Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο Θέμης πιάνει στα πράσα Βίκο-Κύρα.

Τώρα θα κλάψουνε μανούλες…

Ο Παράσχος ενημερώνει τον Βίκο για κάθε κίνηση του Καστρινού, την ώρα που ο τελευταίος έχει καταλάβει πως κάποιος σπιούνος υπάρχει στην ομάδα του. Στο μεταξύ, η Αγγελική έρχεται ξανά κοντά με την Κύρα. Εκείνη μάλιστα της προτείνει:

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Αυτός είναι ο λόγος που η Αυξεντία δεν έγινε Ηγουμένη

Μαύρο-Ρόδο-Θέμης

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η αποκάλυψη της Αλεξίας πριν τον θάνατο της

«Κάνε ένα ταξίδι στο εξωτερικό να ηρεμήσεις! Μακριά απ’ όλους», αλλά η Αγγελική αντιδρά: «Ποιο ταξίδι, ρε μαμά; Για ταξίδι είμαι; Σε παρακαλώ, έχω τόσα πράγματα που με καίνε». «Πάντα τόσο ανόητη ήσουν! Δεν θα φύγεις, θα πεις ότι θα φύγεις», της εξηγεί και κανονίζουν να πουν πως δήθεν πήγε στο Παρίσι ταξίδι.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης θα εκδικηθεί για τον φόνο της Αλεξίας

Μαύρο Ρόδο: Δολοφονούν την Αλεξία

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Λευτέρης δεν ξέρει πως η Ελισάβετ είδε το θάνατο της μητέρας της

Ο Θέμης δείχνει να μην πείθεται από τις εξηγήσεις του Παράσχου για το πώς έχασε την Αγγελική με το gps που της έχει βάλει στο αμάξι και του ζητάει να ανακαλύψει περισσότερα για το εν λόγω ταξίδι της γυναίκας του.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Πολυξένη θα βάλει την Όλγα για ένα νέο σκοτεινό σχέδιο

Μαύρο Ρόδο: Ο Βίκος στήνει ενέδρα θανάτου στο Θέμη κοντά στο μοναστήρι

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η αντίδραση του Σαράντου για τον έρωτα της Ελισάβετ με τον Πέτρο δεν είναι αυτή που περιμένουμε

Στο μεταξύ, πάει να βρει την Κύρα για να πάρει απαντήσεις από εκεί, αλλά βλέπει τον Βίκο να την επισκέπτεται! Στο μυαλό του τριγυρνάνε πολλές σκέψεις και η συνάντηση του Θέμη με τον Βίκο θα πάρει επικίνδυνη τροπή καθώς για άλλη μια φορά οι δύο άντρες θα βγάλουν τα όπλα!

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Αγγελική χάνει το μυαλό της

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Δεν έστησε ο Βίκος το τροχαίο του Θέμη

Η Αλεξία για πρώτη φορά έρχεται σε επαφή με την πραγματική δουλειά του πατέρα της και με το ποια είναι η σχέση του με τον Βίκο. Από την άλλη, ο Παράσχος θα χρειαστεί να αποδείξει στον Θέμη την αφοσίωσή του καθώς θα του δώσει εντολή να βγάλει από τη μέση τον εχθρό του.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close