Μαύρο Ρόδο-Ηγουμένη-Θέμης-

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές αφού Θέμης και Ηγουμένη συνεργάζονται για να ξεκάνουν την Κασσιανή.

Αυτό το δίδυμο φωτιά είναι ΑΧΑΣΤΟ! Κασσιανή…την έβαψες.

Με αφορμή τη σειρά του MEGA, Μαύρο Ρόδο βρέθηκε ο Λεωνίδας Κακούρης καλεσμένος της Ελένης Μενεγάκη το μεσημέρι της Παρασκευής.

Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο αγαπημένος πρωταγωνιστής αναφέρθηκε στις εξελίξεις που έρχονται στα επόμενα επεισόδια του σίριαλ, την κόντρα των γονιών με τα παιδιά τους αλλά και την ερωτική έλξη ανάμεσα σε διαφορετικούς ανθρώπους.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος κάνει στην Ελισάβετ μία υπέροχη έκπληξη

Μαύρο Ρόδο-Ηγουμένη-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Αλεξία παροτρύνει τον Βίκο να βρει τη μητέρα του

Πιο συγκεκριμένα, ο Λεωνίδας Κακούρης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όταν στα παιδιά πας κόντρα σε κάτι, εκείνα πάνε πιο βαθιά γιατί είναι η φύση τους τέτοια. Είναι η ηλικία και είναι και τα όρια που ψάχνουν. Όπως και η σχέση μας, η οποία θα δοκιμαστεί ανάμεσα σε γονιό και παιδί.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Αλεξία χωρίζει τον Παναγιώτη για τον Βίκο

Μαύρο Ρόδο-Ηγουμένη-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 57 , 58 , 59 , 60 , 61

Δοκιμάζεται και είναι σαν τις πρόβες, που λέμε, για να βγουν μετά στον έξω κόσμο. Θα τις κάνεις με τους ανθρώπους που είναι πιο κοντά σου, ακόμα και αν δεν το ξέρεις θα το καταλάβεις αργότερα μεγαλώνοντας».

«Η έλξη δύο ανθρώπων μπορεί να είναι εντελώς διαφορετική από αυτό που φέρει ο καθένας, είτε ως χαρακτήρας, είτε ως επάγγελμα» πρόσθεσε, επίσης, ο πρωταγωνιστής για την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά. «Όσο μπορώ να καταλάβω τον Θέμη, την έχει ζήσει τη ζωή του.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Πολυξένη λέει στο Θέμη για το παιδί του την Όλγα!

Μαύρο Ρόδο-Ηγουμένη-Θέμης-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Φιλαρέτη παραιτείται και εκδικείται την Κασσιανή

Είναι ένας άνθρωπος πολύ χορτάτος. Τώρα περνάει πολύ δύσκολα γιατί έχασε μία γυναίκα και θεωρεί πως υπεύθυνος είναι αυτός. Η ζωή είναι απρόβλεπτη, δεν ξέρουμε τι θα του φέρει. Εάν θα είναι για καλό ή για κακό»

Αναφορικά με τη σχέση του Πέτρου και της Ελισάβετ εξηγεί πως ως πατέρας έχει το άγχος μήπως ο γιος του επηρεαστεί και παραπλανηθεί από έναν έρωτα που μοιάζει ανεκπλήρωτος, ωστόσο δεν γνωρίζει κατά πόσο θα παρέμβει στη σχέση των δύο ηρώων.

Αναφορικά με τη σχέση του Πέτρου και της Ελισάβετ στο Μαύρο Ρόδο, ο Λεωνίδας Κακούρης εξήγησε πως ως πατέρας έχει το άγχος μήπως ο γιος του επηρεαστεί και παραπλανηθεί από έναν έρωτα που μοιάζει ανεκπλήρωτος, ωστόσο δεν γνωρίζει κατά πόσο θα παρέμβει στη σχέση των δύο ηρώων. Παράλληλα, αποκάλυψε ότι ο Θέμης Καστρινός θα βρεθεί εκ νέου στη Μονή γιατί τον ενδιαφέρουν τα κτήματα.

Δείτε ακόμα Μαυρo Ρόδο: Τον Γεράσιμο θα τον μισήσουν όλοι

Μαύρο Ρόδο-Ηγουμένη-Κασσιανή-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Θέμης και Βίκος βάζουν στο στόχαστρο τον Παράσχο

Θα δούμε την Κασσιανή να φεύγει από την Ηγεμονία, αλλά σύμφωνα με τα  spoilers που ξέρουμε από το daddy-cool.gr είναι μια καλοστημένη παγίδα. Αυτή τη παγίδα λέτε η Ηγουμένη να την στήσει με το Θέμη;; Πολλές ανατροπές έρχονται.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close