Μαύρο Ρόδο-Κασσιανή-

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού η Κασσιανή γίνεται η νέα Ηγουμένη. 

Πάει το μοναστήρι…

Η Κασσιανή σπεύδει να εκμεταλλευτεί  την ιστορία Πέτρου Ελισάβετ, το γεγονός, το ίδιο και οι δημοσιογράφοι που στήνονται και εδώ περιμένοντας την Ελισάβετ να επιστρέψει. Πράγματι εκείνη γυρνά στη Μονή, συνοδευόμενη από τον πατέρα της και βρίσκεται ξανά αντιμέτωπη με τις κάμερες.

Την ίδια στιγμή ο Πέτρος χειρουργείται στην Πάτρα και ευτυχώς ξεπερνά γρήγορα τον κίνδυνο. Καθώς αναρρώνει όμως βλέπει στη τηλεόραση το τι ακριβώς γίνεται με την Ελισάβετ και απελπίζεται. Συνειδητοποιεί ότι η ζωή της έγινε από τη μια στιγμή στην άλλη κόλαση και ψάχνει ένα τρόπο για να βγει γρηγορότερα από το νοσοκομείο και να τρέξει κοντά της.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Το σχέδιο του Γεράσιμου για να σκοτώσει τον Πέτρο

Μαύρο Ρόδο-Ηγουμένη-Αυξεντία-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Θέμης και Ηγουμένη συνεργάζονται να ξεκάνουν την Κασσιανή

Αυτό όμως μόνο νέα προβλήματα μπορεί να τις προκαλέσει καθώς η Ηγουμένη φροντίζει να της ξεκαθαρίσει τους όρους που είναι υποχρεωμένη να τηρήσει για να συνεχίσει να μένει στο μοναστήρι.

Μπροστά σε όλες αυτές τις δοκιμασίες και μετά απ’ όσα έζησε με τον Πέτρο η Ελισάβετ αρχίζει να αναθεωρεί ριζικά κάποια πράγματα που μέχρι πρότινος ήταν δεδομένα για εκείνη.

Τώρα που το μοναστήρι πλήττεται για άλλη μια φορά η Κασσιανή προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την κατάσταση για να υποσκάψει κι άλλο τη θέση της Ηγουμένης.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος κάνει στην Ελισάβετ μία υπέροχη έκπληξη

Μαύρο Ρόδο-Κασσιανή-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Αλεξία παροτρύνει τον Βίκο να βρει τη μητέρα του

Όμως η υπέρμετρη φιλοδοξία της την κάνει να χάσει κάθε έλεγχο και ο μητροπολίτης βλέποντας την να παρεκτρέπεται της προτείνει να απομακρυνθεί με τη θέλησή της από την Μονή και να αναλάβει την ηγουμενία σε κάποιο άλλο μοναστήρι.

Στο μοναστήρι η Κασσιανή θα βγει εκτός ορίων αφού θα αρχίσει να μιλάει για το αμαρτωλό παρελθόν της ηγουμένης αναγκάζοντας τον μητροπολίτη να προτείνει την απομάκρυνση της από την μονή, με αντάλλαγμα την Ηγουμενία σε κάποιο άλλο μοναστήρι.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Αλεξία χωρίζει τον Παναγιώτη για τον Βίκο

Μαύρο Ρόδο-Αυξεντία-Ηγουμένη-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 57 , 58 , 59 , 60 , 61

Δεν τραβάει άλλο αυτή κατάσταση εδώ! Η  συμπεριφορά σου δεν έχει όρια μπορώ αν θέλεις να ζητήσω την μετάθεση σε άλλο μοναστήρι όπου θα έχεις  εσύ  την Ηγουμενία” της λέει αλλά εκείνη αρνείται. Η  ηγουμένη συνεχίζει να ανησυχεί για την Κασσιανή η οποία ενώ δέχεται αυστηρό επιθύμιο από τον ίδιο τον μητροπολίτη, δε σταματά τις δολοπλοκίες και μάλιστα προσπαθεί να μπλέξεις ξανά τον Σαράντο.

Η Κασσιανή λυσσάει και αρνείται να εγκαταλείψει το μοναστήρι, αφού έχει γίνει σκοπός της ζωής της να ξεσκεπάσει την Ηγουμένη και να την εξοντώσει. Θα τα καταφέρει;

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Πολυξένη λέει στο Θέμη για το παιδί του την Όλγα!

Μαύρο Ρόδο-Κασσιανή-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Φιλαρέτη παραιτείται και εκδικείται την Κασσιανή

Ο Γιώργος ανακαλύπτει την κράτηση της Κασσιανής στο κελί της και η ηγουμένη προσπαθεί να τον φέρει με το μέρος της με αντάλλαγμα την εκμετάλλευση κτημάτων της μονής.

Ο μητροπολίτης ζητάει από την Κασσιανή να σταματήσει τις επαφές της με τον Μπόγρη, ενώ η ηγουμένη αρχίζει να φοβάται για την καθαίρεσή της μετά τις αποκαλύψεις για το παρελθόν της.

Στο ηγουμενοσυμβούλιο η Φιλαρέτη αναλαμβάνει την ευθύνη της ανακοίνωσης των αλλαγών που χρειάζονται για να διασωθεί το μοναστήρι: «Είμαι η πρώτη που επιθυμώ τη σωστή λειτουργία του μοναστηριού μας και δεν μου αρέσει να επικρατεί η ασάφεια, γι’ αυτό και αποφάσισα μετά από όσα έγιναν να παραιτηθώ της ηγουμενίας».

Δείτε ακόμα Μαυρo Ρόδο: Τον Γεράσιμο θα τον μισήσουν όλοι

Μαύρο Ρόδο-Ελισάβετ-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Θέμης και Βίκος βάζουν στο στόχαστρο τον Παράσχο

Η Κασσιανή δεν μπορεί πλέον να κρύψει τη χαρά της και είναι σίγουρη πως θα πάρει τη θέση της. Όμως υποψηφιότητα για τη θέση της ηγουμένης βάζει και η Αυξεντία, αλλά η Κασσιανή κάνει τα πάντα για να την αποτρέψει. Και το καταφέρνει!

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Μήπως τελικά δεν είναι ο Βίκος ο γιος της Ηγουμένης;

Μαύρο Ρόδο-Ηγουμένη-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Και δεύτερος νεκρός σύντομα

Έτσι η Κασσιανή είναι η μοναδική υποψήφια! Θα γίνει η Κασσιανή η νέα Ηγούμενη; Τα spoilers είναι διχασμένα. Καθώς από τη μία λένε πως θα αναλάβει και αυτό είναι το σχέδιο της Ηγουμένης για να την Εκδικηθεί, αλλά από την αλλη, υπάρχουν και σποιλερς που λένε πως Ο Μητροπολίτης δεν θα το αφήσει να συμβεί με μια κίνηση ματ.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close