεωνίδη.

Μία νεαρή Πόντια που φτάνει στη Θεσσαλονίκη με την οικογένειά της με ένα καΐκι, όπως χιλιάδες ξεριζωμένοι συμπατριώτες της, έχοντας ήδη διασχίσει τη χώρα κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Αυτούς τους ρόλους θα υποδυθούν οι ηθοποιοί

Ο πατέρας της Ανθής αρρωσταίνει βαριά κι εκείνη, προκειμένου να στηρίξει οικονομικά την οικογένειά της, με τη βοήθεια ενός ξαδέρφου της, του Λουκά, βρίσκει δουλειά σε ένα κακόφημο μαγαζί ως τραγουδίστρια.

Ο Λούκας έχει κάποια χρέη στον ιδιοκτήτη του μαγαζιού και… πλασάροντας του την Ανθή πιστεύει πως θα ξεμπλέξει. Μόνο που η Ανθή είναι αρραβωνιασμένη με τον Νίκο, ο οποίος θα μάθει για τη νέα δουλειά της αγαπημένης του και θα αντιδράσει…

Ο Μανώλης Γεραπετρίτης,

Κόκκινο Ποτάμι: Από το Διαφάνι στη Σμύρνη

Δείτε ακόμη Σασμός: Αποκλειστικό- Έτσι χωρίζουν Βασιλική Μαθιός

που εμφανίστηκε στη σειρά Άγριες Μέλισσες ως πρόεδρος του μικτού ορκωτού δικαστηρίου Λάρισας που δίκασε την Ελένη Σταμίρη και αργότερα τον Λάμπρο, θα ενσαρκώσει στη σειρά του Μανούσου Μανουσάκη τον γιατρό Πέτρο Βλαχογιάννη, που θα κληθεί να εξετάσει το μωρό της Ιφιγένειας.

Δείτε ακόμη Άπιστος: Ηθοποιός αποχωρεί οριστικά απο την σειρά ξαφνικά

Σε αντίθεση όμως με τον ιδεαλιστή Δημοσθένη, ο Πέτρος ενδιαφέρεται για το χρήμα και την καριέρα. Μοιραία οι δύο συνεργάτες θα έρθουν κάποια στιγμή σε σύγκρουση. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Μανώλης Γεραπετρίτης έχει συνεργαστεί και παλιότερα με τον καταξιωμένο σκηνοθέτη, στη σειρά Άγγιγμα ψυχής.

Η Εύα Σιμάτου η Μαίρη Χατζίδου, η πολέμιος της Λενιώς από την περίοδο των φυλακών. Η Εύα Σιμάτου, η οποία υποδύθηκε στις Άγριες Μέλισσες την Μαίρη Χατζίδου, την αδίστακτη συγκρατούμενη της Λενιώς, έρχεται στο Κόκκινο Ποτάμι, σε έναν ρόλο εκρηκτικό.
Κόκκινο Ποτάμι: Από το Διαφάνι στη Σμύρνη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο γάμος για άλλον σκοπό

Ο Δημήτρης Μαζιώτης φύλακας άγγελος της Ελένης Σταμίρη, έρχεται στο Κόκκινο Ποτάμι, σε έναν ρόλο – κλειδί για την εξέλιξη της ιστορίας. Ο αγαπημένος σε όλους Μιχάλης Σαράφης κατάφερε να κερδίσει την αγάπη των τηλεθεατών, χάρη στη θετική αύρα και καλοσύνη που εκπέμπει ο συγκεκριμένος χαρακτήρας.

Κόκκινο Ποτάμι: Από το Διαφάνι στη Σμύρνη

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο νέος αστυνομικός τελειώνει τον Σταματάκη

Στο Κόκκινο Ποτάμι, ο Δημήτρης Μαζιώτης έρχεται για να υποδυθεί έναν εξίσου γλυκό και συμπονετικό χαρακτήρα. Ένας Αρμένιος που ζει στη Σμύρνη, θα “αγκαλιάσει” τους πρωταγωνιστές, βοηθώντας τους σημαντικά σε μια τόσο δύσκολη εποχή.

Ο Φώτης Πετρίδης τον ηθοποιό είδαμε πρόσφατα στις Άγριες Μέλισσες, σε σκηνές που συγκίνησαν. Ο αγαπημένος μας Μάρκος Γραμματικός, πατέρας του Αλέξη, κατάφερε να χαρίσει μοναδικές στιγμές στην εξέλιξη της ιστορίας μας.

Κόκκινο Ποτάμι: Από το Διαφάνι στη Σμύρνη

Δείτε ακόμη Άπιστος: Ο Βολκάν αφιερώνεται στην φροντίδα της Ντερίν

Ο ηθοποιός Φώτης Πετρίδης έρχεται στη σειρά Κόκκινο Ποτάμι σε έναν ρόλο μοναδικό θα υποδυθεί έναν Αρμένιο.

Ο Τάσος Σωτηράκης ο «κακός» από τις «Άγριες Μέλισσες» (υποδύεται τον θεσμοφύλακα Λάζαρο) ο οποίος, σε συνέργεια με τον Βασίλη Μπισμπίκη (Μάνος Βόσκαρης, διευθυντής των φυλακών).

Κόκκινο Ποτάμι: Από το Διαφάνι στη Σμύρνη

Δείτε ακόμη Σασμός : O Σταύρος απειλεί τον Αστέρη μετά το κέρατο

Κάνει κόλαση τη ζωή της Μαρίας Κίτσου (Λενιώ). Ο Τάσος Σωτηράκης έρχεται στο Κόκκινο Ποτάμι, σε έναν ρόλο που του πάει γάντι…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια  με ένα κλικ εδώ

Close