Μαύρο Ρόδο-Βίκος-

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι καταιγιστικές αφού αυτή είναι η γυναίκα αράχνη στο πλευρό του Βίκου.

Απαπα Βίκο…την έχεις άσχημα…

Συγκλονιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στη δραματική σειρά «Μαύρο ρόδο» ακόμη μία φορά. Στα προσεχή επεισόδια θα δούμε μία γυναίκα-αράχνη να γίνεται η νέα σύμμαχος τον Βίκου.

Παράλληλα, η Κύρα λέει στον Θέμη την αλήθεια για τη σχέση του Βίκου με την Αλεξία, προκαλώντας την οργή του. Ο ξαφνικός και άδικος θάνατος της Αγγελικής ήταν ένα μεγάλο πλήγμα τόσο για την οικογένεια Καστρινού όσο και για τον Βίκο.

Μάλιστα, το ότι συνέβη μπροστά στα μάτια των παιδιών της, της Αλεξίας και του Πέτρου, καθώς και της Ελισάβετ, έκανε ακόμη πιο δραματικό το γεγονός.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Λευτέρης υποκύπτει στους εκβιασμούς της Πολυξένης

Μαύρο Ρόδο-Βίκος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος βρίσκει έναν απροσδόκητο σύμμαχο

Ο Βίκος, κυριευμένος από τις τύψεις που αφαίρεσε κατά λάθος τη ζωή της ερωμένης του, προσπαθεί με όσα μέσα διαθέτει να καλύψει το έγκλημά του, προκειμένου να μη μάθει ποτέ ο Θέμης Καστρινός την αλήθεια.

Σύμφωνα με το MyTv, στα προσεχή επεισόδια της σειράς, ο Βίκος, στην προσπάθειά του να καλύψει τα ίχνη του και να αποπροσανατολίσει τον Θέμη από τις έρευνες που κάνει για να βρει τον δολοφόνο της γυναίκας του, παίρνει μία απόφαση.

Συγκεκριμένα, προσεγγίζει μία μυστηριώδη γυναίκα-αράχνη με στόχο να γίνει η νέα σύμμαχός του. Όμως επειδή αυτό που της ζητάει είναι αρκετά ριψοκίνδυνο, η γυναίκα απαιτεί να της δώσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για να δεχτεί να συνεργαστεί μαζί του.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ συναντιέται με την Νατάσα για να μιλήσουν

Μαύρο Ρόδο-Βίκος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 94 , 95

Ο Βίκος, λοιπόν, την πληρώνει αδρά και αρχίζουν να σχεδιάζουν με πολλή προσοχή τις επόμενες κινήσεις τους. Οι δυο τους αναμένεται να κάνουν τα πάντα για να πετύχουν τον στόχο τους και εκείνη αναλαμβάνει αμέσως δράση προκειμένου να ρίξει στάχτη στα μάτια του Θέμη.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Το παιδί της Φιλαρέτης νεκρό;

Μαύρο Ρόδο-Βίκος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης έξαλλος ορκίζεται να σκοτώσει τον Βίκο

Του υποδεικνύει, λοιπόν, ένα πρόσωπο λέγοντάς του ότι αυτό ευθύνεται για τη δολοφονία της Αγγελικής… Είναι η γυναίκα αράχνη η Γιάννα όπως θέλουν τα τελευταία spoilers ή μήπως θα δούμε νέα είσοδο στο Μαύρο Ρόδο; θα σας πούμε σε λίγες ημέρες.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close