Μαύρο Ρόδο-Κασσιανή-Ελισάβετ-

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού η Κασσιανή προδίδει την Ελισάβετ και η ηγουμένη την διώχνει. 

Πολλά μας τα ‘κανε και η Κασσιανή!!!Και η Διδ θα βγάλει τη Μυρσίνη από μέσα της

Μπελάδες με το νόμο θα έχει ο Πέτρος σύμφωνα με το περιοδικό TIVI ΣΙΡΙΑΛ , αφού για άλλη μία φορά η προσπάθειά του να μπει στο μοναστήρι θα καταλήξει στην σύλληψη του. την ίδια ώρα η Ελισάβετ μαθαίνει από την Όλγα πως ο Πέτρος είχε βάλει στοίχημα να την κερδίσει και εκείνος θέλει να της μιλήσει για να της εξηγήσει την αλήθεια.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Κασσιανή και Ελισάβετ έρχονται κοντά

Μαύρο Ρόδο-Πέτρος-Ελισάβετ-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ λέει όλη την αλήθεια στον Σαράντο

Στο μεταξύ η κόντρα ανάμεσα στην ηγουμένη και την Κασσιανή ολοένα και μεγαλώνει με την δεύτερη να εξαπολύει σε κάθε ευκαιρία τα πυρά τής για την πρώτη. Θέλοντας να στηρίξει το σχέδιο του Μπόγρη. για την μονή της υπενθυμίζει: “οι μόνες που σας στηρίζουν γερόντισσα είναι η αδερφή Αυξεντία και η Ελισάβετ” της λέει.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Λευτέρης είναι σιγανό ποταμάκι και θα φέρει την έκπληξη

 

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ πέφτει σε κατάθλιψη

Η ηγουμένη εκνευρίζεται μαζί της καθώς για για ακόμη μία φορά προσπαθεί να σπείρει την διχόνοια και ζητάει την μετάθεση της Κασσιανής. Όμως ο μητροπολίτης έχει τις αντιρρήσεις του.

Η Κασσιανή το μαθαίνει και πάει να συναντήσει την γερόντισσα. “Ζητήσατε την μετάθεση μου γερόντισσα; Φαίνεται πως η αλήθεια δε σας αρέσει.” την κατηγορεί και η ηγουμένη κάνει να την σταματήσει.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Γιάννα κοντά στον θάνατο

Μαύρο Ρόδο-Κασσιανή-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης θα φτάσει στα άκρα

Όμως εκείνη συνεχίζει “εμένα θέλετε να διώξετε από ‘δω; Δεν θεωρείται πως είμαι αξία του Κυρίου γιατί λέω πάντα αυτό που βλέπω και που είναι αλήθεια αλλά την Ελισάβετ συνεχώς την δικαιολογείται παρόλο που έχει ξεφύγει από το δρόμο του Κυρίου.

Η ηγουμένη την επιπλήττει “σιωπή τι λόγια είναι αυτά που λες για την αδερφή σου;” και τότε η Κασσιανή σοκάρει την ηγουμένη όταν της αποκαλύπτει τις κρυφές συναντήσεις του Πέτρου με την Ελισάβετ στη μόνη.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Μπόγρης βάζει μπροστά το μοχθηρό σχέδιο για Σταυρίνο-Γιάννα

Μαύρο Ρόδο-Ελισάβετ-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Τασούλα έχει υποστεί άγρια κακοποίηση

Τί σκάνδαλο άραγε θα ξεσπάσει αν μαθευτεί πως μια δόκιμη μοναχή συναντάει τον εραστή της μες στο οίκο του Θεού;” σχολιάζει η Κασσιανή και η ηγουμένη την κατακεραυνώνει με το λόγο της. Δεν είναι διατεθειμένα να υποχωρήσει στους εκβιασμούς της.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος ματώνει την καρδιά της Ελισάβετ

Μαύρο Ρόδο-Κασσιανή-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Σαράντος σοκάρεται από όσα μαθαίνει για τον πατέρα του

Παρόλα αυτά η ηγουμένη συναντά την Ελισάβετ και της μιλάει για όσα έμαθε. Η Ελισάβετ είναι καταρρακωμένη από την αποκάλυψη για τις νυχτερινές συνάντηση της με τον Πέτρο. Αυτό που δεν ξέρει είναι πως εκείνος ετοιμάζεται να πηδήξει τον τοίχο της μονής και απόψε το βράδυ όμως η ηγουμένη έχει φροντίσει να λάβει τα μέτρα της.

Και έτσι όταν βλέπει το νεαρό να εισβάλει ξανά κρυφά στο χώρο καλεί την αστυνομία και τον συλλαμβάνει. Η εξέλιξη αυτή όμως θα έχει συνέπειες σε όλους και κυρίως στην Ελισάβετ που το θέμα θα κάνει το γύρο του μοναστηριού και η κουρά της κινδυνεύει για άλλη μία φορά.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close