Μαύρο Ρόδο-Πέτρος-Ελισάβετ-

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού Ελισάβετ και Πέτρος γίνονται ζευγάρι.

Επιτέλους ρε παιδιά, να χαμογελάσει λίγο το πικραμένο μας χειλάκι…

Μία σειρά από εκπλήξεις και ανατροπές πρόκειται να δούμε στα επόμενα επεισόδια στη σειρά του mega μαύρο ρόδο. Η Ελισάβετ και ο Πέτρος έρχονται πιο κοντά από ποτέ και γίνονται ζευγάρι.

Η Ελισάβετ και ο Πέτρος από την πρώτη στιγμή που συναντήθηκαν οι δρόμοι τους ένιωσαν μία αμοιβαία έλξη. Όσο κι αν εκείνος την κυνηγά και την διεκδικεί η δόκιμη μοναχή, προσπαθεί να παραμείνει προσηλωμένη στην αποστολή που έχει να υπηρετεί τον Θεό.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος διεκδικεί την Ελισάβετ από τον Πέτρο

Μαύρο Ρόδο-Ελισάβετ-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ φεύγει μακριά από όλους

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού myTV όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς αυτό δεν θα διαρκέσει για πολύ. Οι δυο νέοι έχουν αρχίσει ήδη να έρχονται πιο κοντά και αιτία γι’ αυτό είναι η περιπέτεια που πέρασαν με την απαγωγή από το γκρα από τον Κροάτη, τον Ιβόρ.

Κάποια στιγμή λοιπόν ο Πέτρος συναντάει την Ελισάβετ με σκοπό να συζητήσουν όλα αυτά που έχουν συμβεί το τελευταίο καιρό στην ζωή τους και θα τους ενώνουν για πάντα μάλιστα. Προσπαθώντας να μην επαναλάβει κάποια λάθη του παρελθόντος της ζητάει να πάρει εκείνη τις αποφάσεις για την μεταξύ τους σχέση.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Κασσιανή γίνεται η νέα Ηγουμένη

Μαύρο Ρόδο-Πέτρος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Τι δείχνει το τεστ DNA;

Από τότε η απόσταση μεταξύ του Πέτρου και της Ελισάβετ μειώνεται με τη βοήθεια του Λευτέρη ο οποίος έχει αναλάβει να μεταφέρει την κόρη του από την Γερακιανή, στην Πάτρα. Συγχρόνως ο Γεράσιμος πηγαίνει στην Πάτρα για να βρει την Ελισάβετ και δεν μπορεί να πιστέψει στα μάτια του βλέποντας την παιδική του φίλη δίχως ράσο.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Το σχέδιο του Γεράσιμου για να σκοτώσει τον Πέτρο

Μαύρο Ρόδο-Πέτρος-Ελισάβετ-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Θέμης και Ηγουμένη συνεργάζονται να ξεκάνουν την Κασσιανή

Την ρωτάει ευθέως αν σκέφτεται να εγκαταλείψει οριστικά το μοναστήρι και εκείνη το αρνείται με μεγάλο σθένος. Του εξηγεί πως απλώς θέλει λίγο χρόνο να ανασυγκροτήσει τις δυνάμεις της. Κάποια στιγμή όμως είναι μάρτυρας μιας συνάντησης της Ελισάβετ και του Πέτρου και τους βλέπει να φιλιούνται.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος κάνει στην Ελισάβετ μία υπέροχη έκπληξη

Μαύρο Ρόδο-Γεράσιμος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Αλεξία χωρίζει τον Παναγιώτη για τον Βίκο

Ο νεαρός καταρρακώνεται και πιστεύει ότι η Ελισάβετ έχει κάνει την επιλογή της. Πράγματι η δόκιμη μοναχή, παραδέχεται για πρώτη φορά τα πραγματικά συναισθήματα που τρέφει για τον Πέτρο και παίρνει μια απόφαση ζωής.

Θέλει να περνάει όλο και περισσότερο χρόνο μαζί του μέχρι που γίνονται επίσημα ζευγάρι. Ο Βίκος μετά το φρικτό θάνατο που βρήκε εξαιτίας του η Αγγελική έχει να διαχειριστεί διάφορα προβλήματα. Πλέον νιώθει έντονά ότι πατάει σε ένα ναρκοπέδιο.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 57 , 58 , 59 , 60 , 61

Μαύρο Ρόδο-Γεράσιμος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Πολυξένη λέει στο Θέμη για το παιδί του την Όλγα!

 

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close