Μαύρο-Ρόδο-Βίκος-Θέμης

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο Βίκος Βίκος σκοτώνει και άλλον Καστρινό;

Θέμη φυλάξου…

Για ακόμα μια φορά αποδεικνύεται πως τα παιχνίδια της μοίρας είναι πολλά. Η άδικη δολοφονία της Αγγελικής βυθίζει τους πάντες στο πένθος και κυρίως την οικογένειά της αλλά και τον Βίκο.

Ο τελευταίος είναι αποφασισμένος να εκδικηθεί για το θάνατο της γυναίκας που αγάπησε παράφορα, δίνοντας όρκο να είναι εκείνος που θα δώσει τη χαριστική βολή στον Θέμη. Θα τον σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια, μονολογεί και αποφασίζει να κάνει πράξη τα σχέδια του.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Κασσιανή στήνει στον τοίχο Ηγουμένη – Αυξεντία

Μαύρο Ρόδο: Η Κασσιανή στήνει στον τοίχο Ηγουμένη – Αυξεντία

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος τρομάζει την Ελισάβετ

Συγκεκριμένα βάζει στόχο τα παιδιά του Θέμη, κάνοντας την αρχή από τον Πέτρο. Γνωρίζοντας τον έρωτα του Πέτρου για την Ελισάβετ αποφασίζει να τον χτυπήσει μέσω εκείνης.

Έτσι δίνει εντολή στους άντρες του να την απαγάγουν. Μέχρι που θα φτάσει άραγε ο μικρός για να την σώσει; λέει ο Βίκος που περιμένει πως και πως για να δει το σχέδιο του να υλοποιείται. Πράγματι τα τσιράκια του στήνουν καρτέρι έξω από το μοναστήρι και όταν βλέπουν την Ελισάβετ μόνη της, την αρπάζουν.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η απώλεια της Αγγελικής διαλύει την οικογένεια Καστρινού

Μαύρο-Ρόδο-Πέτρος-Ελισάβετ

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η αιματηρή βεντέτα ξεκινά με τον θάνατο του Παράσχου

Η κοπέλα αρχίζει να ουρλιάζει ζητώντας απεγνωσμένα βοήθεια για κακή της τύχη όμως κανείς δε βρίσκεται κοντά της και έτσι οι άντρες του Βίκου την βάζουν στο αυτοκίνητο τους.

Οι ώρες περνούν και το επόμενο πρωί οι υπόλοιπες μοναχές διαπιστώνουν πως η Ελισάβετ δεν βρίσκεται στο μοναστήρι. Έχει εξαφανιστεί λες και άνοιξε η γη και την κατάπιε, λένε στην ηγουμένη, η οποία δεν κρύβει την ταραχή της.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Τέλος το κρυφτό!

Μαύρο-Ρόδο-Πέτρος-Ελισάβετ

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Όλα αλλάζουν – Θα πέσει νεκρή και μάλιστα εξαιτίας της μητέρας της

Στην σκέψη πως μπορεί να της συμβεί κάτι κακό, ενημερώνει την αστυνομία. Τα νέα της εξαφάνισης δεν αργούν να γίνουν γνωστά, με τον πατέρα της να βυθίζεται σε απόγνωση.

Θα τρελαθώ αν πάθει κάτι κακό το παιδί μου, δεν θα το αντέξω, λέει ο Λευτέρης και όλοι αγωνιούν για εκείνον, φοβούμενοι πως ο ήδη επιβαρυμένος οργανισμός του δεν θα αντέξει από την περιπέτεια.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η αστυνομία ψάχνει την Ελισάβετ

Μαύρο-Ρόδο-Πέτρος-Γεράσιμος

Δείτε ακόμη Μαυρό Ρόδο: Το μεγάλο μυστικό του Πέτρου και της Ελισάβετ στη φόρα

Λίγο αργότερα ο Σταυρίνος ενημερώνει τον Πέτρο πως τα ίχνη της Ελισάβετ αγνοούνται και εκείνος χάνει την γη κάτω από τα πόδια του. Δεν θα επιτρέψω να συμβεί κάτι κακό. Για χάρη της μπορώ να θυσιάσω ακόμα και την ίδια μου τη ζωή, λέει ο Πέτρος στον πατέρα του και χωρίς δεύτερη σκέψη παίρνει τα κλειδιά του αυτοκινήτου για να πάει στην Γεράκιανη.

Όταν φτάνει τελικά εκεί τον εντοπίζουν οι άντρες του Βίκου και πηγαίνουν τρέχοντας προς το μέρος του. Πριν καν προλάβει να συνειδητοποιήσει τι συμβαίνει του φοράνε μία μαύρη κουκούλα και τον μεταφέρουν στο ίδιο μέρος που βρίσκεται και η Ελισάβετ.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Μακελειό στο μοναστήρι

Μαύρο Ρόδο-Ελισάβετ-Πέτρος-

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Πολυξένη θα πληρώσει για το έγκλημα που έκανε

Όταν οι δυο τους συναντώνται ο Βίκος τρέχει προς το μέρος τους για να την αγκαλιάσει. Θα σε βγάλω από δω στο υπόσχομαι, της λέει όμως ο Βίκος έχει άλλα σχέδια.

Για μέρες τους κάνει ψυχολογικό πόλεμο παίζοντας μαζί τους το παιχνίδι της γάτας και του ποντικιού. Αν νομίζετε πως θα φύγετε από δω ζωντανοί είστε γελασμένοι, τους λέει. Μοναδικός στόχος είναι να τον προσεγγίσει ο Θέμης ώστε να μπορέσει να τον βγάλει οριστικά από την μέση. Θα πετύχει τελικά τον στόχο του; Θα καταφέρει να σκοτώσει τον Θέμη Καστρινο;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close