Μαύρο Ρόδο : Η Κύρα παίρνει το νόμο στα χεριά της

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι ανατρεπτικές καθώς η Κύρα παίρνει το νόμο στα χέρια της.

ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ

Είναι η γιαγιά που όλοι θα θέλαμε να έχουμε. Έξυπνη, πνευματώδης και κούκλα. Η Κύρα παραδίδει φέτος στο «Μαύρο ρόδο» μαθήματα ηρεμίας και αυτογνωσίας, διά σώματος Λουκίας Παπαδάκη και η τελευταία μιλά για όλα όσα θα συμβούν στο σπίτι των Καστρινών, κάπου στην Πάτρα, στα επόμενα επεισόδια.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου και το περιοδικό TiViSirial

Οι αποκαλύψεις της Λουκίας Παπαδάκη για το Μαύρο Ρόδο

Μαύρο Ρόδο : Η Κύρα παίρνει το νόμο στα χεριά της

Δείτε ακόμα :Μαύρο Ρόδο: Ελισάβετ και Πέτρος γίνονται ζευγάρι

Ξεκίνησε καλά για εσάς το 2023;

«Ξεκίνησε πολύ καλά. Ας ελπίσουμε να έχουμε υγεία και μια σεμνή αντιμετώπιση των ευκαιριών μας, γιατί η ύβρις καταστρέφει μεγαλοφυΐες».

Το ίδιο εύχεστε και για την Κύρα σας;

«Φυσικά. Αγαπώ πολύ αυτόν τον ρόλο. Τον βρίσκω απόλυτα γοητευτικό. Έχει εξέλιξη και αλλαγές. Δεν θα είχε νόημα να υποδυθώ μια συγκαταβατική γιαγιά και πεθερά. Δεν είμαι “γούτσου-γούτσου” ούτε ως άνθρωπος. Δεν έχουν ενδιαφέρον αυτοί ο χαρακτήρες για τον κόσμο και αν στην τελική ήθελαν μια συμβατική γιαγιά ηλικιακά και νοοτροπιακά (ας μου επιτραπεί η λέξη) δεν θα ήμουν εγώ αυτή…».

Πάντως είστε αντικειμενικά η πιο στιλάτη και όμορφη γιαγιά της φετινής τηλεοπτικής σεζόν!

«Ευχαριστώ πολύ. Το ενδυματολογικό μας τμήμα είναι εξαιρετικό. Ο Κλέον Φυσέκης κάνει πολύ καλή δουλειά».

Μαύρο Ρόδο : Η Κύρα παίρνει το νόμο στα χεριά της

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Ο Βίκος συνεχίζει να σκορπά το θάνατο

Τα ράσα δεν κάνουν τον παπά, όμως…

«Σίγουρα και δεν λειτουργώ με ψευτοσεμνότητα. Ούτε είμαι τυφλή. Βλέπω τον καθρέφτη μου και καταλαβαίνω. Απλώς δεν είμαι εγώ υπεύθυνη. Αυτά είναι δώρα από τον θεό και δεν μπορούμε να τα απαξιώνουμε».

Μαύρο Ρόδο : Η Κύρα παίρνει το νόμο στα χεριά της

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος διεκδικεί την Ελισάβετ από τον Πέτρο

Ας επιστρέψουμε όμως στα της Πάτρας και της Γερακιανής! Φταίει η Κύρα για ό,τι συνέβη στην κόρη της;

«Όχι. Απλά έχει ένα μερίδιο ευθύνης γιατί η Αγγελική μεγάλωσε με μια πολύ δυναμική και ισοπεδωτική προσωπικότητα. Επίσης, δεν είχε τη στόφα της μαμάς. Η μητρότητα δεν ήταν πρωτεύον στόχος της, αυτό όμως δεν είναι πταίσμα. Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι γεννημένοι να κάνουν παιδιά».

Άρα, αν είχε μεγαλώσει σε μια άλλη οικογένεια, ίσως η Αγγελική να ζούσε, ίσως να μην είχε απατήσει τον άντρα της;

«Ειδικά το τελευταίο δεν θεωρώ πως είναι και τελείως αδικαιολόγητο. Δεν παντρεύτηκε και τον άγγελο εξ ουρανού. Η γυναίκα αυτή νομίζω δεν θα ήταν ποτέ σε θέση να αντιμετωπίσει τον Θέμη. Ο μόνος που μπορεί να τον αντιμετωπίσει είναι η Κύρα. Γιατί είναι ίδιοι».

Περιμένατε αυτή την εξέλιξη;

«Όχι. Κανείς μας. Ούτε οι άμεσα ενδιαφερόμενοι και όπως φαίνεται ούτε ο κόσμος».

