Μαύρο Ρόδο: Η Μυστική αστυνομικός που θα παγιδεύσει τον Βίκο

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι ενδιαφέρουσες καθώς θα δούμε την μυστική αστυνομικό που θα παγιδεύσει τον Βίκο.

ομως θα γίνει έτσι τελικά ή θα την πατήσει;

η κηδεία της Αγγελικής μέσα σε κλίμα οδύνης και μεγάλου πόνου. Ο Θέμης είναι αναγκασμένος να αποχωριστεί τη γυναίκα της ζωής του ενώ η κυρά να θάψει το παιδί της.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 47 , 48 , 49 , 50

Μαύρο Ρόδο: Ο Βίκος χάνει τα ίχνη του Καστρινού και λυσσάει

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης καταρρέει στην αγκαλιά της Ηγουμένης

Η παρουσία της Ελισάβετ είναι μία ανακούφιση για τον Πέτρο αλλά η εμφάνιση του Βίκου ο οποίος παρακολουθεί από μακριά επίσης καταβεβλημένος θα κάνει έξαλλη την Αλεξία.

Τί δουλειά έχεις εσύ εδώ; Γιατί ήρθες; Εσύ φταις για το χαμό της μητέρας μας. Εσύ φταις! Εξαφανίσου, φύγε” του φωνάζει και εκείνος με σκυμμένο το κεφάλι φεύγει. Πίνει στη συνέχεια το ένα ποτό μετά το άλλο και μεθάει.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Βίκος μπουκάρει στο μαγαζί του Καστρινού και γίνεται το σώσε

Μαύρο Ρόδο: Ο ρόλος της γυναίκας που μπαίνει στη ζωή του Βίκου

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο : Ο νέος έρωτας της Νατάσας

Αρχίζει να κλαίει και πιάνει το όπλο του να τινάξει τα μυαλά του στον αέρα όμως μέσα στην πίκρα του αποφασίζει να σκοτώσει ο ίδιος τον Καστρινό. Στο μυαλό τον θεωρεί υπεύθυνο για το θάνατο της Αγγελικής και ορμάει στο μαγαζί του μεθυσμένος και οπλισμένος έτοιμος να τον αποτελειώσει. Ο Παράσχος προλαβαίνει τα χειρότερα και τον διώχνει.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο : Η Φιλαρέτη Ανοίγει την καρδιά της στην Αυξεντία

Μαύρο Ρόδο: Ο ρόλος της γυναίκας που μπαίνει στη ζωή του Βίκου

Δείτε ακόμη Μαυρό Ρόδο: Μανιασμένος από έρωτα θέλει να σκοτώσει

Λίγες μέρες μετά μια μυστηριώδης γυναίκα εμφανίζεται στη ζωή του Βίκου. Πρόκειται για παλιά του γνώριμη με την οποία διατηρούσε ερωτική σχέση στο παρελθόν και πλέον εργάζεται κρυφά στην αστυνομία.

Η παρουσία της στην ζωή του αδίστακτου άντρα πρόκειται να παίξει καθοριστικό ρόλο από δω και πέρα καθώς έχει ανοίξει πολλά μέτωπα.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος χαροπαλεύει στην Αγκαλιά της Ελισάβετ

Μαύρο Ρόδο: Ο ρόλος της γυναίκας που μπαίνει στη ζωή του Βίκου

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Βίκος σκοτώνει και άλλον Καστρινό;

Η Θάλια θα προσπαθήσει να παγιδευσει τον Βίκο και να μάθει την αλήθεια για το φόνο της Αγγελικής. Θα τα καταφέρει; Σε ποιο ειδύλλιο θα Μπλεχτεί που θα φέρει μεγάλες ανατροπές στη σειρα;

Η ηθοποιός που θα την υποδυθεί σύμφωνα με πληροφορίες του daddy-cool.gr θα είναι η νεαρή ηθοποιός Σίσσυ Τουμάση .

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

 

 

Close