Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος βρίσκει έναν απροσδόκητο σύμμαχο

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού ο Πέτρος βρίσκει έναν απροσδόκητο σύμμαχο.

Αφού ζήλεψε το κορίτσι μωρέ Πέτρο

Η Ελισάβετ πιστεύει ότι ο Πέτρος την απάτησε και εκείνος προσπαθεί μάταια να την πείσει ότι ποτέ δεν θα έκανε κάτι τέτοιο. Τρελά ερωτευμένη με τον Πέτρο, η Ελισάβετ συνεχίζει να παλεύει με τις τύψεις και τις αμφιβολίες. Σκέφτεται ακόμα την μοναστική ζωή και αναρωτιέται αν είναι έτοιμη στα αλήθεια να ζήσει στον “έξω κόσμο”, τον οποίο έμαθε να αγαπά μέσα από τα μάτια του αγαπημένου της. Εξάλλου μέχρι πρόσφατα θεωρούσε πως ο μοναχισμός είναι ο προορισμός της.

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ συναντιέται με την Νατάσα για να μιλήσουν

Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος βρίσκει έναν απροσδόκητο σύμμαχο

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 94 , 95

Ο Πέτρος από την άλλη προσπαθεί να κάμψει τις αντιστάσεις της. Και δείχνει να τα καταφέρνει. Μαζεύει τα πράγματα του και πηγαίνει να εγκατασταθεί στο σπίτι της. Όταν την συναντά, της ανακοινώνει ένα πολύ ευχάριστο νέο: ότι κέρδισε το διαγωνισμό για την υποτροφία στην Φλωρεντία. Ένα καινούργιο κεφάλαιο φαίνεται να ανοίγει για τους δύο νέους. Στο μεταξύ ο Πέτρος ζήτα από την διστακτική Ελισάβετ να τον ακολουθήσει στο reunion με τους συμμαθητές του.

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Το παιδί της Φιλαρέτης νεκρό;

Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος βρίσκει έναν απροσδόκητο σύμμαχο

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης έξαλλος ορκίζεται να σκοτώσει τον Βίκο

Η ώρα για το πάρτι έρχεται και η παρέα ετοιμάζεται με ενθουσιασμό, αλλά η ιδέα να είναι μασκέ δεν αρέσει σε όλους. Τελικά ο Πέτρος θα παρευρεθεί αλλά χωρίς την Ελισάβετ. Το πάρτι καταλήγει σε μεθύσι. Ο Πέτρος είναι πολύ μεθυσμένος και περνάει το βράδυ στο σπίτι της Νατάσσας, γιατί είναι σε άθλια κατάσταση. Η Ελισάβετ ξυπνά και όταν διαπιστώνει πως δεν επέστρεψε ποτέ στο σπίτι, ανησυχεί. Τον παίρνει τηλέφωνο, αλλά πάντα η Νατάσα.

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ φεύγει με τον Γεράσιμο

Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος βρίσκει έναν απροσδόκητο σύμμαχο

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Γυναίκα  Αράχνη σύμμαχος του Βίκου

Η Ελισάβετ χάνει την γη κάτω απ’ τα πόδια της. Θυμάται όσα της είπε ο Γεράσιμος για το άστατο παρελθόν του Πέτρου, αλλά και για την περιπέτεια του με την τραγουδίστρια. Ο Πέτρος μάταια προσπαθεί να της εξηγήσει ότι δεν έγινε τίποτα μαζί της και πως απλώς διανυκτέρευσε σπίτι της. Η Ελισάβετ δεν ξέρει αν μπορεί να τον εμπιστευτεί και να τον συγχωρέσει.

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Το μωρό της Αλεξίας και του Βίκου θα σπείρει θύελλες

Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος βρίσκει έναν απροσδόκητο σύμμαχο

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Τί παιχνίδι παίζει η Νατάσα;

Η Νατάσα απ’ την άλλη αισθάνεται άσχημα που άθελά της άναψε φωτιές στο ζευγάρι και θα κάνει ό,τι περνάει απ’ το χέρι της για να τους δει καλά μαζί.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close