Μαύρο Ρόδο-Πέτρος-

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Πέτρος συλλαμβάνεται.

Ακόμη και πίσω από την φυλακή ωραίος θα είναι :p!

Η Ελισάβετ αφού μαθαίνει για το στοίχημα του Πέτρου και του φίλο του σχετικά με αυτή παίρνει την απόφαση να μη δεχτεί να τον συναντήσει ποτέ ξανά μες στο μοναστήρι. Σύντομα εκείνος πληροφορηθείτε για τις παραπάνω εξελίξεις και ζητάει τη βοήθεια του Σταυρίνου.

Όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της δραματική σειράς του mega σύμφωνα με το mytv,  ο τελευταίος δίνει μία ιδέα στον Πέτρο για το πως μπορεί να μπει κρυφά στο μοναστήρι και να βρει την Ελισάβετ. Έτσι ο Πέτρος σκαρφαλώνει μια μάντρα και μπαίνει στο μοναστήρι.

Δείτε ακόμα Μαυρό Ρόδο: To νέο φονικό που συγκλονίζει τη Γερακιανή

Μαύρο Ρόδο-Ελισάβετ-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Κασσιανή προδίδει την Ελισάβετ και η ηγουμένη την διώχνει

Εκεί συναντάει την μοναχή και της εξομολογείται όλη την αλήθεια για το στοίχημα και για τα συναισθήματά του μόνο που αυτή η νυχτερινή συνάντηση είναι η αρχή για να ακολουθήσουν κι άλλες μέχρι που τους ανακαλύπτει ηγουμένη η οποία σοκαρισμένη επιπλήττει την Ελισάβετ.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Κασσιανή και Ελισάβετ έρχονται κοντά

Μαύρο Ρόδο-Πέτρος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ λέει όλη την αλήθεια στον Σαράντο

Έκτοτε η τελευταία είναι καταρρακωμένη από την αποκάλυψη αγνοώντας πως ο Πέτρος ετοιμάζεται να ξαναμπεί κρυφά στο μοναστήρι. Τότε η ηγουμένη και οι υπόλοιπες μοναχές πάρα φυλάνε να τον πιάσουν στα πράσα και να τον καταγγείλουν άμεσα στην αστυνομία.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Λευτέρης είναι σιγανό ποταμάκι και θα φέρει την έκπληξη

Μαύρο Ρόδο-Πέτρος-Ελισάβετ-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ πέφτει σε κατάθλιψη

Κάτι που δεν αργεί να συμβεί με αποτέλεσμα ο Πέτρος να συλληφθεί. Φυσικά η σύλληψη του νεαρού έχει επιπτώσεις κυρίως σε αυτόν καθώς θεωρείται πια ανεπιθύμητο πρόσωπο για το μοναστήρι.

Όσο συμβαίνουν όλα αυτά στην αγαπημένη σειρά του mega Μαύρο Ρόδο η Κασσιανή βρίσκει την ευκαιρία να επιτεθεί στην ηγουμένη τόσο για το θέμα του Πέτρου και της Ελισάβετ όσο και για την άρνηση της να υποστηρίξει το σχέδιο του Βίκου.

Μάλιστα όπως ισχυρίζεται έχει βρει συμμάχους στο πρόσωπο της Ελισάβετ της Αυξεντίας και άλλων αδελφών τους. Τότε η ηγουμένη φτάνει στα όρια της και παίρνει την κατάσταση στα χέρια της. Ζητάει την μετάθεση της Κασσιανής αν και ο μητροπολίτης έχει τις αντιρρήσεις του και προσπαθεί να την αποτρέψει.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Μπόγρης βάζει μπροστά το μοχθηρό σχέδιο για Σταυρίνο-Γιάννα

Μαύρο Ρόδο-ηγουμένη-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Τασούλα έχει υποστεί άγρια κακοποίηση

Από ότι φαίνεται όμως ηγουμένη είναι αποφασισμένη να πετύχει το στόχο με κάθε τρόπο και μέσο καθώς οι δυο τους δεν μπορούν να συνυπάρχουν. Η συνέχεια στις οθόνες μας.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close