Μαύρο Ρόδο-Βίκος-

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Βίκος τα παίζει όλα για όλα. 

Κάθε φορά που ο Βίκος τα παίζει όλα για όλα, εμάς τρέμει το φυλλοκάρδι μας πάντως…

Το Μαύρο Ρόδο έχει συναρπάσει τη φετινή σεζόν με την αγάπη μεταξύ της μοναχής Ελισάβετ και του νεαρού Πέτρου να έχει κερδίσει το ενδιαφέρον του κοινού. Οι δυο τους βλέπουμε να έρχονται συνεχώς πιο κοντά με τον έρωτά τους να σιγοκαίει βασανιστικά και να εκφράζεται μόνο από βλέμματα.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο : Η Φιλαρέτη φεύγει για πάντα από το μοναστήρι

Μαύρο Ρόδο-Βίκος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο : Ο Βίκος διώχνει την Αλεξία

Η δόκιμη μοναχή όμως προσπαθεί να παραμείνει προσηλωμένη στον στόχο της που δεν είναι άλλος από το να υπηρετήσει τον Θεό. Αυτό όμως όπως δείχνουν τα νέα spoiler δε θα διαρκέσει για πολύ ακόμη. Οι δυο τους ήδη βλέπουμε πως έχουν έρθει πιο κοντά από ποτέ μετά την απαγωγή και ότι πέρασαν από τον Κροάτη Ιβόρ.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 62 , 63 , 64 , 65 , 66

Μαύρο Ρόδο-Ελισάβετ-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο : Η Κύρα παίρνει το νόμο στα χεριά της

Κάποια στιγμή λοιπόν ο Πέτρος ζητάει από την μοναχή να βρεθούν και να συζητήσουν τα όσα συνέβησαν. Εκεί ο Πέτρος δε θα κάνει τα λάθη του παρελθόντος και θα ζητήσει από την Ελισάβετ να πάρει αυτή τις αποφάσεις για τη σχέση τους.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος ξαναβάφει τα χέρια του με αίμα

Μαύρο Ρόδο-Βίκος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ελισάβετ και Πέτρος γίνονται ζευγάρι

Από εκείνη τη στιγμή και μετά η απόσταση μεταξύ τους όλο και μειώνεται. Ο Λευτέρης βοηθάει να γίνει αυτό καθώς κάνει τα πάντα για να φέρει την κόρη του από τη Γερακιανή στην Πάτρα.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος διεκδικεί την Ελισάβετ από τον Πέτρο

Μαύρο Ρόδο-Ελισάβετ-Λευτέρης-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ φεύγει μακριά από όλους

Η επιλογή της Ελισάβετ βγαίνει σιγά σιγά στην επιφάνεια καθώς παραδέχεται πρώτη φορά τα συναισθήματά της για τον Πέτρο. Οι δυο τους περνάνε όλο και περισσότερο χρόνο μαζί και γίνονται ζευγάρι.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Κασσιανή γίνεται η νέα Ηγουμένη

Μαύρο Ρόδο-Πέτρος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Τι δείχνει το τεστ DNA;

Από την άλλη ο Βίκος συνεχίζει να βασανίζεται από τον θάνατο της Αγγελικής που επήλθε εξαιτίας του. Η Κύρα θα κρυφακούσει μια συζήτηση του στην οποία αναφέρει τον Ιβόρ και αρχίζει να υποψιάζεται την αλήθεια.

Όμως ο Βίκος την καταλαβαίνει και είναι έτοιμος να κάνει ότι χρειαστεί για να μη βγει στην επιφάνεια τι πραγματικά συνέβη. Τον έχουμε ξαναδεί να σκοτώνει στο παρελθόν και θα το ξανακάνει οργανώνοντας νέα επίθεση και δολοφονία.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close