Μαύρο-Ρόδο-Ελισάβετ

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι τραγικές καθώς θα δούμε πως η αστυνομία ψάχνει την Ελισάβετ.

Αυτό μας έλειπε τώρα…

Το πιο σκληρό πρόσωπο του Βίκου -μετά το θάνατο της Αγγελικής- δεν θ’ αργήσει να φανεί στη σειρά «Μαύρο Ρόδο» του Mega και αφορά την Ελισάβετ. Στα αυτιά του Βίκου φθάνει η πληροφορία ότι ο Πέτρος Καστρινός είναι ερωτευμένος με μια καλόγρια ονόματι Ελισάβετ.

Δείτε ακόμη Μαυρό Ρόδο: Το μεγάλο μυστικό του Πέτρου και της Ελισάβετ στη φόρα

Μαύρο-Ρόδο-Βίκος

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Μακελειό στο μοναστήρι

Αμέσως δίνει εντολή στους άνδρες του να απαγάγουν την καλόγρια ενώ θα τον δούμε να μονολογεί: «Για να δούμε μέχρι που θα φτάσει ο μικρός για την αγάπη του».

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Πολυξένη θα πληρώσει για το έγκλημα που έκανε

Μαύρο Ρόδο: Ο Σταυρίνος βρίσκει τις κάμερες παρακολούθησης και παθαίνει σοκ

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Βίκος κάνει το επόμενο χτύπημα σε Ελισάβετ και Πέτρο

Η Ελισάβετ πέφτει στα χέρια των ανθρώπων του Βίκου οι οποίοι την κρύβουν σε μια κρυψώνα που έχει επιλέξει το αφεντικό τους. Στο μοναστήρι θα σημάνει συναγερμός για την εξαφάνιση της δόκιμης μοναχής.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Όλη η αλήθεια για την ζωή του Βίκου

Μαύρο Ρόδο: Ο πόνος τους φέρνει κοντά

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Θρήνος σπαραγμός και εκδίκηση στα επόμενα επεισόδια

Οι αδελφές της μονής -με εξαίρεση την Κασσιανή που πιστεύει ότι η Ελισάβετ το έσκασε- ανησυχούν ότι κάτι της έχει συμβεί της Ελισάβετ και ειδοποιούν την αστυνομία.

Τα άσχημα νέα δεν αργούν να φθάσουν και στην Γερακιανή. Ο Σταυρίνος τηλεφωνεί στον Πέτρο και του ανακοινώνει το δυσάρεστο μαντάτο: «Η Ελισάβετ εξαφανίστηκε την ψάχνει η αστυνομία». Ο Πέτρος στο άκουσμα της είδησης αυτής τρελαίνεται και σκέφτεται πως θα αντιδράσει.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close