Μαύρο Ρόδο: Ο Χωρισμός Ελισάβετ και Πέτρου καίει τις καρδιές τους αλλά είναι σύντομος

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ευχάριστες καθώς  ο Χωρισμός Ελισάβετ και Πέτρου καίει τις καρδιές τους αλλά είναι σύντομος.

Ελα παιδιά ας σκοτώσει κάποιος σύντομα τον Γεράσιμο.

Η Ελισάβετ κρατά στα χέρια της το κινητό της, αλλά δεν ανοίγει να δει το μήνυμα που της έστειλε ο Γεράσιμος, καθώς φοβάται πως πρόκειται για κάτι κακό. «Φοβάμαι πως δε θα είναι για καλό αυτό το μήνυμα. Για αυτό καθυστερώ να το ανοίξω. Αλλά όχι μόνο για αυτό. Ο Γεράσιμος ερμηνεύει ή μάλλον, παρερμηνεύει τα πάντα.

Αν δει πως το διάβασα αμέσως, ίσως το πάρει σαν ενθάρρυνση», εξηγεί στην Αυξεντία που επιμένει να το διαβάσει. Την ίδια ώρα, ακούγεται ακόμα μία ειδοποίηση στο κινητό της.

Δείτε ακόμα Γιάννης Κουκουράκης: Ο Βίκος από το Μαύρο Ρόδο ξέσπασεΗ λέξη αυτή είναι υποβιβαστική κι υποτιμητική

Μαύρο Ρόδο-Ελισάβετ-

«Ο Γεράσιμος είναι πάλι; Τι σου γράφει επιτέλους;», την ρωτά η Αυξεντία, κι εκείνη ανοίγει το μήνυμα και διαβάζει: «Δε θες να δεις πώς σε ξεφτιλίζει ο αγαπημένος σου;».

Πηγαίνει στις φωτογραφίες τις βλέπει, χλομιάζει και τα χέρια της τρέμουν, ενώ δεν μπορεί να βγάλει λέξη και η Αυξεντία που βλέπει κι αυτή την φωτογραφία την ρωτά αν όντως είναι ο Πέτρος. Την ίδια ώρα, ο Θέμης ζητάει εξηγήσεις από την Κύρα και την κόρη του για τον καυγά που είχαν έξω από το γραφείο του.

Δείτε ακόμα  Μαύρο Ρόδο: Το γράμμα του Πέτρου θα ραγίσει καρδιές

Μαύρο Ρόδο-Ελισάβετ-

«Κάτι προσπαθείτε να πνίξετε εσείς οι δύο. Αλλά υποκριτικά είστε κάτω του μετρίου. Κι εμένα το κακό θέατρο με χαλάει. Πολύ. Για καθίστε», λέει κοιτώντας μία την μία, μία την άλλη. «Πρόσεξε τι θα πεις. Αν θέλεις να έχεις εγγονή», λέει η Αλεξία χαμηλόφωνα στην γιαγιά της.

«Θα το ανοίξετε το ρημάδι να μιλήσετε καθαρά ή να αρχίσω να φορτώνω; Τι δεν θα γίνει τώρα κι εδώ; Τι έλεγες στη γιαγιά σου πριν;», ρωτά ο Θέμης. Η Κύρα φαίνεται να είναι σε δίλλημα, για το αν τελικά πρέπει να μιλήσει ή όχι, ενώ την νεαρή αρχίζει να την λούζει κρύος ιδρώτας.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης κάνει έναν εκβιασμό για να βοηθήσει την Φιλαρέτη

Μαύρο Ρόδο-Ελισάβετ-Αλεξία-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ σε αδιέξοδο

Όμως η πόρτα χτυπά και μπαίνει μέσα ο Ζαμάνος. Η Αλεξία γυρίζει την πλάτης της πριν την δει και στη συνέχεια προσπαθεί να βγει έξω χωρίς να την καταλάβει, γεγονός που παραξενεύει την Κύρα…

Στο νυχτερινό κέντρο ο Θέμης στριμώχνει τον Ζαμάνο, για να αποσύρει την μήνυση που κατέθεσε εναντίον της Φιλαρέτης: «Μα αξίζει να το μάθεις, θα βγει πολύ ωραία η είδηση: Πρώην υπουργός μηνύει γυναίκα που αναζητεί το παιδί της για χρόνια. Το παιδί τυγχάνει να είναι γιος του δολοφονημένου γαμπρού του.

Και την περιουσία του νεκρού, απολαμβάνει η κόρη του πρώην υπουργού όλα αυτά τα χρόνια. Πώς σου φαίνεται; Θα
το φτιάξουν οι δημοσιογράφοι και καλύτερα. Τι λες; Δεν είναι ώρα να αποσύρεις τις αγωγές;

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης σκοτώνει τον Μαγγίνα

Μαύρο Ρόδο-Ελισάβετ-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 95 , 96 , 97 , 98 , 99

Το δημοσίευμα θα βγει σήμερα.», του λέει κοιτώντας τον με ένταση.
«Υποτιμάς τη δύναμή μου, Καστρινέ. Αν καταφέρεις να το ανεβάσεις σε κανένα αξιόπιστο σάιτ, για να έχει έστω κάποια προβολή, κάν’ το.

Να ξέρεις πάντως: ανοίγουμε μεταξύ μας πόλεμο», του ξεκαθαρίζει ο Ζαμάνος. Στο μεταξύ, ο Πέτρος μαθαίνει ότι φίλοι του ήξεραν για την μεταμφίεση του Θάνου και του Ηλία σε καλόγριες και εξοργίζεται.

