Μαύρο Ρόδο-Ελισάβετ-Πέτρος-

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι καταιγιστικές αφού θα πει “για μένα δεν υπάρχει τίποτα που να μη γίνεται”.

Μα τι πάθος…

Ο Βίκος αποφασίζει να μην επιτρέψει σε κανέναν και τίποτα να μπει εμπόδιο στη σχέση του με την Αλεξία. «Δεν πρόκειται να σ’ αφήσω να φύγεις, θα μείνεις εδώ απόψε, μαζί μου», της δηλώνει, όμως εκείνη του εξηγεί πως δεν γίνεται, μιας και στο σπίτι της η κατάσταση είναι σαν καζάνι που βράζει.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Έγινε λάθος. Μην έρθεις! Λάθος!

Μαύρο Ρόδο-Αλεξία-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ καλεί για βοήθεια τον Πέτρο

«Για μένα δεν υπάρχει τίποτα που να μη γίνεται, γι’ αυτό δεν υπάρχει περίπτωση ν αφήσω τίποτα να μας χαλάσει τη βραδιά. Σήμερα είσαι όλη δική μου!», επιμένει ο Βίκος και ορμά με πάθος πάνω της…

Την ίδια ώρα, στο νυχτερινό κέντρο ο Θέμης έξαλλος τα βάζει με τον Λουκά, καθώς δεν μπόρεσε να βρει τον Παράσχο όπως του ζήτησε και αρχίζει να υποψιάζεται την Θάλεια. «Πάλι τις ίδιες βλακείες ξεκίνησες;! Σε ξαναμάζεψα στο μαγαζί μετά τον Μαγγίνα.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ με δάκρυα χαράς στα μάτια

Μαύρο Ρόδο-Ελισάβετ-Πέτρος-

Δείτε ακόμα Μαυρο Ρόδο: Το πρόσωπό του είναι μια μάσκα-Από πίσω δεν υπάρχει τίποτα όμορφο

Βρήκανε πάτημα οι Ζαμαναίοι να με στήσουν στον τοίχο, εξαιτίας
σου! Καθάρισα όλα τα σκατά σου, που πήγες και τον μαχαίρωσες εδώ μέσα, κι εσύ μου κάνεις τον ανήξερο; Γιατί; Για να προστατεύσεις την καψούρα σου;

Ή παίζεις κάποιο παιχνίδι πίσω από την πλάτη μου;!», τον
ρωτά έξαλλος τονίζοντας του πως αν ανακαλύψει κάτι δεν θα σταματήσει στο γεγονός ότι είναι ανιψιός του και στη συνέχεια τα στριμώχνει και την Θάλεια.

«Τι έγινε στο στενό; Γιατί έχει εξαφανιστεί ο Παράσχος από τότε; Έχει σχέση με την εξαφάνιση της Κύρας; Λέγε!», της φωνάζει κι εκείνη την ώρα εμφανίζεται ο Παράσχος, ο οποίος είναι χτυπημένος παντού.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος ορκίζεται να κρατήσει για πάντα μακριά Πέτρο και Ελισάβετ

Μαύρο Ρόδο-Θέμης-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Μόνο μ’ ένα παιδί θα μπορέσεις να τον κρατήσεις παντοτινά δικό σου

«Είπα να δηλώσω από κάπου παραίτηση, αλλά απ΄ ότι βλέπεις δεν το δέχτηκαν και τόσο πολιτισμένα», λέει στον Θέμη εννοώντας τον Βίκο, κι εκείνος τον ρωτά για ακόμα μία φορά αν τελικά θα τον βοηθήσει.

Πίσω στη Γερακιάνη, έχει ξημερώσει και ο Μπόγρης καθώς πίνει καφέ με τον Σταυρίνο τον ρωτά αν άλλαξε μυαλά και τελικά συνεχίσει τη ζωή του με την Τασούλα. «Γιατί δε χτίζεις κάτι υγιές και επιμένεις στο άρρωστο;

Με τη Γιάννα έχει τελειώσει…αυτό που νομίζεις ότι νιώθεις είναι μόνο και μόνο από τον πληγωμένο σου εγωισμό. Τι με κοιτάς; Κατά βάθος ξέρεις ότι έχω δίκιο», ρωτά ο Γιώργος κι εκείνος του ζητά να σταματήσει τη κουβέντα.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: “Αφαίρεσε τις κάμερες τώρα” – Ο μητροπολίτης επιπλήττει την Κασσιανή

Μαύρο Ρόδο-Ελισάβετ-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Αυτήν τη στιγμή που μιλάμε, μπορεί να μας βλέπει η Ηγουμένη

Την ίδια ώρα, ο Λευτέρης με την κόρη του είναι στο νοσοκομείο και κρυφά από την Ελισάβετ ψάχνει να βρει την νοσηλεύτρια που έχει κλείσει κρυφά ραντεβού η Ευτυχία. «Τι έλεγες με τη νοσοκόμα τόση ώρα;», αναρωτιέται η Ελισάβετ και ο Λευτέρης της απαντά:

«Τη ρώτησα μήπως μπορεί να σε κοιτάξει ένας γιατρός, επειδή έχεις αυτά τα προβλήματα με το στομάχι σου και μου είπε, ότι θα δει τα ραντεβού και θα μας ειδοποιήσει αν είναι», δικαιολογείται εκείνος….

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων, της Ελισάβετ, βγαίνουν και η νοσηλεύτρια δίνει τον φάκελο στον Λευτέρη. Εκείνος τον ανοίγει και την ίδια ώρα του τηλεφωνεί ο Πέτρος. Σαστισμένος κοιτάζει μία τις εξετάσεις, που δεν καταλαβαίνει τι λένε και μία το τηλέφωνο.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Λουκάς συλλαμβάνεται

Μαύρο Ρόδο-Αλεξία-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Βίκος βάζει τέλος την σχέση του με την Αλεξία

«Λευτέρη τι γίνεται, πού σε βρίσκω;», τον ρωτά και ο Λευτέρης του
λέει ότι είναι στο νοσοκομείο. «Γιατί; Έπαθε κάτι η Ελισάβετ;», ρωτά ο Πέτρος ταραγμένος. «Δεν ξέρω, να σε πάρω μετά, γιατί προσπαθώ και εγώ να βγάλω μια άκρη», του απαντά και το κλείνει αφήνοντας τον Πέτρο να κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close