Μαύρο Ρόδο: Ο Βίκος συνεχίζει να σκορπά το θάνατο

Μαύρο Ρόδο Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού o Βίκος συνεχίζει να σκορπά το θάνατο και τώρα βάζει στο στόχαστρο του ένα στενό συνεργάτη του.

Γιατί βρε Βίκο αγόρι μου ;;;;

Ο Βίκος μετά το φρικτό θάνατο που βρήκε εξαιτίας του η Αγγελική έχει να διαχειριστεί διάφορα προβλήματα. Πλέον νιώθει έντονά ότι πατάει σε ένα ναρκοπέδιο.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 57 , 58 , 59 , 60 , 61

Μαύρο Ρόδο-Γεράσιμος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Πολυξένη λέει στο Θέμη για το παιδί του την Όλγα!

Όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς τα πράγματα αρχίζουν να περιπλέκονται για τον αδίστακτο άντρα και αυτό γιατί η Κύρα ακούει μια συζήτηση του τον Δαμαλά και μαθαίνει για τον Ιβόρ. Τότε τον υποψιάζεται για τα δεινά που έχουν βρει τελευταία την οικογένεια Καστρινού.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Φιλαρέτη παραιτείται και εκδικείται την Κασσιανή

Μαύρο Ρόδο-Βίκος-

Δείτε ακόμα Μαυρo Ρόδο: Τον Γεράσιμο θα τον μισήσουν όλοι

Σύντομα ο Βίκος πληροφορείται για όλες τις υποψίες της Κύρας και προσπαθεί να της διαλύσει. Άλλοτε τα καταφέρνει κι άλλοτε όχι. Κανείς βέβαια απ’ τους δυο τους δεν θα κάνει πίσω. Η Κύρα είναι αποφασισμένη να βοηθήσει στο να βρεθεί και να τιμωρηθεί ο δολοφόνος της κόρης της και μάλιστα κινείται υπόγεια για να τα καταφέρει.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Θέμης και Βίκος βάζουν στο στόχαστρο τον Παράσχο

Μαύρο Ρόδο-Βίκος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Μήπως τελικά δεν είναι ο Βίκος ο γιος της Ηγουμένης;

Από την άλλη ο Βίκος την έχει υπό στενή παρακολούθηση και είναι έτοιμος να επέμβει για να μην αποκαλυφθεί η δράση του και όπως έχουμε δει μέχρι στιγμής δεν θα διστάσει να σκορπίσεις ξανά το θάνατο και να βγάλει απ’ τη μέση όποιον τον απειλεί. Κάτι που δεν αργεί να συμβεί καθώς ο Βίκος οργανώνει ακόμη ένα σχέδιο δολοφονίας και μια άγρια επίθεση.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close