Μαύρο Ρόδο-Ελισάβετ-Πέτρος-

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Πέτρος κάνει στην Ελισάβετ μία υπέροχη έκπληξη.

Αχ θα λιώσουμε πάλι!!

Ο Θέμης φέρνει τον Πέτρο πίσω στο σπίτι και εκείνος ζητά από την Ελισάβετ να πάρει απόφαση για την σχέση τους. Λίγο αργότερα η αποκάλυψη που της κάνει ο Γεράσιμος για το θάνατο του Διάκο Σάββα τη συντρίβει. Και έτσι τηλεφωνεί στον Πέτρο και του λέει ότι θα πάει κοντά του.

Ο Γεράσιμος δεν μπορεί να διαχειριστεί το γεγονός ότι ο Πέτρος έχει επιστρέψει στο χωριό και Ελισάβετ που έχει φύγει απ’ το μοναστήρι είναι και πάλι μαζί του. και ο Θέμης όμως, δεν καλοβλέπει το γεγονός ότι ο γιος του έχει πάει στην Γερακιανή. Η Αλεξία, έχει αλλάξει συμπεριφορά μετά το θάνατο της Αγγελικής και πλέον ακόμα και ίδιος ο πατέρας της δυσκολεύεται να την αναγνωρίσει.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Αλεξία παροτρύνει τον Βίκο να βρει τη μητέρα του

Μαύρο Ρόδο-Ελισάβετ-Πέτρος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Αλεξία χωρίζει τον Παναγιώτη για τον Βίκο

Ο Παναγιώτης έχει ήδη απογοητευτεί από τον τρόπο που του φέρεται και ο Θέμης που βλέπει ότι δεν μπορεί να την συνεφέρει παίρνει το αυτοκίνητο και πηγαίνει στο χωριό για να φέρει πίσω τον Πέτρο. Αυτός αντιλαμβάνεται ότι ίσως η απόσταση να βοηθήσει την Ελισάβετ στα διλήμματα που αντιμετωπίζει και της ζητά να πάρει εκείνη τις αποφάσεις για το πως θα προχωρήσουν οι δυο τους .

Στο μεταξύ η Αλεξία δείχνει να ηρεμει μόνο στο πλάι του Βίκου. Οι  δυο τους συναντιούνται ξανά αφού πονούν με τον ίδιο τρόπο για το χαμό της Αγγελικής . Ομως αυτή η σχέση που αρχίζει να αναπτύσσεται ανάμεσα τους, εξοργίζει τους δικούς της ανθρώπους και κυρίως τον Παναγιώτη, ο  όποιος της ζητάει εξηγήσεις.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 57 , 58 , 59 , 60 , 61

Μαύρο Ρόδο-Ελισάβετ-Πέτρος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Πολυξένη λέει στο Θέμη για το παιδί του την Όλγα!

ο Πέτρος αντιλαμβάνεται αμέσως το τεταμένο κλίμα που επικρατεί στο σπίτι του, όμως στο μυαλό του κυριαρχεί η σκέψη της Ελισάβετ και όταν εκείνη του τηλεφωνεί για να μάθει πως είναι η ψυχολογία του ,αλλάζει εντελώς.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Φιλαρέτη παραιτείται και εκδικείται την Κασσιανή

Μαύρο Ρόδο-Ελισάβετ-Πέτρος-

Δείτε ακόμα Μαυρo Ρόδο: Τον Γεράσιμο θα τον μισήσουν όλοι

Αφού συνειδητοποιεί ότι κι αυτή τον σκέφτεται τώρα που είναι μακριά της… Στην πραγματικότητα  ψάχνει ένα στήριγμα γιατί ο Σαράντος την πιέζει να του πει την αλήθεια για τον πατέρα του, ενώ Γεράσιμος της αποκάλυψε το μεγάλο το μυστικό! Οτι το βράδυ που σκοτώθηκε ο  Διάκο Σάββας ήταν κι εκείνος εκεί φέρνοντας ξανά στο μυαλό της όλες τις λεπτομέρειες της φρυχτής  νύχτας. Η Ελισάβετ καταρρακώνεται και αποφασίζει να φύγει για λίγο μακριά από όλους και όλα και η Πάτρα φαντάζει ή μοναδική της επιλογή.

Μαύρο Ρόδο-Ελισάβετ-Πέτρος-

Η Ελισάβετ φτάνει στην Πάτρα και αφού παλεύει αρκετά μέσα της, απόφασίζει να τηλεφωνήσει στον Πέτρο και να του πει ότι εχει έρθει στην Πάτρα και τον ρώτα αν θέλει να συναντηθούνε .Αυτός της λέει ναι και κανονίζει μία υπέροχη έκπληξη.

Πίσω στη Γερακιανή η Όλγα απογοητεύεται όταν βλέπει το Λουκά να προσεγγίζει την Θάλεια η οποία βρίσκει νέα στοιχεία για τις παράνομες δοσοληψίες του Βίκου με ένα πρόσωπο υπεράνω κάθε υποψίας. Η Νατάσα είναι αποφασισμένη να μάθει την αλήθεια για τα μυστικά τηλεφωνήματα που κάνει ο Παράσχος και η σχέση τους περνάει μεγάλη κρίση, ενώ η Όλγα απαιτεί από την Πολυξένη να της αποκαλύψει ποιος είναι ο βιολογικός πατέρας της, αυτή υπαινίσσεται στον Θέμη ότι θα μπορούσε να είναι ο πατέρας της κόρης της και αυτός τρελαίνεται και μόνο στη σκέψη, αφού ξέρει την σχέση που είχε η μικρή με τον Πέτρο. Και μέσα σε όλα η Θάλεια φυγαδεύει το Γιαννακόπουλο και ο Λουκάς θυμώνει μαζί της που εξαφανίστηκε χωρίς να του πει κουβέντα…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close