Μαύρο-Ρόδο-Λευτέρης-Πολύξένη

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο Γεράσιμος είναι σιγανό ποταμάκι και θα φέρει την έκπληξη.

Πιστεύω θα του πάει καλύτερα ο σκληρός χαρακτήρας…

Καλεσμένη στην παρέα του «MEGA Καλημέρα» ήταν η Θεοφανία Παπαθωμά, η τηλεοπτική Πολυξένη από την αγαπημένη σειρά «Μαύρο Ρόδο». Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για όσα την έκαναν να πει το «ναι» στο «Μαύρο Ρόδο».

«Όταν διαβάζω ένα σενάριο έχω πάντα μία αίσθηση. Μου δημιουργεί εικόνες και μία αίσθηση, αν θα πάει καλά, αν θα αρέσει στον κόσμο… Με το «Μαύρο Ρόδο» ένιωσα ότι είναι το επόμενο σωστό βήμα».

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Στο στόχαστρο του Βίκου η Ελισάβετ

Μαύρο-Ρόδο-Πολυξένη

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ πέφτει σε κατάθλιψη

«Μου αρέσει η Πολυξένη ως χαρακτήρας. Δεν την είδα τόσο κακιά. Δεν έχω κάνει τέτοιο ρόλο και όντως, οι αρνητικοί ρόλοι έχουν ένα επιπλέον δέλεαρ, γιατί ταυτίζεται ο κόσμος ίσως λίγο περισσότερο; Είναι πιο ελκυστικοί; Έχουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον».

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Γιάννα κοντά στον θάνατο

Μαύρο Ρόδο: Η Πολυξένη είναι η καταστροφή σε σχήμα γυναίκας

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης θα φτάσει στα άκρα

«Είναι ωραίο να παίζω μοιραίες και ωραίες γυναίκες», αποκάλυψε και συμπλήρωσε πως η εικόνα της μοιραίας την ακολουθεί από μικρή ηλικία.

Ποιος ήρωας από το «Μαύρο Ρόδο» θα κάνει την έκπληξη;

Η Θεοφανία Παπαθωμά δεν αποκάλυψε πολλά για τις επόμενες εξελίξεις της σειράς. Η σχέση της με τον Θέμη Καστρινό (Λεωνίδας Κακούρης) είναι ακόμα στα… σκοτάδια, ενώ για τον Λευτέρη (Γεράσιμος Σκιαδαρέσης) είπε πως είναι… σιγανό ποταμάκι και εκτιμά πως θα κάνει την έκπληξη.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Μπόγρης βάζει μπροστά το μοχθηρό σχέδιο για Σταυρίνο-Γιάννα

Μαύρο Ρόδο: Η Πολυξένη απειλεί τον Θέμη

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Τασούλα έχει υποστεί άγρια κακοποίηση

Για τον έρωτα που νιώθει η Ελισάβετ (Φωτεινή Παπαθεοδώρου) για τον Πέτρο (Μιχαήλ Ταμπακάκης) είπε πως «ζει πρωτόγνωρα συναισθήματα, δεν μπορεί ακόμα να τοποθετήσει ακριβώς αυτό που της συμβαίνει».

«Δεν έχω ζήσει απαγορευμένο έρωτα»

Αναφερόμενη στη πετυχημένη σειρά «Άγγιγμα Ψυχής», στην οποία πρωταγωνιστούσε, τα μόνα κοινά στοιχεία που βρίσκει με το «Μαύρο Ρόδο» είναι ο ανομολόγητος και απαγορευμένος έρωτας.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος ματώνει την καρδιά της Ελισάβετ

Μαύρο-Ρόδο-Πολυξένη

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Σαράντος σοκάρεται από όσα μαθαίνει για τον πατέρα του

«Δεν έχω ζήσει απαγορευμένο έρωτα. Είμαι πιο συντηρητική, δεν θα ζούσα ποτέ ένα τέτοιο έρωτα», είπε και συνέχισε: «Δεν τρελαινόμαστε στον έρωτα; Είναι μία μανία ο έρωτας, που είναι δοσμένη από τον Θεό. Αυτό το λέει ο Πλάτωνας. Αν πιστεύει αυτός στον Θεό, πιστεύω κι εγώ», δήλωσε.

Τα παιδιά και η επιστροφή στα έδρανα

Η Θεοφανία Παπαθωμά μίλησε για το πως μεγαλώνει τα παιδιά της, λέγοντας πως θέλει να μεγαλώσουν ελεύθερα. «Προσπαθώ να μην τα χειραγωγώ. Θέλω να σκέφτονται με τον δικό τους τρόπο, γιατί πολλές φορές διδασκόμαστε και παραδειγματιζόμαστε από τα παιδιά.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 28 , 29 , 30 , 31

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Όλγα λέει στην Ελισάβετ πως ήταν στοίχημα για τον Πέτρο

Τα παιδιά μας διδάσκουν την αγάπη, την άνευ όρων αγάπη. Μας αγαπάνε πιο πολύ απ΄ ότι εμείς».

Η ηθοποιός επέστρεψε στα έδρανα της Νομικής και παρακολουθεί το μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Συγκριτικό Δίκαιο».

«Είναι μεγάλη μου χαρά που επέστρεψα στα θρανία. Το είχα στο μυαλό μου χρόνια. Είχα την ανάγκη να αποκτήσω πάλι την επαφή με την επιστήμη που σπούδασα», είπε.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close