Μαύρο Ρόδο-Παράσχος-

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού η Θάλεια συνεργάζεται με τον Παράσχο.

Χαμόοοος!

Νέες ανατροπές έρχονται στο Μαύρο Ρόδο καθώς ο Παράσχος μπλέκει με τη Θάλεια και τον Γιαννίκο. Η σειρά του Mega μετά από κάποια συνταρακτικά γεγονότα φέρνει κάποιες καλές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια με την Ελισάβετ και τον Πέτρο να είναι πιο κοντά από ποτέ.

Ο Γεράσιμος όμως θα αντιληφθεί τι παίζεται καθώς ο Πέτρος επιστρέφει στο χωριό και η Ελισάβετ περνάει πολύ χρόνο μαζί του. Ο Λευτέρης από την άλλη κάνει ότι μπορεί για να μειώσει την απόσταση μεταξύ των δύο.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Βίκος τα παίζει όλα για όλα

Μαύρο Ρόδο-Παράσχος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο : Η Φιλαρέτη φεύγει για πάντα από το μοναστήρι

Στο μεταξύ ο Βίκος και η Αλεξία βρίσκουν παρηγοριά ο ένας στον άλλον μετά τον θάνατο της Αγγελικής. Οι κρυφές συναντήσεις του πληθαίνουν. Κάποια στιγμή όμως ο Βίκος βλέποντας που οδηγεί όλο αυτό της ζητάει να σταματήσουν να βρίσκονται. Η Πολυξένη δοκιμάζει τον Καστρινό και τα όριά του όταν αρχίζει να υπονοεί ότι ίσως είναι ο πατέρας της Όλγας.

Στο μοναστήρι η ηγουμένη Φιλαρέτη βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο μετά τις αποκαλύψεις από το παρελθόν της. Προς μεγάλη ευχαρίστηση της Κασσιανής θα χάσει την ηγουμενία. Η Κασσιανή είναι σίγουρη πλέον ότι μπορεί να γίνει αυτή η επόμενη ηγουμένη όμως υπολογίζει χωρίς την Αυξεντία η οποία μπαίνει σφήνα στη διαδοχή.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο : Ο Βίκος διώχνει την Αλεξία

Μαύρο Ρόδο-Παράσχος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 62 , 63 , 64 , 65 , 66

Ενώ γίνονται όλα αυτά ο Παράσχος συνεχίζει να παρακολουθεί τη Θάλεια. Το παιχνίδι που παίζει τον απασχολεί εδώ και καιρό και επιτέλους αρχίζει να διαλευκάνει το μυστήριο γύρω της.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο : Η Κύρα παίρνει το νόμο στα χεριά της

Μαύρο Ρόδο-Παράσχος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος ξαναβάφει τα χέρια του με αίμα

Κάποια στιγμή θα τη στριμώξει για να του πει την αλήθεια όμως ο Λουκάς θα τους δει και θα τραβήξει όπλο για να την υπερασπιστεί. Κάπως έτσι θα έρθει μια αναπάντεχη εξέλιξη καθώς μετά τις πιέσεις των δυο τους προς τον Παράσχο αυτός συνεργάζεται τελικά μαζί τους.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close