Μαύρο Ρόδο: Ο Καστρινός μαθαίνει για την εγκυμοσύνη της Αλεξίας

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού ο Καστρινός μαθαίνει για την εγκυμοσύνη της Αλεξίας.

Τώρα θα αρχίσουν τα όργανα….

Η Αλεξία σοκαρισμένη θα ανακαλύψει πως είναι έγκυος. Ο πανικός στην κυριεύει και φυσικά τρέμει για την αντίδραση του πατέρα της, που, πολύ καλά φαντάζεστε, δεν θα είναι ήρεμη. Αν και στην αρχή η Αλεξία μισούσε θανάσιμα τον Βίκο, καθώς τον θεωρούσε υπαίτιο για το θάνατο της μητέρας της, ωστόσο εντελώς απρόσμενο αυτό το μίσος εξελίχθηκε σε έρωτα.

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ συναντιέται με την Νατάσα για να μιλήσουν

Μαύρο Ρόδο: Ο Καστρινός μαθαίνει για την εγκυμοσύνη της Αλεξίας

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 94 , 95

Κι ενώ όλοι θα περίμεναν πως επρόκειτο για ένα νεανικό ενθουσιασμό, ωστόσο τα συναισθήματά της για εκείνον ολοένα και φουντώνουν. Το παράδοξο είναι πως το ίδιο ισχύει και για την άλλη πλευρά, δηλαδή για τον Βίκο, που νιώθει ακριβώς το ίδιο, για την κόρη της γυναίκας που αγάπησε. Παρόλο που προσπάθησε να την βγάλει απ’ τη ζωή του, η επιμονή της Αλεξίας τον έκανε να λυγίσεις και να είναι μαζί της. Μεγάλο εμπόδιο σε όλο αυτό είναι φυσικά ο πόλεμος ανάμεσα σε Βίκο και Καστρινό.

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Το παιδί της Φιλαρέτης νεκρό;

Μαύρο Ρόδο: Ο Καστρινός μαθαίνει για την εγκυμοσύνη της Αλεξίας

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης έξαλλος ορκίζεται να σκοτώσει τον Βίκο

Πως θα αντιδράσει άραγε ο Θέμης όταν μάθει πως η μονάκριβη κόρη του όχι μόνο είναι ζευγάρι με το μεγαλύτερο εχθρό του αλλά περιμένει και το παιδί του; Η απάντηση είναι μία: “Θα ορκιστεί να τον σκοτώσει”. Η Κύρα είναι η πρώτη που γνωρίζει για την κρυφή σχέση της εγγονής της με τον Βίκο και είναι φυσικά εκείνη, που παλεύει με νύχια και με δόντια να τους χωρίσει. Ξέρει το πόσο αδίστακτος είναι ο Βίκος και το σημαντικότερο, γνωρίζει πως εκείνος είναι υπαίτιος, που έθαψε την κόρη της, την Αγγελική.

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ φεύγει με τον Γεράσιμο

Μαύρο Ρόδο: Ο Καστρινός μαθαίνει για την εγκυμοσύνη της Αλεξίας

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Γυναίκα  Αράχνη σύμμαχος του Βίκου

Από την άλλη η Αλεξία είναι ανένδοτη και πάει κόντρα σε όλους, προκειμένου να είναι με τον Βίκο. Ενώ παράλληλα τον εμπιστεύεται με κλειστά μάτια και τον θεωρεί καλό παιδί. Ο Θέμης αν και είχε αρχικά υποψίες για τις συναντήσεις τους, ωστόσο οι απαντήσεις Αλεξίας τον έκαναν να την πιστέψει και έτσι έβγαλε από το μυαλό του κάθε κακή σκέψη. Όμως η Κύρα έχει αντίθετη άποψη και φυσικά φροντίζει να του φυτεύει ξανά και ξανά το μικρόβιο της αμφιβολίας.

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Το μωρό της Αλεξίας και του Βίκου θα σπείρει θύελλες

Μαύρο Ρόδο: Ο Καστρινός μαθαίνει για την εγκυμοσύνη της Αλεξίας

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Τί παιχνίδι παίζει η Νατάσα;

Και αφού βλέπει πως εκείνος δε λογαριάζει τα λόγια της, τότε του πετάει την βόμβα: “Η Αλεξία έχει σχέση με τον Βίκο. Τι δεν καταλαβαίνεις;”,  του λέει κι εκείνος σοκάρεται. “Τι εννοείς έχει σχέση; Θα με τρελάνεις εντελώς; Τι είναι αυτά που λες;” Εκείνη του απαντάει: “Σου είχα πει ουκ ολίγες φορές να ελέγχεις την κόρη σου, αλλά εσύ της είχες τα ‘χα εμπιστοσύνη και σου αράδιαζε τόσα ψέματα και εκείνη βρισκόταν στα κρυφά με τον Βίκο”. Ο Καστρινός κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα και απειλεί, θεούς και δαίμονες.

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης ανακαλύπτει πως ο Βίκος είναι γιος της Φιλαρέτης

Μαύρο Ρόδο: Ο Καστρινός μαθαίνει για την εγκυμοσύνη της Αλεξίας

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: H Αυξεντία λέει στην Ελισάβετ να μείνει με τον Πέτρο

Μόνο που η μεγάλη βόμβα θα σκάσει αμέσως μετά, όταν η Αλεξία ανακαλύψει έντρομη πως είναι έγκυος το παιδί του Βίκου. Πως θα μπορέσει να κρύψει ένα τέτοιο μυστικό και για πόσο; Ο Βίκος είναι και εκείνος σοκαρισμένος από αυτή την εξέλιξη.

Η είδηση αυτή φτάνει στα αυτιά του Καστρινού και φυσικά τρελαίνεται από θυμό: “Θα το σκοτώσω το κάθαρμα που τόλμησε να αγγίξει την κόρη μου. Τον θέλω νεκρό”, φωνάζει και δίνει εντολή να τον εξοντώσουν. Μόνο που ο Βίκος είναι ξανά ένα βήμα μπροστά και νέος πόλεμος ξεσπά ανάμεσα στους δύο άντρες, με την Αλεξία να βρίσκεται στη μέση.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close