Μαύρο Ρόδο-Γεράσιμος-

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού ο Γεράσιμος ξαναβάφει τα χέρια του με αίμα. 

Μα τι παλιόπαιδο…

Ο Γεράσιμος προκειμένου να χειριστεί την Ελισάβετ και να την κρατήσει δέσμια κοντά του και κυρίως μακριά από τον Πέτρο αποκαλύπτει στην Ελισάβετ ότι εκείνο το μοιραίο βράδυ που σκοτώθηκε ο Διακοσάββας όχι μόνο ήταν παρόν αλλά μάλιστα την χαριστική βολή την έδωσε ο ίδιος.

Η Ελισάβετ δεν μπορεί να πιστέψω αυτά που ακούει και βρίσκεται σε φρικτή ψυχολογική κατάσταση. Σύμφωνα με το TiVi Σίριαλ, στη συνέχεια πάει στην Πάτρα και τηλεφωνεί στον Πέτρο για να συναντηθούν. Παράλληλα η απόσταση μεταξύ των δύο παιδιών όλο και μειώνεται με τη βοήθεια του Λευτέρη.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ελισάβετ και Πέτρος γίνονται ζευγάρι

Μαύρο Ρόδο-Πέτρος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος διεκδικεί την Ελισάβετ από τον Πέτρο

Μείνε εκεί κορίτσι μου όσο θέλεις αρκεί να ξέρω πως είσαι καλά. Ο Πέτρος είναι καλό παιδί και σε νοιάζεται, τον εμπιστεύομαι” της λέει. Από την άλλη ο Γεράσιμος όταν μαθαίνει πως το κορίτσι που αγαπάει είναι στην Πάτρα πάει να την βρει και σοκάρεται όταν την βλέπει χωρίς το ράσο της.

Ελισάβετ τι έγινε; Πού είναι τα ράσα σου;” την ρωτάει και εκείνη τον κοιτάει αμήχανα χωρίς να ξέρει τι να του απαντήσει. Ο Γεράσιμος συνεχίζει: “Αποφάσισες να αφήσεις οριστικά το μοναστήρι; Έχεις αλλάξει πολύ, δε σε αναγνωρίζω πια” και η Ελισάβετ του απαντάει με σθένος.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ φεύγει μακριά από όλους

Μαύρο Ρόδο-Λευτέρης-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Κασσιανή γίνεται η νέα Ηγουμένη

Όχι βέβαια δεν θα έπρεπε καν να με ρωτήσεις αν θα φύγω απ’ το δρόμο του Θεού. Το μοναστήρι είναι το σπίτι μου και θα γυρίσω“.  Στη συνέχεια όμως εκείνος καταρρακώνεται όταν την βλέπεις σε τρυφερή στιγμή με τον Πέτρο.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Τι δείχνει το τεστ DNA;

Μαύρο Ρόδο-Πέτρος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Το σχέδιο του Γεράσιμου για να σκοτώσει τον Πέτρο

Η Ελισάβετ για πρώτη φορά παραδέχεται τα αισθήματα της για τον Πέτρο. “Νιώθω να σε ερωτεύομαι. Θέλω να είμαι κοντά σου σε κάθε ευκαιρία” του λέει κι εκείνος τρελαίνεται απ’ τη χαρά του. “Σ’ αγαπάω Ελισάβετ. Από την πρώτη στιγμή που σε είδα σε ερωτεύτηκα” της λέει και φιλιούνται.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Θέμης και Ηγουμένη συνεργάζονται να ξεκάνουν την Κασσιανή

Μαύρο Ρόδο-Ελισάβετ-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος κάνει στην Ελισάβετ μία υπέροχη έκπληξη

Όμως το αγκάθι του μοναχισμού συνεχίζει να τους τρυπάει. Μπορεί ως δοκιμή να έχει την επιλογή να αφήσει το μοναχισμό αλλά η πάλη ανάμεσα στην καρδιά και στο μυαλό βασανίζουν την Ελισάβετ.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Αλεξία χωρίζει τον Παναγιώτη για τον Βίκο

Μαύρο Ρόδο-Ελισάβετ-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 57 , 58 , 59 , 60 , 61

Και μέσα σ’ όλα αυτά ο Γεράσιμος είναι αποφασισμένος να μην αφήσει την Ελισάβετ να πάρει την απόφαση που θέλει να κάνει τα πάντα προκειμένου να την έχει κοντά του και φτάνει στο σημείο να γίνει αδίστακτος.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Πολυξένη λέει στο Θέμη για το παιδί του την Όλγα!

Μαύρο Ρόδο-Ελισάβετ-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Φιλαρέτη παραιτείται και εκδικείται την Κασσιανή

Άλλωστε έχει ήδη λερώσει τα χέρια του με αίμα για εκείνη και τώρα τίποτα δεν θα τον κρατήσει από το να κάνει ξανά φόνο. Ο ίδιος από δω και στο εξής θα παρουσιάσει ένα διαφορετικό πρόσωπο που θα ανατρέψει τα πάντα.

Δείτε ακόμα Μαυρo Ρόδο: Τον Γεράσιμο θα τον μισήσουν όλοι

Μαύρο Ρόδο-Γεράσιμος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Θέμης και Βίκος βάζουν στο στόχαστρο τον Παράσχο

 

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close