Δείτε ακόμα:Μαύρο ρόδο  Μιχάλης Αρτεμισιάδης: Αυτός είναι ο αδερφός του ηθοποιού

Προς το παρόν πάντως βλέπουμε την Κύρα να βάζει πλάτη, προκειμένου να στηρίξει τους γύρω της.

«Έχει μάθει να το κάνει αυτό λόγω ιδιοσυγκρασίας. Έχει μάθει να είναι καθοδηγητής. Από εκεί και πέρα είναι ένας πολύ δυνατός χαρακτήρας. Άνθρωποι σαν την Κύρα κάνουν τη γη να γυρίζει. Απέναντι στην πιο σκοτεινή στιγμή τους έχουν τη δύναμη να σηκωθούν και να βοηθήσουν τους άλλους».

Τη βλέπουμε να έρχεται ακόμα σε επαφή με τον Βίκο. Θα τη βοηθήσει εκείνος;

«Δεν νομίζω ότι είναι ιδιαίτερα βοηθητικός ο Βίκος. Χρειάζεται πολλά δεκανίκια ο ίδιος, ενώ έχει πολλούς δαίμονες να αντιμετωπίσει».

Και η Κύρα όμως ποιους δαίμονες θα αντιμετωπίσει όταν μάθει ότι ο Βίκος, ο άνθρωπος που λάτρεψε το παιδί της, είναι και αυτός που ευθύνεται για τη δολοφονία της;

Μαύρο Ρόδο : Η Κύρα παίρνει το νόμο στα χεριά της

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Τι δείχνει το τεστ DNA;

«Αυτό, μα τον θεό, δεν γνωρίζω. Όμως δεν έχει αυταπάτες η ηρωίδα μου. Ήταν ο πρώτος που υποπτεύθηκε όταν έμαθε για τη δολοφονία. Ο άνθρωπος αυτός δεν βγήκε από το κατηχητικό. Ξέρει πολύ καλά ποιος είναι και πώς να τον αντιμετωπίσει».

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ φεύγει μακριά από όλους

Με τον Θέμη πώς θα εξελιχθούν οι σχέσεις τους;

«Αυτή τη σχέση την πηγαίνουμε εμείς όπου θέλουμε με τον Λεωνίδα Κακούρη. Φταίει που γνωριζόμαστε από τη σχολή ακόμα, έχουμε παίξει μαζί και αγαπιόμαστε πολύ. Οι σκηνοθέτες μάς αφήνουν να κατευθύνουμε λίγο τα πράγματα. Πάντως, θα ήταν ανιαρό να τους δούμε αγαπημένους να πίνουν το τσάι τους μπροστά στο τζάκι. Οι εντάσεις θα συνεχιστούν λοιπόν».

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος ξαναβάφει τα χέρια του με αίμα

Μαύρο Ρόδο : Η Κύρα παίρνει το νόμο στα χεριά της

Θα έπαιρνε η Κύρα τον νόμο στα χέρια της;

«Θα μπορούσε αν θεωρούσε ότι δεν έχει άλλη λύση».

Θα το κάνει όταν δει την Αλεξία να έρχεται κοντά με τον Βίκο; Έχουμε αυτές τις πληροφορίες…

«Ούτε θα το δεχτεί, ούτε θα το αφήσει να συμβεί. Δεν ξέρω τελικά αν θα συμβεί και κάτω από ποιες συνθήκες, όμως σίγουρα δεν θα περάσουν καλά».

Η σχέση της με τον Βίκο θα γίνει και η αφορμή για να χωρίσει από τον Παναγιώτη;

«Ο χωρισμός της από τον Παναγιώτη είναι για πιο ουσιαστικούς λόγους και σε προσωπικό επίπεδο. Θα το δείτε. Η συμπεριφορά της Αλεξίας θα μας δείξει πως πλέον δεν είναι το κοριτσάκι που ξέραμε. Ο θάνατος της μητέρας της την ενηλικίωσε».

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Η Κασσιανή γίνεται η νέα Ηγουμένη

Ωστόσο θα βοηθήσει τον Πέτρο και την Ελισάβετ;

«Δεν το ξέρω. Αυτό είναι μακρινό ακόμα σαν σενάριο. Πάντως δεν την έχει σοκάρει το γεγονός».

Το γεγονός πως ο Θέμης Καστρινός θα έρθει κοντά με την Πολυξένη, θα βρει σύμφωνη την Κύρα μετά τον τόσο πρόσφατο θάνατο της κόρης της»;

«Δεν νομίζω πως θα την ενοχλούσε. Πιο πολύ θα είχε να κάνει με το ίδιο το πρόσωπο, παρά το αν θα έχει άλλη σχέση ο Θέμης. Δεν την αφορούν αυτά, η ουσία την ενδιαφέρει, το ποιος είναι ο καθένας».

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close