Μαύρο Ρόδο: Ο αδίστακτός μαφιόζος

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε τον αδίστακτός μαφιόζο.

Τι λέτε θα του πηγαίνει αυτός ο ρόλος;

Mια νέα ιστορία γεμάτη ερωτισμό και σασπένς, έρχεται στο MEGA, για να μας ταξιδέψει. Το βιβλίο της Ελένης Καπλάνα μεταφέρεται στην μικρή οθόνη, καθηλώνοντας τους τηλεθεατές τα βράδια του χειμώνα. Τα ηνία της σκηνοθεσίας κρατά ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ενώ το σενάριο αναλαμβάνει ο Γιώργος Κρητικός.

Ένας απαγορευμένος έρωτας μεταξύ δυο ανθρώπων, ενός νεαρού αγοριού και μιας καλόγριας, της αδερφής Ελισάβετ, ζωντανεύει με ανυπολόγιστες συνέπειες. Θα ακολουθήσει τον έρωτα της ζωής της ή θα παραμείνει αφοσιωμένη στον δρόμο του Θεού;

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο : Mega spoilers για την σειρά

Δείτε ακόμη Μαύρο ρόδο : Υπόθεση και Πρωταγωνιστές

Η καλόγρια Ελισάβετ θα είναι η πρωταγωνίστρια της σειράς «Μαύρο Ρόδο» και μέλος μιας οικογένειας που αποτελείται από τον πατέρα της, την μητριά της και την θετή της αδελφή. Η αδελφή Ελισάβετ, όταν ήταν μικρή έπαθε μηνιγγίτιδα και τάχθηκε από τους δικούς της στην Μεγαλόχαρη.

Όταν η υγεία της επανήλθε πήρε την απόφαση να ζήσει ως μοναχή σε μοναστήρι, ακολουθώντας την προτροπή της οικογένειας της. Μόλις ένας δυνατός σεισμός χτυπά το μοναστήρι, όλα αλλάζουν στη ζωή της Ελισάβετ. Οι μεγάλες ζημιές αναγκάζουν την αδελφή Ελισάβετ να γυρίσει στο χωριό της, μέχρι το μοναστήρι να γίνει ξανά ένας ασφαλής χώρος για όλες της μοναχές.

Δείτε ακόμη Σασμος: Ποιοι χωρίζουν ποιοι παντρεύονται και τα ερωτικά τρίγωνα

Μαύρο Ρόδο : Mega spoilers για την σειρά

Δείτε ακόμη Σασμός: Θα πεθάνεις τρισκατάρατη -Η Καλλιόπη απειλεί την Αργυρώ

Εκείνη την περίοδο, στο σπίτι της, η θετή της αδελφή φιλοξενεί την παρέα της. Η νεαρή μοναχή θα βρει τον μεγάλο έρωτα, στα μάτια ενός φίλου της θετής της αδελφής. Ένα ερωτικό ειδύλλιο θα ξεκινήσει, με τις συνέπειες να είναι ολέθριες…

Στο μεταξύ, όπως ανέφερε η Ελένη Καπλάνη, η καλόγρια Ελισάβετ έχει μία περίεργη σχέση με τη μητριά της, στο «Μαύρο Ρόδο». Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά:

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης έχει και καλή πλευρά

Μαύρο Ρόδο: Ο πατέρας του Πέτρου θα κάνει δύσκολη την ζωή της νεαρής καλόγριας

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Θα βασανίζω την Αθήνα μέχρι να πεθάνει

«Η Ελισάβετ έμεινε ορφανή από τα πέντε της και ο πατέρας της ξανά παντρεύτηκε μια κυρία που είχε ένα κορίτσι συνομήλικο. Η Ελισάβετ δεν πρόλαβε να καταλάβει τις προθέσεις της μητριάς της, γιατί αρρώστησε. Οπότε, ο πατέρας της την έταξε με παρότρυνση φυσικά της μητριάς. Αργότερα, κατάλαβε…».

Όπως όλα δείχνουν, η οικογένεια κρύβει πολλά μυστικά. Μία εκρηκτική σχέση δημιουργείται κι ένα περιπετειώδες ταξίδι γεμάτο σασπένς κι αποκαλύψεις, ξεκινά.

Δείτε ακόμη Μάγισσα: Μάχες άλογα και σπαθιά σε μια fantasy εποχή

Μαύρο Ρόδο: Αυτοί είναι οι βασικοί ήρωες της σειράς

Δείτε ακόμη Έρωτας Φυγάς : Ο ρόλος της θεοπούλας στην σειρά

Μία συνάντηση κορυφής αναμένεται να προκαλέσει συναισθήματα χαράς και νοσταλγίας στους τηλεθεατές. Πατέρας και γιος συναντιούνται ξανά, αυτή τη φορά, όμως, μακριά από το Διαφάνι.

Ο Λεωνίδας Κακούρης και ο Γιάννης Κουκουράκης έρχονται στο Μαύρο Ρόδο, σε ρόλους εκρηκτικούς! Ο Λεωνίδας Κακούρης θα υποδυθεί τον πατέρα του νεαρού πρωταγωνιστή που θα ερωτευτεί τη μοναχή Ελισάβετ.

Δείτε ακόμη Φλόγα και Άνεμος: Ένας έρωτας στη δίνη της Ιστορίας

Μαύρο Ρόδο: Αυτοί είναι οι βασικοί ήρωες της σειράς

Δείτε ακόμη Μια νύχτα του Αυγούστου: Oι χαρακτήρες που θα υποδυθούν οι ηθοποιοί

Ο ισχυρός αυτός άντρας είναι μπλεγμένος με τη νύχτα, καθώς κρατά τα ηνία μαγαζιών διασκέδασης (νυχτερινά μπουζούκιο). Μπλεγμένος με τον υπόκοσμο θα είναι και ο Γιάννης Κουκουράκης, στο «Μαύρο Ρόδο».

Θα υποδυθεί έναν αδίστακτο επιχειρηματία – μαφιόζο, ο οποίος θα έχει αρκετά μπλεξίματα με το νόμο. Μάλιστα, ο Γιάννης Κουκουράκης θα έρθει πολλές φορές σε ρήξη με τον Λεωνίδα Κακούρη, μεταφέροντάς μας ξανά στο Σεβαστέικο!

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια  με ένα κλικ εδώ

Close