Μαύρο Ρόδο-Ελισάβετ-Πέτρος-

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι δραματικές αφού το γράμμα του Πέτρου θα ραγίσει καρδιές.

Αμάν ρε παιδιά, δεν έκανε κάτι τόσο τραγικό για να τον δικάζει έτσι…

Απογοητευμένη από την προδοσία του Πέτρου η Ελισάβετ μετανιώνει που άφησε το μοναστήρι για να ζήσει την κοσμική ζωή και έτσι ντύνεται ξανά καλόγρια και επιστρέφει στην Γερακιανή, για να αφοσιωθεί και πάλι στο Θεό.

Ο Πέτρος βρίσκεται σε απόγνωση και ο Γεράσιμος χαίρεται με την εξέλιξη αυτή. Το είχε βάλει σκοπό της ζωής του να τους χωρίσει και τελικά το κατάφερε. Ο Γεράσιμος με τις φωτογραφίες που είχε με τον Πέτρο να κάνει χαβαλέ με τους φίλους του που ντύθηκαν καλόγριες κατάφερε να κάνει το γιο του Καστρινού και την Ελισάβετ να χωρίσουν.

Ας δούμε απ’ την αρχή πως έγιναν τα πράγματα και τι ακολούθησε αργότερα. Ο Γεράσιμος χωρίς να χάσει ευκαιρία στέλνει τις φωτογραφίες του Πέτρου με τους φίλους του ντυμένους καλόγριες στην Ελισάβετ αλλά εκείνη καθυστερεί επίτηδες να δει το μήνυμα του καθώς θεωρεί πως για ακόμα μία φορά θα της λέει πως πρέπει να γυρίσει στο μοναστήρι.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης κάνει έναν εκβιασμό για να βοηθήσει την Φιλαρέτη

Μαύρο Ρόδο-Ελισάβετ-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης σκοτώνει τον Μαγγίνα

Όταν φτάνει η ώρα να το ανοίξει έρχεται αντιμέτωπη με την πιο σκληρή αλήθεια και μια απόφαση που δεν μπορεί άλλο να αναβάλει. Η Ελισάβετ νιώθει προδομένη καθώς θυσίασε την αγάπη του Θεού για την αγάπη ενός ανθρώπου ο οποίος δεν την σεβάστηκε.

Πάμε πίσω στο μοναστήρι, δεν έχω καμιά δουλειά σ’ αυτό τον κόσμο. Ανήκω μόνο στην αγκαλιά του Κυρίου” λέει στη θεία της και η Αυξεντία δεν έχει παρά να την ακούσει και να την ακολουθήσει. Την ίδια ώρα ο Πέτρος στο γραφείο μαθαίνει ότι η παρέα του γνωρίζει για την μεταμφίεση των φίλων του σε καλόγριες και εκρήγνυται.

Ρε είστε τέρμα ηλίθιοι έτσι… Έχετε καταλάβει τι θα συμβεί αν μαθευτεί κάτι τέτοιο;” τους φωνάζει και τα πράγματα παίρνουν άλλη τροπή. Όταν μαθαίνει πως υπάρχουν και φωτογραφίες που κυκλοφορούν εκείνος φεύγει, πάει σπίτι να βρει την Ελισάβετ και υπόσχεται στον εαυτό του πως δεν θα επιτρέψει να συμβεί ξανά παρόμοιο περιστατικό.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 95 , 96 , 97 , 98 , 99

Μαύρο Ρόδο-Πέτρος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ετσί σκοτώνει ο Βίκος την Κύρα

Μόνο που η κοπέλα λείπει και δεν απαντάει στα τηλεφωνήματα του. Ο Πέτρος γίνεται κουρέλι και η Αλεξία αναλαμβάνει να τους τα ξαναβρεί. “Την μια χαζομάρα μετά την άλλη κανείς. Πόσο δύσκολο δηλαδή σου ήταν να μείνεις κόσμιος και να μην κάνεις πάλι καραγκιοζιλίκια με τους φίλους σου;

Θα της μιλήσω και θα προσπαθήσω να την πείσω να σε συγχωρέσει αλλά δε σου υπόσχομαι και πολλά” του λέει. Η Κασσιανή βλέποντας το δημοσίευμα για την Ελισάβετ σχετικά με το πάρτυ του Πέτρου και τις καλόγριες αποφασίζει να ζητήσει από τον μητροπολίτη να βγάλει ανακοίνωση προκειμένω το μοναστήρι να διαχωρίσει τη θέση του.

Στο μεταξύ ο Μανώλης προτείνει στην Ευτυχία να στείλουν το Γεράσιμο στο εξωτερικό για να ξεκολλήσει το μυαλό του από την Ελισάβετ. Η Αλεξία επικοινωνεί με την Ελισάβετ αλλά εκείνη της λέει “μπορείς να μου στείλεις την μαντήλα μου; Την ξέχασα στο σπίτι“.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Μαχαιρώνουν τον Παράσχο

Μαύρο Ρόδο-Ελισάβετ-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ελισάβετ και Γεράσιμος έρχονται κοντά

Τότε η Αλεξία με τον Πέτρο καταλαβαίνουν πως εκείνη και η Αυξεντία, γύρισαν στο μοναστήρι ενώ βρίσκει και ένα γράμμα από την Ελισάβετ η οποία του ζητά να μην την ενοχλήσει ποτέ ξανά. Εκείνος σπεύδει στην Γερακιανή να την αποτρέψει από το να γίνει ξανά μοναχή.

Μάταια όμως. Η προδοσία που νιώθει η Ελισάβετ είναι μεγάλη. Ο Γεράσιμος έχει σχεδόν πεισθεί να φύγει απ’ το χωριό και να πάει στη Σουηδία όταν ακούει το Μήτσο να λέει στο Λευτέρη ότι είδε την Ελισάβετ να γυρνά στο μοναστήρι.

Ο Λευτέρης τρελαίνεται και προσπαθεί να μάθει από τον Πέτρο τι έχει συμβεί. Ο Γεράσιμος πετάει από τη χαρά του. Η Κασσιανή ζητάει από τον μητροπολίτη την απομάκρυνση της Ελισάβετ από τη Μονή ενώ εκείνη τον εκλιπαρεί για συγχώρεση και του ζητάει να πραγματοποιηθεί η κούρα της και παρά την επιμονή της Κασσιανής ο μητροπολίτης φαίνεται πως θα επιτρέψει στην Ελισάβετ να παραμείνει στο μοναστήρι.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η λιποθυμία της Ελισάβετ στη Μονή

Μαύρο Ρόδο-Ελισάβετ-Πέτρος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η λιποθυμία της Ελισάβετ στη Μονή

Κόρη μου δεν είχες ζήσει τη κοσμική ζωή ποτέ. Το γεγονός ότι την έζησες αλλά αποφάσισες να γυρίσεις ξανά στο οίκο του Θεού, αυτό σημαίνει πως είσαι πια σίγουρη για την απόφασή σου.“.  Εκείνη τρέχει να ευχαριστήσει τον Άι Γιώργη και μέσα στο ναό θα έρθουν πολύ κοντά με το Γεράσιμο.

O Πέτρος στέλνει ένα γράμμα στην Ελισάβετ που πραγματικά θα ραγίσει τις καρδιές μας. Που της εξηγεί πόσο πολύ την αγαπά και πόσο πολύ η Ελισάβετ άλλαξε τον κόσμο του και την κοσμοθεωρία του. Το περιεχόμενο του γράμματος και η σκηνή θα καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό. Άραγε θα συγκινήσει αυτό το γράμμα την Ελισάβετ;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close