Μαυρό Ρόδο: Μανιασμένος από έρωτα θέλει να σκοτώσει

Μαυρό Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι δραματικές καθώς Μανιασμένος από έρωτα θέλει να σκοτώσει ο Γεράσιμος

ΡΕ ΓΕΡΑΣΙΜΕ ΚΑΤΣΕ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΣΟΥ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ

Μαύρο-Ρόδο-Πέτρος-Γεράσιμος

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Βίκος χάνει τα ίχνη του Καστρινού και λυσσάει

Τα πάντα ανατρέπονται! Εξαιτίας του Βίκου, ο Θέμης γνωρίζει το πιο σκληρό πρόσωπο της μοίρας και βυθίζεται στο πένθος. Ο θάνατος της Αγγελικής διαλύει τον άλλοτε ισχυρό άντρα που πάνω από το πτώμα της ορκίζεται εκδίκηση.  Ο θάνατος σου δεν θα μείνει ατιμώρητος, λέει με τα δάκρυα από τα μάτια του να τρέχουν ποτάμι.

Την ίδια στιγμή απαρηγόρητος είναι και ο Βίκος που δεν μπορεί να δεχτεί πως το σχέδιο του πήρε αυτήν την τροπή και εξαιτίας του πέθανε η γυναίκα που αγάπησε περισσότερο.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Πέτρος και Ελισάβετ μαζί στα δύσκολα

Μαύρο Ρόδο: Πέτρος και Ελισάβετ θύματα απαγωγής

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Σκάει βόμβα – Η Ηγουμένη μαθαίνει ότι ο Βίκος είναι γιος της

Όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια όσο και αν ο Πέτρος, του οποίου τη ζωή έσωσε η Ελισάβετ, προσπαθεί να του συμπαρασταθεί δεν τα καταφέρνει.

Ο Θέμης είναι απαρηγόρητος και το μόνο που θέλει είναι να πληρώσει τον Βίκο με τον ίδιο νόμισμα. Ο πόλεμος ανάμεσα τους κορυφώνεται και ένας νέος κύκλος αίματος ανοίγει, σύμφωνα με την Τηλεόραση, με αποτέλεσμα να υπάρξουν στα νέα επεισόδια και νέα θύματα.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ανατροπή – Ποια σκοτώθηκε Αγγελική ή Αλεξία;

 

Μαύρο Ρόδο: Πέτρος και Ελισάβετ θύματα απαγωγής

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Πολυξένη και Θέμης έρχονται κοντά μετά τον φόνο

Μανιασμένος από έρωτα θέλει να σκοτώσει

Όπως θα δούμε ο κλοιός όπως θα σφίξει και για την Ελισάβετ, η οποία θα δεχτεί ένα μεγάλο πλήγμα. Συγκεκριμένα ο Γεράσιμος που όλα αυτά τα χρόνια ήταν κρυφά ερωτευμένος μαζί της, δεν μπορεί να δεχτεί πως ένας νέος άντρας έχει μπει στη ζωή της.

Όλα αυτά τα χρόνια άφησα πίσω τη ζωή μου για εκείνη και τώρα άμα πουλάει για έναν άλλον; Αυτοί οι δύο δεν θα είναι ποτέ μαζί, μονολογεί και αποφασίζει να αλλάξει στάση.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Εντολή δολοφονίας για την Ελισάβετ

Μαύρο Ρόδο: Ο πόνος τους φέρνει κοντά

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Πέτρος και Ελισάβετ θύματα απαγωγής

Ο πάντα γλυκός και ήρεμος Γεράσιμος μετατρέπεται σε ένα σκληρό άντρα που αποφασίζει να κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να κρατήσει τον Πέτρο μακριά από την Ελισάβετ.

Ο Γεράσιμος δεν διστάζει να εκβιάσει την Ελισάβετ λέγοντάς της ότι αν τα φτιάξει με τον Πέτρο θα αποκαλύψει σε όλους πως εκείνη σκότωσε τον Διακοσάββα. Στο άκουσμα όλων αυτών το αίμα της Ελισάβετ παγώνει και τρέμει στο ενδεχόμενο ο Γεράσιμος να κάνει πράξη τις απειλές του.

Ο Γεράσιμος δεν θα μείνει μόνο σε αυτό ομως. Η Μανία του φτάνει να τον κάνει να θέλει να σκοτώσει τον Πέτρο και μόλις μάθει πως η Ελισσάβετ θα αφήσει το μοναστήρι θα αφηνιάσει και θα οργανώσει το σχέδιο εκδικήσης που σε αυτό θα τον βοηθήσει η αδερφή του εν αγνοία της

 

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close