Δείτε ακόμα  Γιάννης Κουκουράκης: Ο Βίκος από το Μαύρο Ρόδο ξέσπασε – “Η λέξη αυτή είναι υποβιβαστική κι υποτιμητική”

Μαύρο Ρόδο-Ελισάβετ-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Το αντίο της Ελισάβετ ραγίζει καρδιές

Η κατάσταση χειροτερεύει όταν του λένε ότι στο μαγαζί ήταν και ο Γεράσιμος, την ώρα που η Ελισάβετ επιστέφει στο σπίτι, έχοντας στα χέρια της τον φάκελο με την υποτροφία από τον Σύλλογο Τεχνών,
που για την ίδια αποτελεί πλέον και την μοναδική καλή στιγμή, στη νέα της ζωή.

«Είναι ξεκάθαρο το μυαλό μου, ξεκαθάρισε με μιάς. Σε αυτές τις φωτογραφίες είδα εμένα. Εμένα να γελοιοποιούμαι. Και τον Πέτρο να γίνεται στα μάτια όλων, αυτό που είναι: ο άντρας που κατέκτησε την καλόγρια. Νιώθω ντροπή και για κείνον και για εμένα.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Κασσιανή βρίσκει τα οστά του Διακοσάββα

Μαύρο Ρόδο-Ελισάβετ-

Ντροπή και ναι, και θυμό και συναισθήματα που δεν
έχω νιώσει ποτέ ξανά, άσχημα, κακά. Και δεν αναγνωρίζω τον εαυτό μου, δεν καταλαβαίνω, πως εγώ
αισθάνομαι έτσι.

Ποια είμαι πια; Έχουν φωλιάσει μέσα μου, με έχουν πνίξει, όσα τόσα χρόνια, αγωνίστηκα να κρατήσω μακριά. Όλα αυτά που δεν επιτρέπεται ο άνθρωπος να κρύβει εντός του», της λέει και η Αυξεντία την κοιτά με απόγνωση.

Η Φιλαρέτη ενημερώνει τον Θέμη, τηλεφωνικά, πως έλαβε την μήνυση του Ζαμάνου. «Μην ανησυχείς. Ο Ζαμάνος το παίζει σκληρός. Αλλά κάτι μου λέει, πως πολύ σύντομα, θα βρει λόγο για να την αποσύρει», την καθησυχάζει εκείνος.

Αργότερα, ο Μανώλης ενημερώνει την Φιλαρέτη, ότι η Κασσιανή ψάχνει το κλειδί για τα κειμήλια. «Σε ευχαριστώ για την ενημέρωση. Και για όλα Μανόλη μου. Το κλειδί το έχεις ακόμα σε ασφαλές μέρος, από τότε που στο ξανάδωσα;», τον ρωτά, κι εκείνος της απαντά:

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος υποφέρει και πάει στο μοναστήρι

Μαύρο Ρόδο-Αυξεντία-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ελισάβετ και Γεράσιμος έρχονται κοντά

«Ναι, μη σε νοιάζει. Είναι καλά κρυμμένο στο μαγαζί. Μείνε ήσυχη». Από την άλλη, η Βέτα ενημερώνει τον Βίκο για την αποστολή που της ανέθεσε. «Συνάντησα το Μαγγίνα και του πρότεινα ό,τι συμφωνήσαμε. Δέχτηκε να το κάνει, αλλά θέλει αντάλλαγμα», του λέει, κι εκείνος την ρωτάει πόσα χρήματα θέλει.

«Λίγα. Βασικά το εξής ένα: μια πληροφορία για κάποιον Λουκά Μπαϊράμη. Τον ξέρεις;», του απαντά, κι εκείνος γνέφει πονηρά.
Στο μεταξύ, η Ελισάβετ μιλά με τον πατέρα της στο τηλέφωνο, όμως κανείς από τους δύο δεν λέει για τις φωτογραφίες.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Σαράντος μαθαίνει πως ο Γεράσιμος σκότωσε τον πατέρα του

Μαύρο Ρόδο-Ελισάβετ-

«Τι σκέφτεσαι να κάνεις;», την ρωτά η Αυξεντία, όταν το κλείνουν κι εκείνη αποφασισμένη της λέει: «Ξέρουμε κι οι δύο τι πρέπει να κάνω. Και θα το κάνω, Αυξεντία». Την ίδια στιγμή, ο Πέτρος την καλεί, αλλά η Ελισάβετ δεν του απαντά. Αργότερα, ο νεαρός φτάνει στο σπίτι
της και βλέπει από τα παράθυρα σκοτάδι.

Μαύρο Ρόδο-Ελισάβετ-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ελισάβετ και Πέτρος ξανά μαζί με έναν αναπάντεχο τρόπο

Χτυπάει το κουδούνι, αλλά δε του ανοίγει κανείς. Της τηλεφωνεί,
αλλά δε το σηκώνει. Ο πανικός αρχίζει να τον κυριεύει και χτυπά την πόρτα με τα χέρια του, όμως και πάλι δεν παίρνει απάντηση. «Ελισάβετ», φωνάζει και η δύναμη της φωνής του «σκίζει» την ησυχία.

Ο Χωρισμός Ελισάβετ και Πέτρου καίει τις καρδιές τους αλλά θα είναι σύντομος και αυτό γιατί θα έρθουν κοντά ξανά με ένα αναπάντεχο τρόπο.

Η Ελισάβετ δεν θα μπορέσει να πάει κόντρα στα συναισθήματα της για πολύ καιρο. Κάποια γεγονότα που θα συμβουν θα την πείσουν για την αγαπή του Πέτρου.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close