Μαύρο Ρόδο-Ελισάβετ-Πέτρος-

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια θα είναι καταιγιστικές αφού η Αγγελική ενώνει Πέτρο και Ελισάβετ.

Τα πιτσουνάκια μωρέ <3

Μπορεί μέχρι στιγμής να περνάνε τα πάνδεινα αλλά στο φινάλε ο Πέτρος και η Ελισάβετ θα καταφέρουν να είναι μαζί κι ευτυχισμένοι κάνοντας την δική τους οικογένεια. Το περιοδικό TV σήριαλ σας αποκαλύπτει όλα όσα θα δείτε στο τελευταίο επεισόδιο της αγαπημένης σειράς του mega.

Ευχάριστο και χαρούμενο θα είναι το φινάλε της αγαπημένης σειράς μαύρο ρόδο παρά το γεγονός πως προς το παρόν όσα βλέπετε να διαδραματίζονται είναι στενάχωρα.

Μία σκέψη που επικρατεί γενικότερα και διαδίδεται από ανθρώπους της παραγωγής είναι πως η σειρά δεν έχει σκοπό να πάει δεύτερη σεζόν και θεωρούν όλοι πως είναι καλό να ολοκληρώσει την ιστορία της στο πρώτο κύκλο.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Θα ζήσει ο Παράσχος;

Μαύρο Ρόδο-Ελισάβετ-Πέτρος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Το γράμμα του Πέτρου θα ραγίσει καρδιές

Κάτι βέβαια που ακόμα είναι υπό συζητήσεις και οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν μέσα στο επόμενο διάστημα. Πάντως αξίζει να αναφέρουμε πως πολλοί από το πρωταγωνιστικό cast έχουν κλείσει ήδη σε άλλες δουλειές με τη νέα σεζόν.

Η ιστορία της σειράς όπως όλοι γνωρίζουμε βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο της της  Ελένης Καπλάνη αλλά εκτός από την κεντρική ιδέα του έρωτα ανάμεσα σε ένα νεαρό και μια μοναχή τίποτα από όλα τα υπόλοιπα που βλέπουμε στην μικρή οθόνη δεν υπάρχουν στο βιβλίο μαύρο ρόδο.

Όμως το φινάλε θα είναι όπως στο βιβλίο με αρκετές παραλλαγές και προσαρμοσμένο στην ιστορία της σειράς. Ας δούμε όμως πως θα τελειώσει αυτή η απαγορευμένη ιστορία αγάπης. Αίσιο τέλος για ένα μεγάλο έρωτα όπως προαναφέραμε στο φινάλε της τηλεοπτικής σειράς.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης κάνει έναν εκβιασμό για να βοηθήσει την Φιλαρέτη

Μαύρο Ρόδο-Ελισάβετ-Πέτρος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης σκοτώνει τον Μαγγίνα

Θα διαφοροποιηθεί από αυτό του βιβλίου αλλά η κεντρική ιδέα θα είναι ίδια, δηλαδή ο Πέτρος με την Ελισάβετ θα παντρευτούν και θα γίνουν γονείς ενός κοριτσιού.

Το ερωτευμένο ζευγάρι όπως λένε οι πληροφορίες μας και οι άνθρωποι της παραγωγής αφού καταφέρνουν με τα χίλια ζόρια να ξεπεράσουν όλα τα προβλήματα και τους κινδύνους που τους κυνηγάνε και ο σημαντικότερος βέβαια ακούει στο όνομα Γεράσιμος, στο τέλος θα φύγουν στην Φλωρεντία.

Και φυσικά όλος ο κόσμος και οι δικοί τους άνθρωποι θα αγκαλιάσουν τον έρωτα του νεαρού ζευγαριού. Μάλιστα στην υπέροχη πόλη της Φλωρεντίας οι δυο τους θα μάθουν πως θα γίνουν γονείς και πάνω στην χαρά τους αποφασίζουν να παντρευτούνε και κρυφά από όλους.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 95 , 96 , 97 , 98 , 99

Μαύρο Ρόδο-Ελισάβετ-Πέτρος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ετσί σκοτώνει ο Βίκος την Κύρα

Εννοείται πως μετά το γάμο τηλεφωνούν στα αγαπημένα τους πρόσωπα και τους ανακοινώνουν τα ευχάριστα νέα τόσο του γάμου όσο και του παιδιού που έρχεται. Με ένα πέρασμα του χρόνου που θα γίνει στην ιστορία ο Πέτρος και η Ελισάβετ θα επιστρέψουν στην Ελλάδα μαζί με την κόρη του την Αγγελική.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Μαχαιρώνουν τον Παράσχο

Μαύρο Ρόδο-Ελισάβετ-Πέτρος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος υποφέρει και πάει στο μοναστήρι

Στο βιβλίο το παιδί παίρνει το όνομα Ζωή που συμβολίζει τη ζωή που πήρε στα χέρια της η Ελισάβετ με το να φύγει απ’ το μοναστήρι. Ενώ στην σειρά θα έχει το όνομα Αγγελική από τη μητέρα του Πέτρου. Εννοείται πως ο Πέτρος και η Ελισάβετ μαζί με το παιδί τους θα βρεθούν στην Γερακιανή, εκεί που ξεκίνησαν όλα.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close