Μαύρο Ρόδο-Θέμης-Βίκος-

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού ο Θέμης έξαλλος ορκίζεται να σκοτώσει τον Βίκο.

Σιγά μωρέ, τι σου έκανε; Επειδή πήγε με την γυναίκα σου και μετά με την κόρη σου και μάλλον σου ετοιμάζουν και εγγονάκι;

Η αντίστροφη μέτρηση για την μεγάλη κόντρα έχει μόλις αρχίσει και ο Θέμης απειλεί να σκοτώσει τον Βίκο, όταν μαθαίνει πως ο τελευταίος διατηρεί κρυφό δεσμό με τη μονάκριβη κόρη του. Η Αλεξία είναι στη μέση ενός πολέμου που φτάνει πια στην κορύφωση του με μια απρόσμενη είδηση.

Τον μίσησε, τον έβρισε, τον πολέμησε, τον καταράστηκε αλλά στο τέλος τον ερωτεύτηκε με όλο της το είναι. Ο λόγος για την Αλεξία και τον Βίκο που παρά τις προσπάθειες να μείνει μακριά ο ένας απ’ τον άλλον το ισχυρό συναίσθημα τους δεν τους το επέτρεψε.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Γυναίκα – Αράχνη σύμμαχος του Βίκου

Μαύρο Ρόδο-Θέμης-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Τί παιχνίδι παίζει η Νατάσα;

Μάλιστα ακόμα και ο Βίκος αναγκάστηκε να πατήσει τον όρκο που έδωσε στον Καστρινό να μείνει μακριά από την κόρη του γνωρίζοντας πως αν μαθευόταν κάτι τέτοιο τα πράγματα θα γινόντουσαν χειρότερα.

Από την άλλη ο Θέμης βλέπει τη κόρη του συνεχώς να λείπει και πως έχει αφήσει τα μαθήματα της αλλά της έχει εμπιστοσύνη παρά το κουδουνάκι που κάθε τόσο του κρούει η Κύρα.

Όλο αυτό βέβαια μέχρι που η κατάσταση ξεφεύγει από κάθε έλεγχο. Η Κύρα, μην μπορώντας να βρει την βοήθεια που ψάχνει από την Θάλεια αποφασίζει να ανοίξει τον ασκό του Αιόλου και να πει όλη την αλήθεια στο Θέμη.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης ανακαλύπτει πως ο Βίκος είναι γιος της Φιλαρέτης

Μαύρο Ρόδο-Θέμης-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: H Αυξεντία λέει στην Ελισάβετ να μείνει με τον Πέτρο

Όπως προαναφέραμε η Κύρα βρίσκει σαν έσχατη λύση τον Θέμη προκειμένου να σωθεί η εγγονή της. Μπορεί σχέση πεθεράς και γαμπρού να είναι χειρότερες αλλά στην προκειμένη η Κύρα γνωρίζει πως μόνο ο Καστρινός μπορεί να επέμβει για να γλιτώσει την Αλεξία από τα δίχτυα του Βίκου.

Έτσι πηγαίνει στο σπίτι του Θέμη και του λέει “δεν είχα σκοπό να σου πω το παραμικρό για να δω πότε θα ανοίξεις τα μάτια σου να δεις την αλήθεια αλλά η κατάσταση έχει προχωρήσει αρκετά και δε σηκώνει άλλη αναβολή.” και συνεχίζει “η Αλεξία έχει σχέση με τον Βίκο” του αποκαλύπτει και εκείνος χάνει την γη κάτω απ’ τα πόδια του.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Τρομάζω τόσο που την αγαπώ- Ο Πέτρος καταρρέει

Μαύρο Ρόδο-Αλεξία-Βίκος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η γυναίκα που μπαίνει ανάμεσα σε Πέτρο και Ελισάβετ

Τί εννοείς έχει σχέση; Έχεις βαλθεί να με τρελάνεις εντελώς; Τί είναι αυτά που λες;”. Εκείνη του απαντάει “σου φαίνομαι να έχω όρεξη για αστεία; Σου είχα πει ουκ ολίγες φορές να ελέγξεις την κόρη σου αλλά εσύ της είχες τάχα εμπιστοσύνη και σου αραδιάζει ένα σωρό ψέματα. Βρισκόταν στα κρυφά με τον Βίκο“.

Ο Καστρινός δεν μπορεί να πιστέψει όσα ακούει. “Δεν μπορεί το κορίτσι μου να κάνει κάτι τέτοιο. Κι αυτός ο αλήτης πρώτα έβαλε τη γυναίκα μου στο μάτι και τώρα την κόρη μου, θα τον σκοτώσω! Καλά κι εσύ γιατί δεν ήρθες απ’ την αρχή να μου το πεις;” ρωτάει την Κύρα και εκείνη του απαντάει.

Δεν μου ήταν εύκολο να σου πω κάτι τέτοιο. Προσπάθησα να την αποτρέψω αλλά δε γινόταν τίποτα. Δεν ακούει κανέναν. πιστεύει όσα της λέει. Είναι σαν μαγεμένη μαζί του.“.  Ο Θέμης έξαλλος από θυμό αναλαμβάνει ο ίδιος να βάλει τέλος στη σχέση αυτή.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Νιώθω ότι ζω μέσα σ’ ένα όνειρο – Τί θα γίνει μετά την καυτή νύχτα;

Μαύρο Ρόδο-Θέμης-Βίκος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: H Ελισάβετ επιστρέφει στη Γερακιανη

Μόνο που οι εξελίξεις το προλαβαίνουν αφού η μεγάλη βόμβα στο σπίτι του θα σκάσει όταν η Αλεξία του καλύψει έντρομη πως είναι έγκυος το παιδί του Βίκου.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close