Μαύρο Ρόδο-Κασσιανή-Ηγουμένη-

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι συνταρακτικές αφού θα δούμε την Κασσιανή να στήνει στον τοίχο Ηγουμένη – Αυξεντία. 

Βρε Κασσιανή, δεν πας να δει αν ερχόμαστε; Από το πρώτο επεισόδιο μας έχεις σκάσει!!!

Το κουβάρι της αλήθειας ξετυλίγεται και η Κασσιανή επιτέλους πετυχαίνει το σκοτεινό σκοπό της να ξεσκεπάσει το μυστικό της Ηγουμένης και της Αυξεντίας, ώστε να διεκδικήσει τα ηνία του μοναστηριού. Σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεθεατής, ο πόλεμος Ηγουμένης και της Κασσιανής βγαίνει εκτός ελέγχου.

Η Κασσιανή εδώ και καιρό έψαχνε ένα τρόπο για να εκτοπίσει την Ηγουμένη από το μοναστήρι ώστε να αναλάβει εκείνη τη θέση της και τελικά τον βρήκε όταν άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι της αλήθειας για την Παλιόβρυση.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Πέτρος και Ελισάβετ κάνουν έρωτα στην αποθήκη του Βίκου

Μαύρο Ρόδο-Κασσιανή-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος τρομάζει την Ελισάβετ

Παράλληλα με τη βοήθεια του Μπόγρη σκαλίζει το παρελθόν της Φιλαρέτης καθώς η διαίσθηση της, της λέει πως αυτή η γυναίκα κάτι κρύβει αφού όλοι αγνοούν που ζούσε πριν ασπαστεί το μοναχισμό. Η γερόντισσα από την άλλη έδειξε απ’ την αρχή πυγμή και αποφασιστικότητα.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η απώλεια της Αγγελικής διαλύει την οικογένεια Καστρινού

Μαύρο Ρόδο-Αυξεντία-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η αιματηρή βεντέτα ξεκινά με τον θάνατο του Παράσχου

Δεν ήταν διατεθειμένη να παραδώσει την Ηγουμενία της σε μια τόσο αδίστακτη μοναχή όπως η Κασσιανή. Ωστόσο μόλις έμαθε το μυστικό της Αυξεντίας, συγκλονίστηκε. Κατάλαβε πως ο νεκρός Διακοσάββας είναι μια βόμβα στα θεμέλια του μοναστηριού.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Τέλος το κρυφτό!

Μαύρο Ρόδο-Ηγουμένη-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Όλα αλλάζουν – Θα πέσει νεκρή και μάλιστα εξαιτίας της μητέρας της

Αποφάσισε λοιπόν να βοηθήσει την Αυξεντία και συνεπώς την Ελισάβετ να θάψουν οριστικά το μυστικό τους. Δυστυχώς όμως η Κασσιανή ανακάλυψε τα οστά και τα έδωσε κρυφά στο Σαράντο για να κάνει τεστ DNA.

Σύντομα η Ηγουμένη και η Αυξεντία θα βρεθούν με την πλάτη στον τοίχο γιατί δεν θα έρθουν αντιμέτωπες μόνο με το σκάνδαλο που θα ξεσπάσει όταν πλέον βγει στο φως η αλήθεια αλλά και με τον ίδιο το νόμο.

Το δίλημμα του Σαράντου

Αν και συνεργάζεται με την Κασσιανή ο Σαράντος δε συμμερίζεται ούτε της μεθόδους της ούτε τις προθέσεις της. Βαθιά μέσα του υποφέρει μετά την αποκάλυψη της σκοτεινής πλευράς του πατέρα του. Αποφασίζει να φτάσει ως το τέλος όμως.

Βασανίζεται από ένα μεγάλο δίλημμα. Αν αποκαλυφθούν τα πάντα Θα μάθει επιτέλους τι συνέβη με τον πατέρα του. Διαισθάνεται πως η Αυξεντία και η Ελισάβετ έχουν κάποια εμπλοκή στην υπόθεση χωρίς να φαντάζεται βέβαια ακόμα ποια είναι αυτή.

Δείτε ακόμα Μαυρό Ρόδο: Το μεγάλο μυστικό του Πέτρου και της Ελισάβετ στη φόρα

Μαύρο Ρόδο-Αυξεντία-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Μακελειό στο μοναστήρι

Άλλωστε έχει ήδη δει στο κομπιούτερ του πατέρα του τις φωτογραφίες της νεαρής Άννας δηλαδή της Ελισάβετ και ο φόβος του είναι τι θα πυροδοτήσει αυτή η φοβερή αποκάλυψη κι αν θα την πληρώσουν αθώοι.

Ο Πέτρος ανησυχεί για τη ζωή της Ελισάβετ μετά τον τραγικό θάνατο της Αγγελικής.

Ο Πέτρος βρίσκει παρηγοριά στην Ελισάβετ που του συμπαραστέκεται στο δράμα που περνάει. Οι δυο τους θα έρθουν πιο κοντά και θα αποκτήσουν μεγαλύτερη οικειότητα μεταξύ τους.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Πολυξένη θα πληρώσει για το έγκλημα που έκανε

Μαύρο Ρόδο-Ελισάβετ-Πέτρος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Βίκος κάνει το επόμενο χτύπημα σε Ελισάβετ και Πέτρο

Η Ελισάβετ είναι η μόνη που είδε καθαρά το πρόσωπο του εκτελεστή και ο Πέτρος είναι έντρομος γιατί ξέρει πως η ζωή της αγαπημένης του κινδυνεύει. Προσπαθεί λοιπόν να είναι συνεχώς δίπλα της για να την προστατεύει.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close