Μαύρο Ρόδο : Ο Βίκος διώχνει την Αλεξία

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι ανατρεπτικές καθώς o Βίκος διώχνει την Αλεξία.

Μαλισταααααα…

Η Αλεξία έχει εθιστεί στις συναντήσεις με τον Βίκο, με πρόσχημα την Αγγελική αλλά μέσα της έχει αρχίσει να τον ερωτεύεται. Από την άλλη ο Βίκος της ζητάει να σταματήσουν τις συναντήσεις τους αλλά εκείνη δεν θέλει να το κάνει και προσπαθεί να τον προσεγγίσει για το δικό του παρελθόν δείχνοντας του πως νοιάζεται για εκείνον.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 62 , 63 , 64 , 65 , 66

Μαύρο Ρόδο-Αλεξία-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο : Η Κύρα παίρνει το νόμο στα χεριά της

Φτάνει μέχρι και στη γιαγιά της αναζητώντας βοήθεια. Η Κύρα όμως δεν είναι διατεθειμένη να αφήσει άλλο την εγγονή της στο έλεος του. Μέσα στο σαλόνι της με δική της πρωτοβουλία θα γίνει συνάντηση Βίκου Καστρινού.

Θα βάλετε τώρα ένα τέλος στην κόντρα” τους λέει. Η Αλεξία επισκέπτεται την Ελισάβετ και της ανοίγει την καρδιά της λέγοντάς της τι συμβαίνει με τον Βίκο. Η Κύρα ακούει τη συζήτηση του Βίκου με τον Δαμάλα μαθαίνοντας για τον Κροάτη και τότε καταλαβαίνει πως ο Βίκος κρύβεται πίσω από τη δολοφονία της Αγγελικής.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος διεκδικεί την Ελισάβετ από τον Πέτρο

Μαύρο Ρόδο-Αλεξία-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος ξαναβάφει τα χέρια του με αίμα

Μείνε μακριά από τον Βίκο. Αυτός σκότωσε τη μάνα σου” της λέει αλλά η Αλεξία αρνείται να το πιστέψει και έρχεται σε σύγκρουση με τη γιαγιά της. “Σταμάτησες να κατηγορείς τον μπαμπά και τώρα τα βάζεις με τον Βίκο; Μάλλον εσύ έχεις το πρόβλημα και βλέπω ότι το έχεις με τους άντρες που η μαμά αγάπησε“.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close