Μαύρο Ρόδο-Λευτέρης-Πολυξένη-

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι καταιγιστικές αφού ο Λευτέρης υποκύπτει στους εκβιασμούς της Πολυξένης. 

Α ρε Λευτέρη…ΓΙΑΤΙ;

Η Θάλεια με τη βοήθεια τον Θάνου στο Μαύρο Ρόδο, ετοιμάζει μια έκπληξη για το βράδυ. Η Πολυξένη αποκαλύπτει στον Λευτέρη ότι ξέρει για τις κρυφές καταθέσεις του. Του μιλάει με ύφος λέγοντας ότι γνωρίζει ότι έχει λεφτά και να σταματήσει να της λέει ψέματα!

Επιπλέον του τονίζει ότι ξέρει για τον κρυφό λογαριασμό και καλά θα κάνει να της δώσει το μερίδιό της γιατί αλλιώς τον απειλεί ότι θα τον κάνει βούκινο στη Γερακιανή! Από την άλλη η Κασσιανή στριμώχνει άγρια τη Φιλαρέτη προκειμένου να την πείσει να ζητήσει από τον Ζαμάνο να αποσύρει τη μήνυση.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ συναντιέται με την Νατάσα για να μιλήσουν

Μαύρο Ρόδο-Πολυξένη-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 94 , 95

Ο Βίκοs συναντά τον Παράσχο, βγάζει το όπλο του και τον σημαδεύει: «Εμένα βρήκες ρε να κοροϊδέψεις; Σε άκουσα να μιλάς στον Καστρινό, θα σε σκοτώσω, ρε κάθαρμα», τον λέει, αλλά ο Παράσχος καταφέρνει να γυρίσει ξανά υπέρ του το παιχνίδι και μαζί με τον Βίκο αρχίζουν να βάζουν μπρος το σχέδιο ενοχοποίησης τρίτου προσώπου για το φόνο της Αγγελικής.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Το παιδί της Φιλαρέτης νεκρό;

Μαύρο Ρόδο-Λευτέρης-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης έξαλλος ορκίζεται να σκοτώσει τον Βίκο

Η Φιλαρέτη μαθαίνει τις εξελίξεις από την έρευνα του Μεταλληνού στη Γερμανία για τη Στέλλα Χρονά. Παράλληλα συνειδητοποιεί πως για να συνεχιστεί η προσπάθειά της, θα χρειαστούν χρήματα.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ φεύγει με τον Γεράσιμο

Μαύρο Ρόδο-Πολυξένη-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Γυναίκα – Αράχνη σύμμαχος του Βίκου

Ο Θέμης προσπαθεί να πιέσει τον Ζαμάνο να αποσύρει τη μήνυση, ενώ όταν συναντά τη Φιλαρέτη, της εκθέτει τα μεγάλα οικονομικά κίνητρα που πιθανόν κρύβονταν πίσω από την εξαφάνιση του παιδιού της. Πού θα οδηγηθούν οι έρευνες της αστυνομίας για τον Στεργιόπουλο που είχε χτυπήσει τον Σταυρίνο και τη Τασούλα;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close