Μαύρο Ρόδο-Γεράσιμος-

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού ο Γεράσιμος διεκδικεί την Ελισάβετ από τον Πέτρο.

Με την όρεξη θα μείνειιιιις!

Καλεσμένος στην παρέα του «MEGA Καλημέρα» ήταν ο Νίκος Κουκάς στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στις σκοτεινές πτυχές του «Γεράσιμου», του ρόλου που υποδύεται στην αγαπημένη σειρά του MEGA «Μαύρο Ρόδο».

Όπως δήλωσε ο ίδιος, ο Γεράσιμος ζηλεύει τρελά και στα επόμενα επεισόδια θα διεκδικήσει με έμμεσο τρόπο την Ελισάβετ. «Θα είναι από τα τελευταία χαρτιά που θα ανοίξει. Ο Γεράσιμος είναι κλειστός άνθρωπος, καταπιεζόταν για χρόνια, είχε δεχτεί μία κατάσταση για να είναι κοντά στον άνθρωπο που αγαπάει.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ φεύγει μακριά από όλους

Μαύρο Ρόδο-Γεράσιμος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Κασσιανή γίνεται η νέα Ηγουμένη

Βλέποντας πως η Ελισάβετ έχει κάπως παρασυρθεί σε κάτι άλλο, έχει αρχίσει και… φορτώνει», δήλωσε. Ο Γεράσιμος νιώθει πως είναι χρέος του να υπερασπιστεί την Ελισάβετ. «Δεν μπορεί να κάνει αλλιώς, είναι κάτι που τον ξεπερνάει», σχολίασε.

Όταν παράτησε τις διακοπές στην Ανάφη για το casting ο Νίκος Κουκάς αποκάλυψε το παρασκήνιο για το πώς πήρε τον ρόλο του Γεράσιμου στο «Μαύρο Ρόδο».

«Έγινε τυχαία. Με πήρε τηλέφωνο η casting director και μου είπε ότι είναι η κατάλληλη περίοδος αυτή τη στιγμή, γιατί γίνεται casting για κάτι πολύ μεγάλο.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Τι δείχνει το τεστ DNA;

Μαύρο Ρόδο-Γεράσιμος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Θέμης και Ηγουμένη συνεργάζονται να ξεκάνουν την Κασσιανή

Με ρώτησε που βρισκόμουν και ήμουν στην Ανάφη. Ήμουν σχετικά αρνητικός με το να κάνω casting, γιατί δεν προλάβαινα. Έφυγα με το πρωινό πλοίο από την Ανάφη στις 5 το πρωί, 12 ώρες ταξίδι και πήγα κατευθείαν στα στούντιο», δήλωσε.

Όπως δήλωσε ο ίδιος, η αναγνωρισιμότητα δεν έχει αλλάξει τη ζωή του, ωστόσο οι αντιδράσεις του κόσμου όταν τον συναντάνε είναι κάτι παραπάνω από επικές.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος κάνει στην Ελισάβετ μία υπέροχη έκπληξη

Μαύρο Ρόδο-Γεράσιμος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Αλεξία παροτρύνει τον Βίκο να βρει τη μητέρα του

«Οι άνθρωποι με χαιρετούν στο δρόμο, μου μιλάνε για τη σειρά. Με λένε Γεράσιμο, μου την… μπαίνουν και μου λένε να αφήσω την Ελισάβετ και τον Πέτρο ήσυχους», είπε. Εκτός από την υποκριτική ο Νίκος Κουκάς έχει ασχοληθεί και με το modeling, έχοντας κάνει κάποια editorials στην Αμερική.

Close